Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
81
Favori
546.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 14.6 sorunları tamamen şans işi ya da cihazdan cihaza değişiyor. Yurtdışı anketlerinde de tutarsız sonuçlar çıkıyor.

Ekleme: Bazı Appstore uygulamaları sürüm uyumsuzluğundan dolayı ısınma ve sorunlara neden olabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 2 Haziran 2021; 12:22:24 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • formw3 F kullanıcısına yanıt

itunes üzerinden güncelle diyerek kurdum. Herhangi bir ısınma sorunu yaşamadım. Batarya süresi olarak da 14.5.1’e göre daha iyi geldi bana. Cihaz 12 bu arada. Belli bir uygulama var mı ısınma yaşadığınız ? Ağ ayarlarını veya ayarları sıfırlayıp bir deneyin isterseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FthK. kullanıcısına yanıt

Hocam webde gezerken ısınıyor. Pil kullanımına bakıyorum 8 saat el feneri açık gözüküyor. İntetnette inanılmaz sorun yaşayan olmuş ısınma ve batarya sorunu. Isınma = batarya demek zaten malum.

• Arkadaşlar 14.4 sürümündeyim. İnstagramda yazmak yerine mikrofonla yazmaya basınca bazen ses efekt çizgileri takılıyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Not: seste bir sorun yok.

• iOS 14.5.1 imzaları kalkmış.

• DelGaDo82 kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi bende 12 pro max 14.3de o civarda ekran süresi alıyorum

• 14.7 beta 2 yayınlandı

• formw3 F kullanıcısına yanıt
    İp11 14.6 geçen gece adobe uygulamasından pdf açtığımda çok ısınmıştı benim cihazda uygulama kaynaklımı bilmiyorum ama ekranda sadece pdf açıktı

• Arkadaşlar 14.6 ile airpods pro da bağlanırken 3 saniyelik bir ses kaybı var. Başka yaşayan var mı bu sorunu?

• Apple müzik ile müzik dinlerken, yüzümde maske ile yüz tanıma otomatik olarak şifremi açtığında müzik bir an duraksama yapıyor.

• tylnozcn kullanıcısına yanıt
    Bende aynı şeyi yaşıyorum.

• Qobuz ve Tidal dinliyorum.Başıma hiç bir zaman böyle bişi gelmedi.Apple Music kullanmıyorum.

• TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Bu çok normal.iOS 14.6 yayında.

• 7 Haziran gecesi iOS 15 ilk betası gelecek.İlk üç beta acayip sorunlu oluyor.Beta olayı çok uzun olacak.

• İos 14.7 ile 15 ilk betasını alakası yok.Beta devam ederken iOS 14.7 ilgilendirmiyor.Önceki yıllarda iki sürümün betası aynı anda verilmişti.

• Bende de kamerayı açınca bir an duraksıyor ama sanki eski sürümlerde böyle bir şey yoktu. 14.6 dayım

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Acaba yazılımsal mı 14.7 beta yı denediniz mi olmazsa ona geçeyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Memnunum Hocam. Bir sorun yok. Hatta söyle birsey oldu. Biliyorsunuz iOS 14.5 ile 11 serilerinde batarya kalibrasyonu tekrar yapiliyor. Bundan bir hafta önce kalibrasyonum tamamlanmisti. %95'den %96'ya cikmisti.

Dün bi bakayim dedim, geri düsmüsmü diye. Bir de ne göreyim. Batarya sagligi %97'ye cikmis.

Daha önce kimseden duymadim, batarya'nin iki basamakli (etapli) sagligi yukariya cikan. Tuhaf gercekten.

Gecen sene Haziran'da almistim. Iki ay icinde %98'e düsmüstü.

Bugün itibari ile %98'e cikti Batarya sagligi. Tuhaf ama gercek.

• İos 14.6 ilk başta çok iyiydi batarya normal şekilde gidiyordu artık sıcak havaların etkisiyle mi bilmiyorum batarya hızlı şekilde gitmeye başladı son zamanlarda ios 14.7 ye güncelleyip bırakacağım güncellemeyi ios 15’e hayatta geçmem cihaz iPhone 11 pro max

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Haklısın ben biraz 14.7 yi istediğim için sanırım

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.