Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim icin pubg oynama zevki bitti cünkü 3d toucha alıştım ve onsuz oynamak imkansız gıbı birşey. Onun dışında sağlıklı bi şekilde kullanılıyor pil ömrü olarak da iyileştirme olmuş. Normal sürüm gibi hiç bir hata ile karşılaşmadım. Herkes gönül rahatlığıyla yükleyip kullanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluetooth kulaklığa bağlanınca ana ekranda donmalar başlıyor bluetooth kapatınca ya da cihaz bağlantısı kesilince düzeliyor. Restart atınca düzeliyor ancak bir süre sonra tekrar ortaya çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 24 Temmuz 2020; 1:44:45 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Şu görselde yer alan ekranı nasıl düzenlerim? Ana ekranı değil. Akıllı yığını kaldırmak istiyorum ya da akıllı yığınçinde yer alan fotoğrafları kaldırmak istiyorum ve haritaların bu ekranda görünmesini istemiyorum.

Ayrıca beta 3 ile 3D Touch kaldırılmış. Cidden soruyorum ne gerek vardı?

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

Edit buldum, kilitli ekranda değil ana ekrandayken en sola kaydığınızda bu ekrana erişip basılı tutarsanız düzenleme modu açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kipırs Çipırs -- 24 Temmuz 2020; 2:7:6 >

• Hafiza sorununu halletmişler beta 3’te. Beta 2 de ipad ısınıyordu ve sarji daha hizli gidiyordu. Beta 3’te henüz isinmaya denk gelmedim.

• Ben beta3ü sevmedim. Beta 2 daha sorunsuzdu. Geri döndüm 13.6ya.

• 3D olmaması çok fena. Telefonun yarısı gitti.

• Ana ekran widgetlar bu betada süs durumunda. Today Views bölümündeki 3. parti widgetlar stock olanlardan daha stabil ve tutarlı çalışıyor. 3d yokluğuna alışmam zaman aldı biraz. Umarım geri gelir.

• EknCn kullanıcısına yanıt
    Geri eski ikona dönmüşler.

• Son betada geçiş animasyonları falan değişmiş gibi göze hoş geliyor. Widgetler biraz daha özelleştirilebilir olsa daha iyi olur. Şimdilik yazılım kararlı görünüyor.

• Merhaba arkadaşlar ios 14 den 13 e geri dönüş yaptım 1 uygulama yüzünden ama Arama kaydım geri gelmedi yedeklerle. Herşey geldi arama kaydı yok. Başına gelen var mı bu durum ?
  • dogussonmez kullanıcısına yanıt
    Ben de iCloud Drive’ı aktif şekilde tutarım. Eskiden kayıtlar da gelirdi ancak bildiğim kadarıyla arama kayıtları gelmiyor artık.

Ekleme: iCloud Yedekleme ve Fotoğraf yedekleri -kullanmadığım için- konusunda bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 24 Temmuz 2020; 20:54:4 >
    Benim de bildiğim kadarıyla arama kayıtları zaten gelmiyor hatta 2 hafta gerisine bile ulaşılamıyor hiçbir şekilde diye biliyorum.

Keşke bununla ilgilide bir yenilik getirseler.

Arama kaydı gelmiyor.
  • Teşekkür ederim cevaplar için bugune kadar hiç dikkat etmedim ben sanırım bu duruma her betayı kullandım ya eskıden gelıyordu yada ben betaları sonuna kadar kullanıyordum sanırım. hiç iyi olmadı. Teşekkür ederim yanıtlar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilli

Benim icin pubg oynama zevki bitti cünkü 3d toucha alıştım ve onsuz oynamak imkansız gıbı birşey. Onun dışında sağlıklı bi şekilde kullanılıyor pil ömrü olarak da iyileştirme olmuş. Normal sürüm gibi hiç bir hata ile karşılaşmadım. Herkes gönül rahatlığıyla yükleyip kullanabilir.
    Pubg de 3d Touchu nasıl kullanıyodunuz merak ettim

• Bu widgetlara manuel güncelleme ayarı gelmedikçe oturmaz bu proje.

• Enteresan şekilde tek satırlık widget’a izin vermiyor Apple. Mesela Pil widgeti için boşu boşuna 2 satır kaybediyoruz.

• freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Hava durumu widget’ı ne sol sekmede ne ana ekranda güncelleniyor. Öyle kafasına göre takılıyor resmen. Telefonu yeniden başlatınca ya da widget’ı silip yeniden ekleyince düzeliyor. Galiba bu sorun iOS 14.1’de çözülecek gibi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 24 Temmuz 2020; 23:23:38 >
  • Ön kamerada ayna modu kaldırılmış sanırım, ayarı bulunmuyor. iOS 13 ile sistem bazında öldürdükleri 3D Touch'a son toprağını attılar, malumun fermanı.

Bari çeviri uygulaması Türkçe destekleseydi o da yok, sanırım iOS 13'e geri döneceğim beni çeken fazla bir sebep olmadı. Widgetler iyi hoşta ben onları ana ekranda değil yine en solda kullanıyorum, App Library denen naneye gerek var mıydı o da tartışılır. Neyse

• Aynen klasor icindede sorunlar mevcut, yeniden baslattiginda duzelse bile sorun bir sekilde tekrar ediyor. Bir sonraki guncellemede cozulecektir.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.