Sony'deki özellikleri bilmiyorum ama yeni Airpods'a gelecek özellikler için bile geçmeye değer mi diye düşünüyorum. iOS 14.3'ten o kadar memnunum ki şu an geçesim gelmedi |
Bildirim
Sony'deki özellikleri bilmiyorum ama yeni Airpods'a gelecek özellikler için bile geçmeye değer mi diye düşünüyorum. iOS 14.3'ten o kadar memnunum ki şu an geçesim gelmedi |
Kaydırarak yazma bizim dilimize de geldi. Ben ingilizcede biraz denedim, alışınca asla bırakamazsınız, tek elle inanılmaz hızlı yazmaya yarıyor. Şu hava durumu olayını da getirseler keşke. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 7 Haziran 2021; 20:46:44 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldbani -- 7 Haziran 2021; 20:47:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
iCloud+ özellikleri güzel olmuş |
MacOS'teki universal control çok iyi olmuş. Macbook'u M1'e terfi ettirmek istedim şu an |
aynen baya iyi olmuş 3 cihaz arasında geçiş yapabiliyorsun |
Bir cok kullandigim ozellige harika guncellemeler geldi heycanlandiriyor fakat sonra bize cogunlugunun gelmeyecegini yada yillar sonra gelecegini dusununce ayni hevesim kaciyor :( |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 7 Haziran 2021; 23:23:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |