Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
547.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne demek
  • beta profili kurup rc sürüm yükleyebilirmiyiz udid kaydı falan gerekiyor mu eskiden udid kaydı falan yaptırıyorduk beta yüklemek için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chn_yldz_ -- 21 Nisan 2021; 19:43:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır bu public ( kullanıcılara açık ) RC yani geliştirici olmayanda yükleyip deneyebilir.Beta profil kurum yükleyebilirsiniz.Beta sürecinde geliştiricilere yönelik versiyonlarda UDİD gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 21 Nisan 2021; 19:54:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Ios 14.5 geldi arkadaslar ip7 kullaniyorum

Edit : beta profile kullaniyorum

widget varken açılışta kasma donma devam ediyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

widget varken açılışta kasma donma devam ediyor mu

Alıntıları Göster

Hocam suana kadar bir sikinti yasamadim

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Hocam suana kadar bir sikinti yasamadim

Alıntıları Göster

eyvallah.

iphone 7 ios 14.4 de widget varsa arada kasıyor. başkaları da yaşamış bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfrslan

ipsw yi indirdiyseniz dfu moddayken import deyip ipsw yi aktaracaksınız. Altta retain user’s data yı seçerseniz dosyaları korur, quick flash derseniz sıfırdan kurar.

ipad e yükledim sorun yok. iphone a yüklerken %11 de error "unable to switch dfu mode to recovery mode" diyor. kurmuyor yani. nedendir? ne yapmak lazım?

• neyseneya kullanıcısına yanıt
    En iyisi birkaç gün bekleyip public sürümü yükleyin. Ya da beta profili yükleyip telefona wifi ile indirip yükleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

En iyisi birkaç gün bekleyip public sürümü yükleyin. Ya da beta profili yükleyip telefona wifi ile indirip yükleyin.

ipad kurulduğu halde bu neden kurulmadı acaba. telefonda bir sorun olabilir mi. ona kafam takıldı.

14ün ilk betalarını 3utools kullanarak ipsw ile denemeye çalışmıştım. Takılıyordu ben de 3utoolsun güncel versiyonunu indirmiştim olmuştu. Sizdeki sorun tam olarak nedir bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

14ün ilk betalarını 3utools kullanarak ipsw ile denemeye çalışmıştım. Takılıyordu ben de 3utoolsun güncel versiyonunu indirmiştim olmuştu. Sizdeki sorun tam olarak nedir bilmiyorum.
    benim sürüm güncel. telefon ayarlarını sıfırladım yine olmadı. kurulum yaparken dfu modu recovery mode a geçirirken kalıyor.
  • Uygulamalardan atma problemi yasayan var mi?
    Surum 14.4.2

O zaman düz sürümü beklemekte fayda var. En geç 30’unda sürülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 22 Nisan 2021; 0:30:47 >
  • Az önce beta programına katıldım güncelleme kısmında 14.5 i gördü bu haftaya yayınlanacak olan sürüm mu yoksa beta olan mı hala?

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Az önce beta programına katıldım güncelleme kısmında 14.5 i gördü bu haftaya yayınlanacak olan sürüm mu yoksa beta olan mı hala?

Haftaya yayınlanacak sürüm
    Eyvallah hocam yukleyeyim o zaman şu maske ve watch ile face id açma işi çok çok iyi oldu tek beklediğim özellikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

Eyvallah hocam yukleyeyim o zaman şu maske ve watch ile face id açma işi çok çok iyi oldu tek beklediğim özellikti
    Aynen, güzel oldu.
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

Yukledikten sonra birkac gun kullanıp genel performans deneyimlerini bizimle paylaşır mısınız

• 14.5 RC kullanıyorum, tepki süresi diğer betalara göre çok çok iyi geldi. batarya için bişey diyemiyorum ekstra bi artış görmedim. cihaz düz 12

• 14.6 beta 1 çıktı

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.