Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
546.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kıllanmakta haklıymışım. Güncelleme denetlenemiyor diye hata verdi.

Daha önce iPhone 8 Plus'ım varken iOS 11'in bir sürümünde denk gelmiştim. Telefonu kapattım, açtım, açılınca yükleme ekranına geçti kendisi. Güncelledik bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

Şu an için yazılım gönderilmedi, takipteyim. 👍🏻
    Geldi şimdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İphoneun başlangıç sırasında performans düşüklüğüyle karşılaşmasının çözüldüğü yazıyor bakalım güncelliyorum bildireceğim sonuçları. İp7

• Eee 8plus 14.6 geçen varsa bildirsin durumlar nasıl

• madenipara11 M kullanıcısına yanıt
    İlgili mesajınızı zaten okumuştum.
    Maalesef bazı Apple temsilcileri bazı konularda yanlış bilgiler veriyorlar. Bu temsilcilerin bazıları iTunes'tan güncellemeyin bi faydası yok der, bazısı size denilenleri der. Hepsi farklı kafalarda.

Bu forum neleri gördü. O kadar mantıksız şeyler söyleyenler, o kadar işi bilmeyenler çıkıyor ki bazen, bunları nasıl işe almışlar bile diyorsunuz. İlla ki etkisi olmuştur bazı şeylerin. Ama farklı sebeptendir. Dediğim gibi, o yedek geri yüklendiği sürece ikisi arasında hiçbir fark yok.

Bu arada bu dediklerimden sürekli DFU restore yapıyormuşum gibi algılanmasın. Tam tersine 5-6 yıldır bir kere bile DFU modda restore yapmadım. Ana sürümler dahil tüm sürümleri OTA ile güncelledim. Herkesin yaşadığı sorunlar hariç ekstrem hiçbir sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 25 Mayıs 2021; 0:20:16 >

• neyseneya kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam 👍🏻

• Kayıpsız müziği kablosuz kulaklıktan alamayacağımı biliyorum ama Dolby ve Digital Master farkınıda anlayamadım ben. Benim mi kulaklıklarım bozuk acaba birçok için methiyeler düzmüş.

Edit: Powerbeats Pro ile dinliyorum.

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDoctor -- 24 Mayıs 2021; 23:13:12 >
  • -Coffee- kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum ama başarılar 😂 Şaka bir yana umarım düzelmiştir hocam ben de yüklüyorum şuan…

• iPhone x yükleyen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kryptox kullanıcısına yanıt
    Yükledik hocam neden endişe ettiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Kayıpsız müziği kablosuz kulaklıktan alamayacağımı biliyorum ama Dolby ve Digital Master farkınıda anlayamadım ben. Benim mi kulaklıklarım bozuk acaba birçok için methiyeler düzmüş.

Edit: Powerbeats Pro ile dinliyorum.

Selamlar dostum. Sanırım bir bug var şu an. Apple'ın status sayfasına girildiğinde Losless müzik şu an mevcut değil, yakında diyor. Dolby Atmos status sayfası ise halen kapalı. Sadece ADM sayfası açık o da normal bir durum. Zaten Haziran ayı içinde çıkacağını söylemişlerdi. Ayrıca Apple'ın Apple Music sayfasında belirttiği Ayarlar sekmesine yeni gelecek olan sekmeler işletim sisteminde şu an gözükmüyor. Ve Apple Music sayfasında da halen yakında sizinle / coming soon ibareleri var. MacBook'taki Müzik uygulamasında da hiçbir değişiklik yok.

Görseldeki albümü ise evdeki 3 farklı iCloud hesabına bağlı olan 3 farklı iPhone'a ekledim. Birinde sendeki logolar çıkıyor, birinde çıkmıyor, bazen de logolar kaybolup geri geliyor. Sanırım deneme yanılma, ufaktan güncellemelere başlama tarzı bir şeyler yapıyorlar. Ama tam anlamıyla yeni Apple Music devrinin başladığını gösteren bir şey yok.

Not: Yeni Apple Music uygulaması 14.6'dan bağımsız bir şekilde cihazlara güncellenecekti. Sisteme müdahele etmeden yapılan uygulama içi arkaplan güncellemeleri şeklinde. Bazı ufak tefek Apple Music güncellemeleri zaten işletim sistemine güncelleme gelmeden uygulamaya gelmişti bugüne dek. Az çok hatırlıyorsunuzdur. Ufak tefek arayüz güncellemeleri, senkronize şarkı sözü gibi özellikler telefon güncellemesi olmadan gelen özelliklerden birkaçıydı. Yani hi-fi, Dolby vs. olayları 14.6 ile gelecek tarzı bir durum da yoktu. Güncelleme notlarında da gözükmüyor. Bir karışıklık var o kesin de neyse 1-2 haftaya çözülecek bu durumlar en azından. iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! 

