|
iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (289. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
beta profili kurup rc sürüm yükleyebilirmiyiz udid kaydı falan gerekiyor mu eskiden udid kaydı falan yaptırıyorduk beta yüklemek için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 21 Nisan 2021; 19:43:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır bu public ( kullanıcılara açık ) RC yani geliştirici olmayanda yükleyip deneyebilir.Beta profil kurum yükleyebilirsiniz.Beta sürecinde geliştiricilere yönelik versiyonlarda UDİD gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 21 Nisan 2021; 19:54:10 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: beytepeli06widget varken açılışta kasma donma devam ediyor mu
Alıntıları GösterHocam suana kadar bir sikinti yasamadim
quote:
Orijinalden alıntı: SevenhillliHocam suana kadar bir sikinti yasamadim
Alıntıları Göstereyvallah.
iphone 7 ios 14.4 de widget varsa arada kasıyor. başkaları da yaşamış bu sorunu
quote:
Orijinalden alıntı: mstfrslan
ipsw yi indirdiyseniz dfu moddayken import deyip ipsw yi aktaracaksınız. Altta retain user’s data yı seçerseniz dosyaları korur, quick flash derseniz sıfırdan kurar.ipad e yükledim sorun yok. iphone a yüklerken %11 de error "unable to switch dfu mode to recovery mode" diyor. kurmuyor yani. nedendir? ne yapmak lazım?
-
En iyisi birkaç gün bekleyip public sürümü yükleyin. Ya da beta profili yükleyip telefona wifi ile indirip yükleyin. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheBlondie
En iyisi birkaç gün bekleyip public sürümü yükleyin. Ya da beta profili yükleyip telefona wifi ile indirip yükleyin.ipad kurulduğu halde bu neden kurulmadı acaba. telefonda bir sorun olabilir mi. ona kafam takıldı.
-
14ün ilk betalarını 3utools kullanarak ipsw ile denemeye çalışmıştım. Takılıyordu ben de 3utoolsun güncel versiyonunu indirmiştim olmuştu. Sizdeki sorun tam olarak nedir bilmiyorum. -
benim sürüm güncel. telefon ayarlarını sıfırladım yine olmadı. kurulum yaparken dfu modu recovery mode a geçirirken kalıyor.quote:
Orijinalden alıntı: TheBlondie
14ün ilk betalarını 3utools kullanarak ipsw ile denemeye çalışmıştım. Takılıyordu ben de 3utoolsun güncel versiyonunu indirmiştim olmuştu. Sizdeki sorun tam olarak nedir bilmiyorum. -
Uygulamalardan atma problemi yasayan var mi?
Surum 14.4.2
O zaman düz sürümü beklemekte fayda var. En geç 30’unda sürülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 22 Nisan 2021; 0:30:47 > -
-
-
Eyvallah hocam yukleyeyim o zaman şu maske ve watch ile face id açma işi çok çok iyi oldu tek beklediğim özellikti -
Aynen, güzel oldu.quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
Eyvallah hocam yukleyeyim o zaman şu maske ve watch ile face id açma işi çok çok iyi oldu tek beklediğim özellikti -
Yukledikten sonra birkac gun kullanıp genel performans deneyimlerini bizimle paylaşır mısınız
14.5 RC kullanıyorum, tepki süresi diğer betalara göre çok çok iyi geldi. batarya için bişey diyemiyorum ekstra bi artış görmedim. cihaz düz 12
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X