Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7 plus için konuşuyorum iOS 14 hiç beta gibi değil. Hep betaları yükler geri dönerdim. İos 14 beta yı kurduğumdan beri iki gün önce iOS 13 e döneyim bir bakayım dedim 1 saat sonra tekrar iOS 14 betayı kurdum. Ufak tefek hatalar ve bir kaç yerdeki İngilizce yazılar haricinde de fazla hata da yok gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xs için şaşırtıcı derecede batarya süresi aldım. Ekran süresi abartısız 3 saat arttı. Bu tempoda giderse iOS 14 efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 içinde batarya süresi arttı 13.5.1’e göre psikolojik sanıyordum ama diğer arkadaşlarda da olduğuna göre değil.

• Mükemmel olmuş. Beta diyen çarpılır. (Xr 256gb)

• 14 çıktığında direk yüklenebilir öyle görünüyor diğer sürümler gibi adam olmasını beklemeye gerek kalmayacak

• 11 pro icin batarya konusunda yorumu olan var mi, ona gore gecmeyi dusunuyorum

• fbhakanb F kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkürler yorumun için performansı nasıl peki merak ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SEİCO

14 çıktığında direk yüklenebilir öyle görünüyor diğer sürümler gibi adam olmasını beklemeye gerek kalmayacak
    finalde apple bozar merak etme

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt
    Sizin yorumunuz doğrultusunda yüklüyorum, umarım sıkıntı çıkarmaz. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fbhakanb

7 plus için konuşuyorum iOS 14 hiç beta gibi değil. Hep betaları yükler geri dönerdim. İos 14 beta yı kurduğumdan beri iki gün önce iOS 13 e döneyim bir bakayım dedim 1 saat sonra tekrar iOS 14 betayı kurdum. Ufak tefek hatalar ve bir kaç yerdeki İngilizce yazılar haricinde de fazla hata da yok gibi.
    Batarya süresini test edebildin mi?

• Performans ve yenilik odaklı bir güncellemede batarya iyileştirmesi beklemek biraz fazla iyimserlik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 11 Temmuz 2020; 18:1:24 >
  • yelkenli12 kullanıcısına yanıt
    Koyu mod açık bir şekilde mi oldu bu süre artışı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FthK.

Koyu mod açık bir şekilde mi oldu bu süre artışı ?
    Koyu mo açık
    Ama hem Apple Watch saat bağlı sürekli
    Hem mobil veri ve net tüketimi
    Hatta GPS bile açık halde hiç bir kısıtlamaya gitmeden aldığım şaşırtıcı bir süre

Demek ki istenirse ekran süresi uzatılabiliyormuş

• Xs max için ekran süresinin 3 saat vs gibi artma ihtimali söz konusu bile değil. Bekleme modunda daha fazla şarj yiyor aksine beta olduğundan dolayı. İos 14 beta 2 kurulu iken geceden sabaha kadar %5-6 şarj yiyorken 13.6 gm de en fazla %1 gidiyor. Ekran sürelerine gelince YouTube da gerçek kullanım testleri var, batarya testleri puanları var; aralarında 5-10 dakikalık farklar oluyor. Zaten 3 saat ekran süresi arttı demek aşırı iddialı bir yorum. Keşke öyle olsa ama burada öyle şeyler okuyup da sırf bu yüzden beta yüklemeye kalkışanlar yüklemesin. Sonuç üzücü olur onlar adına.

• quote:

Orijinalden alıntı: yelkenli12

Xs için şaşırtıcı derecede batarya süresi aldım. Ekran süresi abartısız 3 saat arttı. Bu tempoda giderse iOS 14 efsane olur
    xs i ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ?
    önerir misiniz ? bataryası ne kadar ekran süresi verir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

xs i ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ?
    önerir misiniz ? bataryası ne kadar ekran süresi verir ?

Alıntıları Göster
    Yaklaşık dört ay oldu alalı
    Kesinlikle tavsiye ederim

• 3 saat abartı geldi bana hocam testleri izledim 13.5 ile 14.2 10 dk oynuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SxDark

3 saat abartı geldi bana hocam testleri izledim 13.5 ile 14.2 10 dk oynuyor
    Son 24 saatin tüketimini alıp paylaşırım. Android gibi değilmiş bu.
    13 ile 14 beta 2 arasında batarya olarak fersah fersah kullanım süresi aldım
    Hep böyle devam etse tadından yenmez

• Bir süre düşünüp XR cihazıma iOS 14 kurdum, dün sabahtan bu yana kullanıyorum ve bu gidişle de kullanmaya devam ederim gibi.

Öncelikle widget olayı başta saçma gelse de alışınca iOS 13'e dönsem nasıl olacak diyorsunuz, sabah kalktığınızda hava durumu ardından anımsatıcılar daha sonra farklı bilgiler kapanış olarakta aktivite durumunuzu gün içerisinde sağlıyor.

Aktif olarak kestirmeleri kullandığım için kestirme widget'ı 2. sayfa da yerini aldı.

App library çok kullanışlı, ana sayfam nefes aldı zaten çok uygulama yükleyen biri değilim ama atıyorum NeuralCam ana sayfa da bulunması beni rahatsız ediyordu çok arada kullandığım bir program ya da benzer bu tarz uygulamalar onları ana sayfadan sildim ve App Library üzerinden ulaşıyorum.

Gelelim batarya performansına, dün sabah %50 den aldım akşam 7 gibi telefonun şarjı bitti %20 de güç tasarrufuna aldım bilerek pili boşalttım yeni yazılıma adapte olması açısından bugün sabah %100 de aldım bakalım pil nasıl olacak (aktif olarak apple watch ve arada airpods pro bağlı olarak kullanıyorum) ayrıca telefon gece uçak modunda durdu.

Performans olarak sanki beta değil'de normal yazılım yüklemiş gibiyim, arada İngilizce yazılar dışında hata görmedim ben widgetlar ile ilgili küçük detaylar vs var onlar da Beta 3'de çözülür büyük ihtimal fazla beta çıkmaz.

Onun dışında uygulama uyumluluğu olsun her şey gayet iyi gidiyor, çok fazla yorum okuyup bolca video izledikten sonra yüklemeye karar verdim sonuçta günlük kullandığım cihaz riske atmakta istemedim ama iyi ki yüklemişim diyorum.

Edit: En önemli olan kısımdan gizlilik ve güvenlikten bahsetmeyi unutmuşum hatta teknoloji videosu yapan çoğu kanal bunları es geçmiş hep, bu kısım inanılmaz gelişmiş örneğin artık eskisi gibi uygulamalara tüm fotoğraflara erişim vermiyorsunuz sadece sizin seçtiklerinize erişimi olabiliyor ya da hepsine erişimi de seçebiliyorsunuz.

Arada size şu konumunuzu kullanıyor napalım diye soruyor.

Ayrıca bu sürekli ses dinleme olayını denedim, kapı zili ve kapı tokmağı ikisini de yaptım bizim kapı zilini algılamadı ama kapıya tık tık yaptığımda onu algıladı kulaklıkla iş yapanlar için çok işlevsel olmuş yakında telefon gözümüz-kulağımız oldu derken daha bi' ciddi söyleyeceğiz bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 13 Temmuz 2020; 10:33:52 >

• Beta 2'de wifi kopması yaşayan var mı?
    Xs Max kullanıyorum. Beta 2'yi yüklediğimden beri fark etmeye başladım.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.