(Karışıklık olmaması adına şu notu da düşeyim, bu özelliklerin çalışabilmesi için 14.6 kurulu olması şart koşuluyor. Daha alt bir sürümde yeni Apple Music kullanılamayacak. Yukarıda demek istediğim şey, Apple Music uygulaması 14.6 güncellemesinden bağımsız bir şekilde arkaplanda güncellenecek.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 25 Mayıs 2021; 0:31:14 >

• Hayatımda ilk kez OTA değil iTunes'tan güncelleyeyim dedim lanet ettim. 800 mb yerine 5 küsür gb indirdik, önce 4000 hatası verdi. Ekran kilidini kaldırınca o hatayı geçti şimdi de telefon Apple logosunda kalıyor. Altında ilerleme barı var ve bomboş. Kabloyu çekip tekrar başlattım iTunes güncelleme yapılamazsa telefonu sıfırlamanız gerekir falan demeye başladı. Gece gece sinirim bozuldu.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt

Yok hocam endişe etmedim , son güncellemeler bir hayli sorun yarattı onay olmadan geçmek istemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Hayatımda ilk kez OTA değil iTunes'tan güncelleyeyim dedim lanet ettim. 800 mb yerine 5 küsür gb indirdik, önce 4000 hatası verdi. Ekran kilidini kaldırınca o hatayı geçti şimdi de telefon Apple logosunda kalıyor. Altında ilerleme barı var ve bomboş. Kabloyu çekip tekrar başlattım iTunes güncelleme yapılamazsa telefonu sıfırlamanız gerekir falan demeye başladı. Gece gece sinirim bozuldu.

Her zaman derim, tekrar diyorum. Telefonda hiçbir şekilde çözülemeyen anlamsız ekstrem sorunlar olmadığı sürece iTunes üzerinden güncellemenin hiçbir mantığı yoktur ve tamamen psikolojik rahatlık sağlayan bir şehir efsanesidir. Ve sizin de fark ettiğiniz üzere her zaman risk barındırır. Ufacık bir kablo temassızlığı bile telefonun DFU moduna alınıp sıfırlanmasını gerektirebilir.

5 yıldır iPhone 7'yi OTA üzerinden güncelledim. Aldığımdan beri bir kere restore bile atmadım. Herkesin yaşadığı klasik problemler haricinde ekstrem hiçbir sorun yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Her zaman derim, tekrar diyorum. Telefonda hiçbir şekilde çözülemeyen anlamsız ekstrem sorunlar olmadığı sürece iTunes üzerinden güncellemenin hiçbir mantığı yoktur ve tamamen psikolojik rahatlık sağlayan bir şehir efsanesidir. Ve sizin de fark ettiğiniz üzere her zaman risk barındırır. Ufacık bir kablo temassızlığı bile telefonun DFU moduna alınıp sıfırlanmasını gerektirebilir.

5 yıldır iPhone 7'yi OTA üzerinden güncelledim. Aldığımdan beri bir kere restore bile atmadım. Herkesin yaşadığı klasik problemler haricinde ekstrem hiçbir sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster

Allah kahretsin böyle saçmalığı. Ben de 10 yıldır bir kere bile yapmamıştım bunu, ben de aynen inanmıyordum bir fark yaratacağına. Akşam yapacak iş bulamayınca dur bir farklılık olsun böyle güncelleyeyim dedim içine etti telefon. Eskiden iTunes yüklemesinde hata verince güncellenmemiş halinden devam edebiliyorduk telefonun, şimdi o da olmuyor anladığım kadarıyla. iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! 

• quote:

Allah kahretsin böyle saçmalığı. Ben de 10 yıldır bir kere bile yapmamıştım bunu, ben de aynen inanmıyordum bir fark yaratacağına. Akşam yapacak iş bulamayınca dur bir farklılık olsun böyle güncelleyeyim dedim içine etti telefon. Eskiden iTunes yüklemesinde hata verince güncellenmemiş halinden devam edebiliyorduk telefonun, şimdi o da olmuyor anladığım kadarıyla.  

