Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
546.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım milleti de paranoya yaptık pil muhabbetim yuzunden kusura bakmayın arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasva kullanıcısına yanıt
    Daha önce bir yerde okudum yaptım şimdide yaptım fark edilir derecede düzeldi. Nasıl yaptım ağ ayarlarını sıfırladım şu an şarjım hızlı şekilde düşmüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pil biterse şarja takar kullanırsın ama kasma lag vs olursa çözümü olmuyor o yüzden benim için serilik daha önemli

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    14.5.1 öncesine kadar çok iyiydi. Son 2 güncellemede çok kötü.

• omerceliker O kullanıcısına yanıt
    Deneyeyim bi teşekkürler.

• xs 14.3deyim hangi sürümü önerirsiniz

• CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Önerilecek bir durum yokki.Ya bu sürümde kalacaksınız yada 14.6 başka ara sürümlere geçme şansınız yok.. Memnunsanız en sürüme geçmeyin..

Ozaman ben durayim 14.5'de. Yerimden kipirdamayim!

Cihaz: 11 Pro Max

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    14.3den sonra değişen bişey var mı anlamında sormak istedim

• quote:

Orijinalden alıntı: semih54gs

İphone 7 / pil : %96

14.4.2’den 14.6’ya dün öğlen geçtim bakalım.

Kilidi açarken yaşanan anlık kasma olayını çözmüşler galiba 3 gündür yapmadı hiç.

genel performans ve pil fena değil beğendim bu sürümü.

• 8plus ve üzeri gözü kapalı güncellesin ayarları da sıfırlasın temizz. Bataryam çok iyi gidiyor takılma kasma yok 14.5 ten geçtim bu daha iyi

Memnunsan geçme hocam. İşteyken normal kullanımla 8 saatte giden yüzde 10 pil şu an 5 saatte gidiyor.

• iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

Arkadaşlar sıfırdan kurulum yapacagım. İPSWs kısmından mı indireyim OTAs kısmından mı. farkı nedir. Daha önce indirim itunes ile kuruyordum.

• Iphone 8 plus yükledim. 14.5 göre sanki daha akıcı. Şimdilik bir sorun görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirayso -- 29 Mayıs 2021; 18:19:56 >
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt
    5G kullanıcılarını madur eden arama ve aranmada ses gitmeme sorunu , flashling hatası düzelmesi ( iPhone 12 serisinde görünen açılışta Apple logosu parlayıp ekranın siyahta kalıp tekrar açılması sorunu ) ağ bağlantısında 14.6 güncellemesi ile Apple Music Hi Fi desteği açıldı.14.3 ile 14.6 versiyonlar arasında.Ben olsam sorun yaşamadığım bir iOS versiyonunda kalıp beklerim..Kullanıcı tepkilerine göre 14.6 geçiş yaparım.Bazı arkadaşlar sorun yaşarken pil ve akıcılık konusunda bazıları tam tersini söylüyor..

• İOS 14 halen oturmamışken WWDC21 geliştirici konferans tarihi 7 Haziran yapılıp iOS 15 ilk betası yayınlanacak 😁

• mussti19 kullanıcısına yanıt
    İpsw ‘den indirin. Ben hiç ota bölümünden indirmedim. Bakıldığında dosta boyutlarında bayağı fark var. İpsw dosyaları daha büyük.

Memnunum Hocam. Bir sorun yok. Hatta söyle birsey oldu. Biliyorsunuz iOS 14.5 ile 11 serilerinde batarya kalibrasyonu tekrar yapiliyor. Bundan bir hafta önce kalibrasyonum tamamlanmisti. %95'den %96'ya cikmisti.

Dün bi bakayim dedim, geri düsmüsmü diye. Bir de ne göreyim. Batarya sagligi %97'ye cikmis.

Daha önce kimseden duymadim, batarya'nin iki basamakli (etapli) sagligi yukariya cikan. Tuhaf gercekten.

Gecen sene Haziran'da almistim. Iki ay icinde %98'e düsmüstü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 3 Haziran 2021; 13:38:53 >

Ben telefonu aldıktan 3 ay sonra %97'e düştü. Sonra 14.5i yükledikten sonra %100 oldu, tekrar %99'a düştü. Bayadır 99'da kaldı.

• daniel_wellington D kullanıcısına yanıt

Evet biraz piyango isine döndü son zamanlarda sanki

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.