Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
546.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neyse denemedim demezsiniz işte. Öyle düşünün.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kryptox kullanıcısına yanıt
    14.5 biraz sorunluydu evet. 👍🏻 14.6’da bu sorunlar çözülmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom77 -- 25 Mayıs 2021; 0:50:38 >
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Ben iOS 14 geldiğinden beri iTunes den güncelleyemiyorum. Her şeyi denedim hep bir hata veriyor.

İpsw me den indirip öyle guncelleyince bir hata vermiyor.

Bilginize.

• itunes üzerinden ne zaman güncelleme yapayım veya yazılım yükleyim desem olur da güvenlikle ilgili herşeyi kapatmazsam kesinlikle sorun yaşıyorum. daha sonra güvenliği komple kapattığımda sorunsuz yükleniyor oldum olası çözemedim şu sorunu. özellikle windows 10 sürümünde aşırı sorun yaşıyorum itunes ile. belki gözümden kaçan bilmediğim birşey vardır bilemiyorum ama maalesef itunes ile güncelleme çok ta birşey farkettirmiyor. uygulama takip izni ilk çıktığı zamanlarda kafayı yiyecek duruma geldim neden açık kalmıyor bi süre sonra kapanıyor diye kendimi yedim sonunda apple uzaktan bir güncelleme ile tüm cihazlarda uygulama takip iznini açtı. o günden sonra artık anladım ki telefondan güncellemeyi yapıp geçeceksin. hem saatlerce uygulama ayarları giriş bilgileri kurulumları ile saatlerini heba etmiyorsun hem de boş yere sinirlerini germiyorsun.

• arkadaşlar iphone 7 kullanıyorum 14.4 sürümündeyim 14.6 yüklemeli miyim herhangi bir problem varmı biri cevaplarsa sevinirim :)

• medusacrx35 M kullanıcısına yanıt
    Batarya performansı en iyi sürüm 14.4. Güncelleme sonrası ekran süresindeki azalmayı fark edeceksiniz. Onun dışında 14.6 önceki sürümlerin lag ve kasma sorunlarını düzeltmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBlondie

Batarya performansı en iyi sürüm 14.4. Güncelleme sonrası ekran süresindeki azalmayı fark edeceksiniz. Onun dışında 14.6 önceki sürümlerin lag ve kasma sorunlarını düzeltmiş.

Yani sizce geçilmez mi diyorsunuz 14.4 kullanıyorum telefonda o kadar uygulamada yüklü değil ama telefon ateş gibi hep bilmiyorum neyden kaynaklı

• freedom77 F kullanıcısına yanıt

14.5 da hangi sorunlar vardi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.6 geldi

• medusacrx35 M kullanıcısına yanıt
    Batarya performansından memnunsanız ve önceliğiniz pil ise geçmeseniz daha iyi. Yok stabil olsun, daha hızlı olsun, mevcut lag ve kasmalar azalsın istiyorsanız geçin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Mayıs 2021; 10:24:52 >
  • NomadCRY kullanıcısına yanıt

valla hocam şu telefonlara sorunsuz güncelleme gelsin bizde sorunsuz şekilde kullanalım da başka birşey istemiyorum  

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

Pil yıpranmış ise ve telefon 2-3 seri öncesiyse bu güncelleme daha da yıpratıyor ama piliniz yeni ise çok birşey farketmiyorsunuz benim telefon henüz 3 aylık İOS 14 pil ve performansımdan çok memmunum ios 14.4.1'deydim ios 14.6'ya apple music lossless özelliği ve pil kalibrasyonu için yükledim ios 15'e geçermiyim mümkün değil çünkü her ana güncelleme telefondan bir ömür çalıyor İos 14'e güncellemem Apple Watch series 6 yüzünden oldu çünkü ios 14 sürümü zorunlu kılınmıştı telefonu satana kadar bu sürümde bırakacağım(Telefon İphone 11 pro max)

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Memnunmusun Hocam 14.6'dan

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt

İos 14.4 ten geçtim herhangi bir soruna rastlamadım pil aynı şekilde gidiyor

• Arkadaşlar ota 14.6 güncellemesi yapacağım, iPhone tarafında yeniyim.. indir kur demeden yapmam gereken bir ayar vs varmı öncesinde

• wntln kullanıcısına yanıt
    Yedegin eski ise her ihtimale karsi yedek aldir. Bu dedigim opsiyonel cok onemlide degil direk kurabilirsin .

Hocam arkadaş iP7 için sormuş. Bende de iP7 var. Uzun süre iOS 14.4’te kaldım. Hem kendi yaptığım testlere hem de bazı popüler Youtube kanallarındaki pil testlerindeki skora binaen 14.4 pil açısından daha iyi dedim. Günlük kullanımda kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Tabi dediğiniz gibi diğer tüm konularda iOS 14.6, 14.4’ten daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 25 Mayıs 2021; 12:41:24 >
  • 14.5.1 7+ geçmeli miyim son sürüme yoksa finali mi bekleyeyim ? kilit açma sorunu yok sadece klavye ve bildirim sesleri bazen takılıp aşırı yüksek sesle çıkıyor onun dışında sorunsuz

• TheBlondie kullanıcısına yanıt

İphone 7 serisi için konuşuyorum eğer önceden İos 14'e geçmişseniz son sürüme kadar devam edin orda kalın ios 15'e geçmeyin genelde son sürümler ios 14.6 ios 14.7 sağlam olur ama ios 14.6.1-2-3 ios 14.7.1-2-3 yani ufak sürümler hem faydasız hem de lag'lı bug'lu şekilde gelirler o sürümlere hiç geçmeyin İos sürümleri hakkında çok bir fikrim yok ama edindiğim tecrübelere göre söylüyorum.

Pil testi konusuna gelirsek onlar bana kalırsa çok telefonu yormuyorlar yok 4 saat youtube açık kalmış şu kadar gitmiş yok tiktok'ta 5 saat şu kadar bizim kullanımımız ile o testler arasında çok fark var.

Haklısın Hocam. Ancak pil testi konusunda daha çok geekbench batarya testini kastettim. Yine de 5-10 dk fazladan ekran süresi için stabil olmayan. kasan sürümde kalmanın anlamı yok.

• 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.