Alıntıları Göster

Güncellemenin hangi konumunda hata verdiğine bağlı. Eğer telefona kurulum aşamasında hata olursa, güncellenmemiş halinden devam edemezsiniz. Yani bu hep böyleydi aslında. Sizinki talihsiz bir durum olmuş. iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! 

• quote:

Güncellemenin hangi konumunda hata verdiğine bağlı. Eğer telefona kurulum aşamasında hata olursa, güncellenmemiş halinden devam edemezsiniz. Yani bu hep böyleydi aslında. Sizinki talihsiz bir durum olmuş.  

Alıntıları Göster

Hocam önce iPhone güncelleme Apple'dan doğrulanıyor diyor, o aşamayı geçiyor güncellenen iPhone yazılımı doğrulanıyor diyor iTunes'ta orada kalıyor. Sebebi ne olabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 25 Mayıs 2021; 0:33:44 >

• quote:

Hocam önce iPhone güncelleme Apple'dan doğrulanıyor diyor, o aşamayı geçiyor güncellenen iPhone yazılımı doğrulanıyor diyor iTunes'ta orada kalıyor. Sebebi ne olabilir ki?

Alıntıları Göster

Eğer 4000 hatasını hala alıyorsanız, sorununuzun çözümü çok saçma ama çok basit. Sadece telefonun ekran kilidini kaldırmanız yeterli.

Eğer artık 4000 hatası almıyorsanız, doğrulanıyor aşamasında bekliyorsa, beklemeye devam edin. Büyük ihtimalle düzelecektir. Eğer düzelmezse, iTunes'u kapatın. Telefonun bağlantısını kesin. Bilgisayarınızın DNS ayarlarının Google DNS olduğundan (8.8.8.8, 8.8.4.4) emin olun. Telefonu kapatamıyorsanız, ekranında Apple logosu varsa hard reset atmayı deneyin. Eğer telefona kurulum aşamasında hata almadıysanız büyük ihtimalle telefon normal bir şekilde açılacaktır. Ekran kilidinin kalktığından emin olup tekrar güncelleyin. Eğer telefon hard reset bile yemiyorsa, son bir umudunuz var. Telefonu DFU moda alıp bilgisayara bağlayın. Sonrasında bağlantıyı kesin ve telefonu açmayı deneyin. Eğer telefonu yine açamıyorsanız, maalesef DFU moda alıp restore atmaktan başka çareniz kalmamıştır.

• Çok şükür bilgisayarı baştan başlatıp USB portu değiştirince oldu. Akşam akşam sinir harbi yaşadığımla kaldım.

Buradan gelecek kuşaklara şu öneriyi bırakmak isterim: ZORUNLU OLMADIKÇA ITUNES KULLANMAYIN!iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! 

Kendime de bir daha bildiğinden şaşma fanteziye kaçma diyorum, iPhone 4'ten beri OTA'dan güncelleyip bir zararını görmeyen biri olarak ne umduysam artık gece gece...

• quote:

Eğer 4000 hatasını hala alıyorsanız, sorununuzun çözümü çok saçma ama çok basit. Sadece telefonun ekran kilidini kaldırmanız yeterli.

Eğer artık 4000 hatası almıyorsanız, doğrulanıyor aşamasında bekliyorsa, beklemeye devam edin. Büyük ihtimalle düzelecektir. Eğer düzelmezse, iTunes'u kapatın. Telefonun bağlantısını kesin. Bilgisayarınızın DNS ayarlarının Google DNS olduğundan (8.8.8.8, 8.8.4.4) emin olun. Telefonu kapatamıyorsanız, ekranında Apple logosu varsa hard reset atmayı deneyin. Eğer telefona kurulum aşamasında hata almadıysanız büyük ihtimalle telefon normal bir şekilde açılacaktır. Ekran kilidinin kalktığından emin olup tekrar güncelleyin. Eğer telefon hard reset bile yemiyorsa, son bir umudunuz var. Telefonu DFU moda alıp bilgisayara bağlayın. Sonrasında bağlantıyı kesin ve telefonu açmayı deneyin. Eğer telefonu yine açamıyorsanız, maalesef DFU moda alıp restore atmaktan başka çareniz kalmamıştır.

Alıntıları Göster

Neyse ki çözüldü hocam. Başta 4000 hatası almıştım evet de onu ekran kilidini kaldırarak aştım. Keşke o hatayı aldığımda bıraksaymışım OTA'dan güncelleseymişim.iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! 

• 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.