Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (338. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
83
Favori
546.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kapandi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevap yazan yazmayan herkese tesekkur ederim . Telefonu sifirladim feci hizlandi yaklasik 5 senedir sifirlamiyordum . Yedegimi geri yukledim app store eski haline döndü . Ohh be dunya varmis bu hiz gercekten iyi ip7 icin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14.7.1e geçtim 14.4.1den, telefon ip11 gayet iyi gibi

• 14.6ya nasıl dönebilirim? 14.7’de telefon resmen salaklaştı. 11 pro max kullanıyorum. 2-3 sene önceki iPhone 7 ve ios kalitesini özlüyorum resmen. İos 13-14 hiçbir zaman o zaman ki stabiliteyi hissettirmedi bana. Satmayı düşünüyorum artık iPhone’u.

• 14. 7 de pil süper ötesi korkuyorum güncelleme ye

• Kasva kullanıcısına yanıt
    IOS 14.6 versiyonuna dönüş yolu malesef kapandı.IOS 14.7.1 itibari ile 14.6 doğrulama imzalama işlevi sonbuldu …

• tarotan55 kullanıcısına yanıt
    14.7.1 sadece güvenlik açığını yamalamak için yayınlandı.İOS 14.7 kritik bir güvenlik açığı bulundu..Özeti IOS 14.7 fazla bir farkı yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 28 Temmuz 2021; 11:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigboss_3x

Bende telefonumu hiç güncellemedim aldığımdan beri 13.4 gibi bir şeydi sanırım. 14.7 ye geçtim iki gündür kullanıyorum şarjım bir tik daha iyi gibi eskisinden

hocam merhaba,

iphone 11 cihaz ben de aldığımdan beri güncellemedim şuan 13.3’deyim

batarya %84

sizce 14.7.1’e geçmeli miyim ? Batarya konusunda iyileştirme mi aksi mi olur ? Deneyimleyen farklı arkadaşlar da varsa yanıt bekliyorum kararsızım çünkü. İyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyseneya kullanıcısına yanıt

Evet dediğiniz gibi durum. Belli bir zaman sonra geçmek gerekiyor. Uzun zaman sonrası ben de 12.4.1 den 14.7.1 e itunes üzerinden dün güncelledim. Restore ya da DFU kurulumla uğrasmadım bu kez. Ana sürüm geçişlerinde önceleri 6s de veya 5 de yapardım ama bu kez direkt güncelledim. Batarya hariç cihazın stabilitesi iyi gibi. Yükleme sonrası crush olan 1-2 uygulama ve diğer bazı aktif kullandığım uygulamaları silip tekrar yükledim. batarya sağlığı %76. Bir süre sonra değiştirmek gerekecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 28 Temmuz 2021; 11:39:25 >
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

Geçtim dostum. 14.7.1 e güncelledim dün. Teşekkürler cvbın için. bu arada bir şey dikkatimi çekti; özellikle uygulama içinde mesela fc messengerda msj yazarken uzun bir metin olduğunda ekrana dokunup "sec veya tumunu sec" demek istediğimiz de sanki biraz gec algılıyor gibi. önceden hafif ekrana basılı tutarken biraz daha hızlı cıkıyordu o secenekler. bunun yazılımla ilgisi var mıdır acaba? ya da bu genel bir şey mi bana mı öyle geldi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wilshire -- 28 Temmuz 2021; 12:0:33 >
  • QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Yapacak bişey yok o zaman teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasva

14.6ya nasıl dönebilirim? 14.7’de telefon resmen salaklaştı. 11 pro max kullanıyorum. 2-3 sene önceki iPhone 7 ve ios kalitesini özlüyorum resmen. İos 13-14 hiçbir zaman o zaman ki stabiliteyi hissettirmedi bana. Satmayı düşünüyorum artık iPhone’u.

Ben de 7 Plus'taki IOS'u çok özlüyorum. Her şeyiyle çok iyiydi gerçekten :/

• manesnuc kullanıcısına yanıt

kanka bekleme halinde %15 şarj harcamış demişsiniz de bu bekleme hali ortalama kaç dakika yada saat acaba? birde %kaçtan %kaça düştü.

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Aynen 😊 çıktığında 7 jet black almıştım 128 GB onun heyecanı hevesi çok güzeldi. Hiç unutmuyorum o telefondan aldığım keyfi. Bazen tepem atıyor alsam bi jet black 7 diye ama zamanı geçti ne yazık ki. Ne 7 o zaman ki 7 ne de ios o zaman ki ios. 11 pro max bi jet black 7 etmez gözümde ama el mecbur 😄

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasva -- 28 Temmuz 2021; 19:0:36 >
  • KhaLTrex K kullanıcısına yanıt
    2 gündü sanırım bekleme süresi. Son 2 aydır falan belki 2 hafta bile ipad'i elime almadığım oluyordu fakat şarjı %40-50 oluyordu bu sürede. Anlık kullanımda ısınma olayını ilk kez yaşadım ki maksimum %50 parlaklıkta falan kullanırım ihtiyaç halinde ama dizi izlerken %15-25 parlaklık benim için yeterli seviyede oluyor. 2 gün için %15 fazla o yüzden ilk kez ipad için böyle bir şey yazmıştım buraya. 14.7.1 performansı nasıl bilmiyorum daha 1 saat önce güncelledim ve şarja taktım ama arkaplan kullanımı yine bir yere kadar önemli olmasa da ısınmayı ilk kez yaşıyorum ipad air 4'te ve daha önce oyun oynarken bile (brawl stars ya da kelimelik oynuyorum ayda yılda bir) böyle bir ısınma yaşamamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 28 Temmuz 2021; 23:27:1 >

brawl stars son zamanlarda fazla şarj tüketmeye başladı bendede acaba genel bir sorun olabilir mi?

Onu da epeydir oynamıyorum o yüzden net bir şey söyleyemem. En son 2 hafta önce falan iphone 11'de oynamıştım ama ios 14.6 ile telefonum normal zamanda bile hem ısınıyordu hem de daha hızlı şarjı bitiyordu :)

14.6 bir tık sıkıntılı ama 11 için işlemci performansı çok iyiydi sanırsam, 14.7 ve 14.7.1 de nasıl bilmiyorum istersen yutupdan iAppleBytes kanalından inceleyebilirsin belki daha iyidir son güncelleme.

Genelde son sürümler çıktığı gibi yüklerim, 14.7 ve 14.7.1 çıktığında da aynı gün yükledim. Bariz olarak 14.7 ve sonraki sürüm 14.6'dan daha iyi. Isınma olarak hala arada ısınıyor ama havalar da sıcak olduğundan ve telefonu dışarıda günlük hayatta kullandığım için normal denilebilir seviyede 👍🏼

peki 14.7 mi 14.7.1 mi diyorsun?

• 
Sayfa: önceki 336337338339340
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.