Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (327. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
82
Favori
546.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tüm gdrive linkleri çalışıyor ve indiriyor.Basit bir şekilde ip adresinizde indirmesi için ilk yapmanız gerekin iphone Gdrive kurmak.Çok fazla indiren olduğu için sizin ipnizi bamlar ve indirme başlamaz.

Çözümü çok basit mobil internetinizi aktif edip linki safari üzerindedir açıp gdrive uygulamanıza eklemek.Sonrasında yapacağınız görünen dosyayı çevrim içi kullanılabilir yapmak.En son PC de Gdrive hesabınıza girip dosyayı görüp açıp, indirirseniz sorun çıkarmaz.

Bu anlattığım yöntemi yapmazsanız dosya kilitli hatası alırsınız …

Son bir hatırlatma dosya boyutu görünmez ama indirmeyi durdurmazsanız internet hızınıza göre dosya iner.

Tüm linkler çalışıyor test denemesi için iphone 12 pro için iOS 15 seçip sorunsuz indirdim.

UDID yoksa sürekli iTunes ve Mac ( finden ) üzerinde kurmaya çalışın.İlk bir kaç denemede kurmaz.

UDID geliştirici sertifikasını ne diye merak eden varsa kendi Apple geliştirici hesabımın sertifikasını örnek olarak Altta resimli hali bulunuyor.IOS stock versiyonun ilk betasında ipsw olarak kurmak için gerekir.Direk Apple geliştirici sayfasından indirmeye yarar.UDID, seri ve kullanıcı adımı güvenlik için kapattım.Beta sürecinde bu sertifikayı iPhone kuruluyor ve profiller kısmında bulunuyor.Beta sürüm yüklerken Apple bu sertifikadan doğrulama yapıp yükletiyor …

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

Not:

UDID kaydınız yoksa oluşacak her hangi bir hata veya kurulum yapama dolayısıyla siyah ekran kalma, iphone tepki vermeden donma, açılmama olasılığı göz önünde bulundurun.

Kişisel olarak risleri göze alıp bilerek denediğiniz için başınıza gelebilecek şeylerden SİZ sorumlusunuz …

UDID kaydınız olmadan yüklemenizi tavsiye etmiyorum.Geliştiriciler için oluşturulmuş ipsw dosyalardır.Normal kullanıcılar için değildir…

Ben sadece link isteyen arkadaşlar anlattım…

Bu riski alarak manuel yükleme yapıyorsunuz…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Haziran 2021; 14:25:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Ben bir cihazıma 15’i OTA üzeri kurdum bugün iPSW dosyasını da indirdim. Geliştirici hesabı olmadan iTunes ya da Finder ile iPSW ile güncelleme yapmıyor diye biliyordum . Acaba 3utools ile kurmayı deneyen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 12 Haziran 2021; 11:55:8 >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    Kurulumu tekrar edin.Dört kezde arka arkaya hata alıyorsanız yükleme şansınız düşüktür.Sabırlı olun yükleme ekranını geçersiniz .DFU modda temiz kurulum yaparken restore seçip dosyanızı manuel yükleyin.3utools en son düşünün hiç kullanmadım..

Son bir şey DFU mod yerine kurtarma modunda yükleme yapmaya çalışırsanızda sürekli hata alırsınız. DFU mod alındığında iphone siyah ekranda kalır ve işlem yapılır.Kurtarma modunda ekranda iTunes bağla görüntüsü çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Haziran 2021; 11:53:40 >
    iPSW dosyasını windows 10 yüklü PC’de, iTunes ilk denemede (güncelleme seçeneği ile) yükledi. Geliştirici hesabım yok. Gayet hızlı şekilde yükledi. Apple bir şeyleri değiştirmiş olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 12 Haziran 2021; 11:53:58 >
  • TheBlondie kullanıcısına yanıt
    İlk betayı özellikle geliştiriciler için çıkarıyor ve normal kullanıcıya yükletmiyor.Sonra ki çıkan tüm betalar public olacak.Ama yayında olan stock sürüm IOS 14 ara sürüm betası geliştirici olmadan yükleniyor.IOS 15 beta 2 den itibaren geliştirici hesabı olmadan ipsw yükletiyor.Tabiki Apple değişiklik yapmadıysa.Bence izin verir.

