Şimdi Ara

iOS mu Android mi? Buyrun yorumum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cellman406

Biz bunları geçeli yıllar oldu. Tamamen yanlış bir yorum yapmışsın edebiyat değil bu. Şoförmüş de beygirmiş de.. Bu iki işletim sisteminin birbirine üstünlüğü yok. Kişinin ihtiyacına göre. Genele ios hitap etse de(işlevselliği düşük, hızlı ve stabil) ios androidin yeteneklerinin yanına yaklaşamaz. İstediği kadar stabil olsun. Ayrıca laf ettiğiniz samsung htc özel arayüzlerine bir bakın. Not uygulamalarına takvimlerine.. iOsun kendi uygulamalarının ne kadar dandirik kaldığını farkedeceksiniz. Şoförün işine karışılmıyormuş.. Arka koltuktaki araba sahibi bile karışamaz mı? Nereye gideceğini söyleyemez mi? iOSta söyleyemiyor. Seviyorsanız kullanırsınız. Ama herkes bu dayatmalara katlanmak zorunda değil. O yüzden koca mesajın başına kocaman"BENCE" yazın bence. Hadi güle güle.

Not: Konu açıp bilmişilik yapıyorsunuz ya ayarım bozuluyor. Donanımı kullanan işletim sistemiymiş, yazılımıymış. Bak bak. Tabi ya hemen iphone almalıyım.. Kafası çalışan adamın hali başka..

Iste budur bekledigim yazi buydu.Ben butun amiral gemilerini kullandim.Gerek samsung gerek htc,apple.Bana hitap eden apple di.Fazla kurcalamaz sadece yuzeysel islere bakar kapatirdim bu yuzden de hizli olsun istiyordum ve tercihim bu yonde oldu.Baska bir kullanici diger ozellikleri isterse hizdan feragat edicek ama bu sekilde mutlu olacak.Androidi kendi cihazlari arasinda kiyasliyabilirsiniz ama ios la yollari bir degil.Hocam biraz senin ustunden yorum yaptim ama 2 dk beklemek istemedim

Edit:Androidden nefret ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcarzer44 -- 24 Eylül 2013; 3:59:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullanıma göre değişiyor bence. Ben telefonda anroid daha çok seviyorum çok daha kullanışlı. Ama tabletlerde ios ezici bir üstünlüğü var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben sirf hizli ve pratik diye iphone da kaliyorum. ama android kesinlikle hele hele jailbreaksiz bir iphonedan daha marifetli bi isletim sistemi. yani bi tablet hatta pc replacement olarak kullanabilirsiniz.

ama her zaman android telefonlar(yanlis anlasilmasin hic sahip olmadim sadece arkadaslarda ve teknoloji marketlerde kullandim) hep bana boyle bi takiliyomus hissi veriyo neden bilmiyorum psikolijik de olabilir boyle bi garip hissettiriyo.

iphone oyle degil eline aldigin anda ne yapacagini biliyosun. bilmiyorum belki de aliskanlik. Nexus 5 eger ekran boyutunu abartmazsa ve snapdragon800 le gelirse bi alip android dunyasini da kesfetmek istiyorum ama diger vendorlarla isim olmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Efe Berk*

Güzel yazmışsınız ancak Android'in gelişim hızı inanılmaz.Çok büyük ilerleme var.Amiral gemileri yakında işletim sistemi bakımından oldukça stabil olacaklar Yine de şimdilik iOS daha iyi durumda

yaw istediği kadar gelişsin kaldıki sen palavra kesmişsin hıc bır seyın gelıstıgı falan yok, orta malı olarak doğdu ve oyle kalacak...
  • quote:

Biz bunları geçeli yıllar oldu. Tamamen yanlış bir yorum yapmışsın edebiyat değil bu. Şoförmüş de beygirmiş de.. Bu iki işletim sisteminin birbirine üstünlüğü yok. Kişinin ihtiyacına göre. Genele ios hitap etse de(işlevselliği düşük, hızlı ve stabil) ios androidin yeteneklerinin yanına yaklaşamaz. İstediği kadar stabil olsun. Ayrıca laf ettiğiniz samsung htc özel arayüzlerine bir bakın. Not uygulamalarına takvimlerine.. iOsun kendi uygulamalarının ne kadar dandirik kaldığını farkedeceksiniz. Şoförün işine karışılmıyormuş.. Arka koltuktaki araba sahibi bile karışamaz mı? Nereye gideceğini söyleyemez mi? iOSta söyleyemiyor. Seviyorsanız kullanırsınız. Ama herkes bu dayatmalara katlanmak zorunda değil. O yüzden koca mesajın başına kocaman"BENCE" yazın bence. Hadi güle güle.

