Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (320. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
546.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Genel olarak bir performans artışı var. Pil kısmında da iyileştirme gördüm ama 14.5.1 sürümünde de 14.6 gelmeden aşırı kötü olmaya başlamıştı pil yani şuan güncel sürümün pil performansı net diyemem iphone 11 için. Ama animasyonlar akmaya başlamış.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14.5.1 ile 14.6’da pil performansı çok düştü. 11 pro max pil sağlığı %100 eskisi gibi değil pil performansı cihazın.14.5.1 de kötüydü 14.6 da düzelir diye bekledim yine aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasva -- 27 Mayıs 2021; 12:1:51 >
  • Kasva kullanıcısına yanıt

14.5'de nasildi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kasva

14.5.1 ile 14.6’da pil performansı çok düştü. 11 pro max pil sağlığı %100 eskisi gibi değil pil performansı cihazın.14.5.1 de kötüydü 14.6 da düzelir diye bekledim yine aynı.
    bende de durum aynı. eski sürümlere göre farkedilir derecede hızlı gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İos 14.5.1 şarj konusunda kötüydü normalde pek farketmem ama gözle görülür derecede çabuk bitmeye başlamıştı 8 plus

• akmac A kullanıcısına yanıt

ilk 1 hafta falan öyle oluyor ama sonra oturuyor gayet iyi oluyor.

• 14.6 da pil konusunda bir ben memnunum galiba

• Mmertkk kullanıcısına yanıt

Pil grafiginizi paylasir misiniz bugune ait

• fearlestorm kullanıcısına yanıt
    Hafta içi işyerinde kullanmıyorum pek ama haftaiçi 7 saat haftasonu 9 saati görüyorum benim icin tatmin edici şahsen

7 saat %kac sarj kaliyor hocam ayrica cihaz nedir

İphone 11 hocam genelde 7 saati görünce yüzde 40 felan kalıyor haftaiçi genelde 7 küsür saat arada 8 saatide gördüğü oluyor

7-8 saat arasında genelde benim şarjım bitiyor. Bu biraz da hücresel veri kullanımını ve hangi uygulamaların kullandığına bağlı. Ben evde ve işte wifi ile kullanıyorum ama buna rağmen kullandığım uygulamalardan dolayı (ki oyun oynamıyorum genelde) bu kadar ekran süresi alıyorum. Siz bende. Baya fazla ekran süresi alıyorsunuz belli ki.

Bugün ve son 10 güne ait pil grafiğimi paylaşttım. Dün gece 12'den sonra yani %100 şarj kalmadan öncesi toplam 96 dakika kullanmışım o yüzden son 24 saatin ekran süresi yüksek, siz ona göre hesaplayın. %94 pil sağlığı, iphone 11.

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 27 Mayıs 2021; 20:2:6 >

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Son 10 gün hocam bende paylasıyım aklımdayken

Açıkçası ben 24 saat haricinde son 10 günün grafiğini de paylaştım arkadaşa yardımcı olmak adına fakat grafiği okumayı çözemedim ve araştırmadım da. Çok saçma sistem zaten bu pil ve ekran süresi ölçümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 27 Mayıs 2021; 20:9:48 >
    Kesinlikle hocam bence milletle alay ediyorlar bana göre adamlar telefon alırken veya satarken bile pili yüzde kaç , ekran süresi vb seyleri soruyorlar çok takılmamak gerek

İphone 11'den önce Samsung Note 5 kullanırken şarj %100 olunca ekran süresini sıfırlıyordu sadece. Yalan olmasın ama %99 (belki %90'da olabilir) olsa ve şarjdan çekip kullanmaya devam etsem ekran süresi sıfırlanmıyordu. Ekran süresine bakmak gibi bir alışkanlığım var ama matematik hesabını sevmiyorum, sözelciyim ben arkadaş 😅

• iOS 12 sonrası pil grafiklerindeki kafa karışıklığı sonrası eminim(!) iOS 15 ile gelebilecek yeniliklerden biri de Ayarlar menüsünde olacak. Hem UI teması hem de pil ekranı ile ilgili yenilikler geleceğini umuyorum.

Bir arkadaş iOS 15 ile ilgili anakonu açsa da orada atıp tutsak biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 27 Mayıs 2021; 20:25:58 >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Pil grafiğinin güncellenme ihtimali olduğunu okumuştum ama net bir bilgi değil tabii, umarım düzelir.

Sanıyorum o iddialar da bizim gibi temenni iddialarıdır. Benim gördüğüm yazıda da dediğiniz gibi son 24 saati değil iOS 11 ve öncesindeki gibi %100 şarj sonrası ekran kullanımının ayrıntılı gösterileceğini yazıyordu. Umarım temenni değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 27 Mayıs 2021; 20:33:35 >
  • 
Sayfa: önceki 318319320321322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.