Bende geliştirici hesabı var fakat 100 kişilik tester sınır var.Geliştirici hesabım olduğunu bilen kişiler hızlı davranıp IOS 15 beta 1 ilk yayınlandığında istedi.DH den 95 arkadaşa ücretsiz UDID kayıt ve sertifika verdim.Yoksa size hesabımdan UDID kayıt yapardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 12 Haziran 2021; 12:11:14 >
    Eyvallah Hocam. Ama yanılmıyorsam geçen sene ücretsiz geliştirici hesabına kaydolmuştum. Ya şansım yaver gitti ya da geliştirici hesabı olayı devam ediyor. İlk denemede yükleyeceğini tahmin etmemiştim doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: sakulta8585

Bugün itibari ile %98'e cikti Batarya sagligi. Tuhaf ama gercek.

Alıntıları Göster

Bugün itibari ile %99'a kadar cikti geri Batarya sagligi. Ilginc!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    Pil kalibrasyonu bozulmuş.Ani düşüş yaşayacaksınız.Pil yüzdesi yükselmeden önceki hale düşecek.Biraz süre alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 15 Haziran 2021; 8:35:23 >
  • Bir anlamı var mı bilmiyorum ama iOS 14.7 public beta 3 yayınlandı. :)

• 64 gb 11 aldım 14.4.2 sürümdeyim 14.6 ya güncellemeli miyim? Yoksa kalıyım mı burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kalmalısınız

• bence kalmamalısınız.

• IOS 14.4.2 özel bir yanı yok ..IOS 14.3 olsaydı bekleyebilirsiniz.Apple music kullanıyorsanız IOS 14.6 Hi Fi katmanı bu sürümde var..

• Bence farkı yok, ios 13,xx sürümünde olsaniz bile biraz düşündükten sonra geçin derdim.

bu sürüm 14.5 de adam oldu diyebiliriz. 14.3 ün ne özelliği var. adamlar bug düzelte düzelte 14.6 ya kadar geldi.

• neyseneya kullanıcısına yanıt
    IOS 14.3 flashlig hatası aranma ve aramada ses gelip gitmeme VoLTE ve 5G düşme hatası yoktu.Halen 5G ve VoLTE hatası ara ara veriyor.Yaşadığım ülkede 5G bağlantısında şebeke gidiyor LTE düştüğünde farketmezsiniz arama yok.Çare olarak LTE şebekede sabit tutuyorum.Aylardır 5G kullanmıyorum.Kaç ay geçti 14.3 den siz hesaplayın.Flasling hatası çözüldü sadece.Her halde bu kadar hata yeterli.IOS 14.7 5G çözülecek diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 18 Haziran 2021; 9:59:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRocKfire

IOS 14.3 flashlig hatası aranma ve aramada ses gelip gitmeme VoLTE ve 5G düşme hatası yoktu.Halen 5G ve VoLTE hatası ara ara veriyor.Yaşadığım ülkede 5G bağlantısında şebeke gidiyor LTE düştüğünde farketmezsiniz arama yok.Çare olarak LTE şebekede sabit tutuyorum.Aylardır 5G kullanmıyorum.Kaç ay geçti 14.3 den siz hesaplayın.Flasling hatası çözüldü sadece.Her halde bu kadar hata yeterli.IOS 14.7 5G çözülecek diyor.
    İyi de o zaman adama niye 14.3 olsa kalınır diyosun? Adamın 5g ile ne ilgisi var. Adam senin yaşadığın ülkede mi. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 18 Haziran 2021; 22:30:33 >
  • 4g ile telefonla konuşurken internete giremiyorum. normal midir bu?

• oki91 kullanıcısına yanıt

normal değil. giriliyor.

• 
Sayfa: önceki 325326327328329
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.