Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende neden çalışmıyor ki acaba. Cihazı yeniden başlattım ama çözüm olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 13.6'dan betaya geçiş yapacaktım ama beta 3 ile 3D touch geçici olarak kaldırılınca askıya aldım ben de. Buna ilişkin apple cephesinden açıklama geldi mi?
  • Apple Inc kullanıcısına yanıt
    Boşluk tuşuna basılı tutmanız gerekiyor.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler. İpad gibi olmuş bilmiyordum. Önceden normal harflere bile baskı uygulamadığımızda oluyordu. 3D touch özelliğini neredeyse yok ettiler.

• Fotoğraf çekerken kilitleniyordu. beta 3 ile beraber daha kilitlenmeye denk gelmedim.
    Rica ederim :)

Hiç aklıma gelmemişti bu :) ben xr kullandığım için bende zaten 3D Touch yok, haptic touch var. İos 13de de zaten boşluk tuşuna basarak hareket ettiriyordum imleci. Hatta ve hatta swiftkey kullandım bir müddet sırf şu kaydırarak yazma pratikliği için. Ama boşluk tuşu ile imleç hareketi olmadığı için geri orijinal klavyeye döndüm. Xrdan önce 7plus kullanıyordum. Haptic touch ile 3D touch’ı hiç aramadım şahsen.

• iPhone 7’ye de Beta 3 kurdum sonunda.
    Özellikle bluetooth kulaklık bağlantısı aktifken ana ekran birkaç defa tamamen dondu.
    Widget olayı tam oturmamış. Özellikle hava durumu widget’ı biraz can sıkıcı şu an.
    Mesajlarım iCloud’dan eski mesajları çekemiyor. Sanıyorum bana özel bir sorun ama ilk defa karşılaştım.
    Wifide yer yer sıkıntılar mevcut.
    SwiftUI çok başarılı biçimde stock uygulamalara uygulanmış. Notlar, anımsatıcılar, apple müzik ,takvim...

ios 13te control center neyse hala aynı.

app library ve today view widget bölümleri görsel ve işlevsel olrak çok iyi.

Ama yine de günlük kullanım için çok erken bu nedenle ios 13.3.1e geri dönmenin yollarını arayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 23 Temmuz 2020; 16:23:11 >
  • 3D Touch çalışmıyor bu sürümde. Hernyerinden silinmiş. Korkutucu..

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperkurucu -- 23 Temmuz 2020; 16:53:15 >
  • A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    hocam bazen emoji tusuna basip tekrar geri dondugunuzde ozellikle hizli ekranda cevap yazma kismi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Notlarda yazılmış beta 3 te geçici diye. Gelecek betada düzelir muhtemelen.
  • -tayfun- - kullanıcısına yanıt
    Umarım

• Beta 3 gayet iyi durumda iphone X te ama saat widget ı örneğin İstanbul yaptım büyük saat olarak, doğru göstermiyor yeniden ayarlasamda yine geri kalıyor. Onun dışında gayet iyi. Normal sürüm gibi.
  • Bende de gelmedi resimler.

• A.R.E.S. kullanıcısına yanıt
    PC için dr.fone uygulaması var. Onunla mesajları son itunes yedeğinden alarak telefona geri yükledi.

• Beta 3 2 ye göre pil konusunda daha mı iyi bana mı öyle geliyor?

6s deji 2310 mAh ile 1 günü ucu ucuna çıkartıyordum şimdi %50 şarj ile yoğun kullanımda günün çoğunu bitirdim.

• Public 3 ye de yayınlandı

• Pro Max için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama beta diye doğal karşılamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDoctor

Pro Max için aynı şeyi söyleyemeyeceğim ama beta diye doğal karşılamak lazım.
    yani tabiki esasında pil konusunu açmak bile şuan için mantıksız ama bana hissettirdiğini belirtmek istedim.
  • Şuan pil konusu 13.6 ile çok farklı değil. Günlük kullanımda beni etkileyen bir hata ile karşılaşmadım Beta 3 de. 24 saatlik deneyim budur. Geri nasıl dönücem unuttum :) Artık eylüle kadar devam edicez hayırlısı....
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.