Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
546.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7, düz cihazım var. arkadaşlar şarj yiyor az kalır şarjı yutuyor cihaz. bir çözüm yolu var mı ana ekrana hava durumu falan eklemedim belki o yiyordur diye anlamadım telefon kilitli dururken bile şarj yiyor bir de hiçbir şey indirmemesine rağmen üst tarafta wifinin yanında dönüp duran bir simge var o da bir hata sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DjarumBlack- -- 13 Temmuz 2020; 16:41:50 >
  • beta 2'yi kullanıyorum şarj olarak çok iyi
  • 7 ve altı cihazlar için iOS 14’teki batarya sorunu genel bir sorun galiba. Sonraki betalarda çok iyi olmasa da 13.5.1sürümünden biraz iyi olabileceğini düşünüyorum. Bataryanın daha iyi olmasını beklemek biraz fazla iyimserlik olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bataryayı bitiren ısınma. ısınma az olduğu zaman batarya süresinde iyileşme görülüyor 13.5 te ısınan cihaz ios 14 te o kadar ısınmıyor ve buna bağlı olarak cihazın biraz daha iyi batarya süresi var gibi şu an. cihaz ip 7 plus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzmrt -- 13 Temmuz 2020; 18:0:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogzmrt O kullanıcısına yanıt
    Bunu duyduğum iyi oldu. Çünkü iPhone SE ile iOS 14 deneyimim pilin de biraz eski olması nedeniyle kötü geçti. Bende de düz 7 var, 13.5’te olduğum için geri dönüş kapalı olduğundan ip7’de iOS 14 deneyimim olmadı. Reddit ve MacRumors’taki kullanıcı deneyimlerini baz alarak aktardım düşüncemi. Umarım finalde iOS 13’ü aratmayan bir sürüm ortaya çıkar.

• EknCn kullanıcısına yanıt
    Pil hakkındaki görüşleriniz nedir hocam?

• Şu an %41 de hocam, bugün 3 saat 27 dakika ekran açık olmuş.

Wi-Fi açıktı sürekli,

netflix olsun, instagram olsun, youtube olsun hiç kısmadan kullandım.
  • 7. Nesil ipad’ime yükledim. Takilma vb sorunu yok. Performans sorunu yok. Bataryada bir değişiklik gormedim en azindan daha uzun gitmiyor. Bende şöyle bir problem oldu. Kalan hafizam 5 gb azaldi. Normalde 6 gb civarinda olan sistem 11 gb’ye yükseldi. Sizde de bu problem var mi?

• ios 14'e güncellediğim 6s plus cihazım dün durduk yere kapandı. elimde durup dururken. ısınma vs yokken. diğer sürümlerde hiç yaşamamıştım. garip bir durum.
  • 11 cihazımda kapanma yaşadım, hatta cihaz kapandı, açtım ana ekranda 1 kez daha kapandı, bir daha yapmadı, daha önce 6s ve 8 plus cihazlarımda public beta kullanımında sorun yaşamamıştım. Fakat iOS 13 e göre pil daha uzun gitmekte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 13e göre pil uzun gidiyor diyenler şaşırttı. Bende resmen pili su gibi içiyordu cihaz. Her 2 betada da.

• 11 Pro'da bazen fotoğraf uygulamasını açtığımda görüntü kilitleniyor. Kapatıp tekrar açınca düzeliyor.
  • Bu hafıza sorunu çözülen var mı? Kullanılabilir alanım 3,92 güncellemeden önce 25 civarıydı

• Bir çoğumuzda hafiza sorunu var yapilacak bir sey yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: reference

11 cihazımda kapanma yaşadım, hatta cihaz kapandı, açtım ana ekranda 1 kez daha kapandı, bir daha yapmadı, daha önce 6s ve 8 plus cihazlarımda public beta kullanımında sorun yaşamamıştım. Fakat iOS 13 e göre pil daha uzun gitmekte
    Ben de iPhone 7 Plus cihazında Apple Store girince kapanma yaşıyorum. Tüm gün aslında sorunsuz kullandım.
    Sabah 08.30 akşam 20.30 arası %80 şarj ile başladım %8şarjda eve geldim. 4.30dk ekran süresi verdi. Oyun hariç yoğun kullandım. Tüm gün LTE ve Bluetooth kulaklık açıktı.
    Apple Store’a hiç girmemiştim. Akşam girince kapandı, önce devam ediyor yaklaşık 1 dk sonra kapanıyor , tekrar tekrar denedim her seferinde yine kapandı. Belli 13.6’dan 14’e geçtiğim için olmuştur. Ama Beta1’de hiç sorun yaşamamıştım.

• The Islander kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle maalesef.
    3u Tools ile 6S 14 beta 2 yi temiz kurulum yaptım.
    iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

10.6 Gb kaplıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 16 Temmuz 2020; 14:59:8 >
  • O yine iyiymiş, bende ikisi toplam 26 GB yer kaplıyor.
  • Bende 20 gb yer kaplıyor ama sistem 8 gb yer kaplıyor diğer 11.5gb diyor.

• Bu hafıza karmaşası herkeste mevcut. Ya kullanmıyor kullanıyor gösteriyor ya da gerçekten saçma sapan bir alan kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Islander

7. Nesil ipad’ime yükledim. Takilma vb sorunu yok. Performans sorunu yok. Bataryada bir değişiklik gormedim en azindan daha uzun gitmiyor. Bende şöyle bir problem oldu. Kalan hafizam 5 gb azaldi. Normalde 6 gb civarinda olan sistem 11 gb’ye yükseldi. Sizde de bu problem var mi?
    Mini 5 sistem 11,45gb yer kaplıyor.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.