Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşam 9'a kadar gelir, normalde 15. günde gelir ama kimi zaman daha fazla bekletilebilir.

Çok spesifik bazı sorunlar olduğu için biraz uzunda sürebilir.

Edit: Bugün geleceğine dair yabancı forumlarda bilgiler dolaşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EknCn -- 22 Temmuz 2020; 18:31:43 >
  • Public beta 3 gelmiş. Ben developer yüklemiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fbhakanb -- 22 Temmuz 2020; 20:14:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fbhakanb F kullanıcısına yanıt
    Bende de devoloper var ve henüz beta3 görünmedi. Public’e nasıl geçiş yapacağız 🤣 developer profilini betaprofiles sitesinden yüklemiştim.

• İkisine de geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Public Beta, herhangi bir güncelleme gözükmüyor.
  • Ben developer profil yüklememe rağmen public beta 3 geldi.

• fbhakanb F kullanıcısına yanıt
    Geçen bana öyle olmustu. Ama şimdi hiçbir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 22 Temmuz 2020; 21:0:57 >
  • Hay allah profili silmişim 😅 şimdi düzeldi yükleyince.

• Yeni betada yeni saat widget’ı gelmiş. Apple Music ikonu ve widgetı yenilenmiş. Widgetlr için yeni pop-up ekranı gelmiş.

hafıza sorunu düzeltilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 22 Temmuz 2020; 21:23:45 >
  • Enteresan, bende ilk betadan beri developer kullanıyorum ama public beta 3 yazıyor, şimdi yüklüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -tayfun- -- 22 Temmuz 2020; 21:58:12 >
  • Müzik ikonu vs değişmiş, tüm yenilikleri bir başlık altında toplamışlar.
    https://www.macrumors.com/2020/07/22/everything-new-in-ios-14-beta-3/
  • 3. app uygulamalari varsayilan olarak ayarlama ozelligi gelecekti beta 3 ile.

• Saat widget ı güzel. Force touch artık tamamen kalkmış. iphone X te mesela sert basınca eskisi gibi kullanışlı olmasada yinede daha hızlı açılıyordu artık oda gitmiş sert basmak tamamen işe yaramıyor artık. Ama basılı tutunca açılma süresi kısalmış.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    3D touch geçici olarak kaldırıldı, bu sürümde bilinen sorun olarak raporladı Apple.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Evet geçiciymiş notlarda gördüm bende. Eskisi gibi olmasada yinede baya işime yarıyordu.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Benim de çok sık kullandığım bir özellik. Varsayılan uygulama özelliğini bekliyordum açıkcası, nedense bu sürümde hayata geçmedi.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Evet gelir oda yakında. Bildirim geldiğinde az durup gidiyor normalde dokunmazsak, bazen gitmiyor kendi kendine. Beta 3 te de aynı onun dışında sorunsuz.
  • Aynı durum bende de mevcut. İlk çıktığında betaprofiles sitesinden profil yükledim ama her gelen güncelleştirmede public beta yazıyor. Şimdi telefona iOS 14 public beta 3 ü yükledim. Halbuki public beta 2 var , devoloper beta 3 de yeni çıktı. Bunun sebebi nedir ?
  • xbilinmeyen X kullanıcısına yanıt
    Bu sene developer ve public olayı çok karıştı.
    Halbuki aynı sürüm herkese farklı isimlerle geliyor.
    Bende de public profil var ama developer olarak güncelleme geliyor çok takmayın kafaya yükleyin gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom77

3D touch geçici olarak kaldırıldı, bu sürümde bilinen sorun olarak raporladı Apple.
    Umarım eski IOS 12 3D touch haline getirmek için kaldırmışlardır.
    Eskiden 3D touch 10 kademeli basınca duyarlı gibiyken IOS 13 te sadece 0 ve 1 kademeli gibi.
    Basınç az/çok değil, yok/var şeklinde. Fotoğraflara çok az basınç uygulansa bile preview değil tamamen fotoğrafı açıyor mesela.
    Ama 12 de az basarsan küçük preview biraz fazla basarsan büyük preview abanırsan tamamen fotoğrafı açıyordu.
    Hareketli duvar kağıtlarında az basarsan ağır çekim çok basarsan timelapse gibi oynuyordu gibi.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.