Not: Konu açıp bilmişilik yapıyorsunuz ya ayarım bozuluyor. Donanımı kullanan işletim sistemiymiş, yazılımıymış. Bak bak. Tabi ya hemen iphone almalıyım.. Kafası çalışan adamın hali başka..

öncelikle hadi güle güle diyemezsin.. sen kimsinki bir başkasına bu uslubu kullanıyorsun.. burası paylasım alanı..begenirsin begenmezsin senin bilecegin bir konu ama cevap verirken saygılı olmak zorundasın.. yok bilmislik yapıyormussunda ayarın bozuluyormus.. benimde ayarım senin mesajına bozuldu nolcak simdi.. senin gibimi mesaj yazayım.. varsa bildigin birseyler yazarsın fikirlerini..

bende konuyu acan arkadasa katılıyorum.. ios bana gore cok daha ustun ozellikleri olan bir işletim sistemidir.. tamam androidinde ios dan bazı ustun ozellikleri var.. ama geneline bakınca ios bana gore daha iyi..
    1- telefon guncellemeleri.. tum android kullanıcılarının en cok sikayet ettigi konu guncellemelerdir.androide bir yada iki guncelleme ancak geliyor oda seneleri buluyor..üreticileride guncelleme destegi vermiyor..ios da durum boyle degil. her guncellemeyi rahatca indirip kuruyorsun ve ureticiler hemen destegini veriyor..
    2-daha iyi guvenlik olayı var ios da.. andorid bircok acık kod ile yazılmıs bir isletim sistemi..hic guvenillir degil..
    3- icloud ozelligi .. iphone kullanıcıları bu sayede notlarını muziklerini ve resimlerini ne varsa bulut sistemi uzerinde yedekleyip dunyanın neresinde olurlarsa olsunlar internetin oldugu heryerden gorebilirler..andoidciler usb bellek tasımak zorundalar..
    4-uygulama avantajı iosda daha fazla..bunu yazmaya bile gerek duymuyorum.
    5- kullanım ve arayuz ios da cok daha akıcı , cok daha basarılı ve kolay..ilk okul 1 e giden bir cocuk bile rahatca kullanır..
    6- hızlı calısma iosda cok daha iyi..android telefonları bir sure sonra kapatıp acmak zorunda kalırken ios 50 tane uygulama acsanız bile aynı hızla calısır.
    Özetle kolay, kullanışlı ve kafa karıştırmayan bir işletim sistemi arıyorsanız iOS size göre.

• donanım özellikleri daha düşük olmasına rağmen programların çalışma, açılış, kapanış hızları iphone da çok daha hızlı. örneklere tamamen katılıyorum. ancak kamera ve hoparlör konusunda biraz daha iyilerini koysalar daha iyi olur

• konuyu açan arkadaşın söylediklerine katılmakla birlikte çok anlamsız bir başlık olduğunu söylemeliyim. Bu husus yıllardır tartışılmakta ; intel mi amd mi, windows mu linux mu. kim hangisini daha kolay kullanıyor ve mutlu oluyorsa onu kullansın. Bu tartışmaların sonu gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgr9102

donanım özellikleri daha düşük olmasına rağmen programların çalışma, açılış, kapanış hızları iphone da çok daha hızlı. örneklere tamamen katılıyorum. ancak kamera ve hoparlör konusunda biraz daha iyilerini koysalar daha iyi olur

programların çalışma....açılış...kapanış hızları v.s demişsinizde....
    ip 5 ve ipad 3 e ios 7 yükledik..felaket oldu..eğer apple yeni bir yazılımla bunları düzeltmezse..2 tane daha android ciazımmı olacak şimdi...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbah

quote:

öncelikle hadi güle güle diyemezsin.. sen kimsinki bir başkasına bu uslubu kullanıyorsun.. burası paylasım alanı..begenirsin begenmezsin senin bilecegin bir konu ama cevap verirken saygılı olmak zorundasın.. yok bilmislik yapıyormussunda ayarın bozuluyormus.. benimde ayarım senin mesajına bozuldu nolcak simdi.. senin gibimi mesaj yazayım.. varsa bildigin birseyler yazarsın fikirlerini..

bende konuyu acan arkadasa katılıyorum.. ios bana gore cok daha ustun ozellikleri olan bir işletim sistemidir.. tamam androidinde ios dan bazı ustun ozellikleri var.. ama geneline bakınca ios bana gore daha iyi..
    1- telefon guncellemeleri.. tum android kullanıcılarının en cok sikayet ettigi konu guncellemelerdir.androide bir yada iki guncelleme ancak geliyor oda seneleri buluyor..üreticileride guncelleme destegi vermiyor..ios da durum boyle degil. her guncellemeyi rahatca indirip kuruyorsun ve ureticiler hemen destegini veriyor..
    2-daha iyi guvenlik olayı var ios da.. andorid bircok acık kod ile yazılmıs bir isletim sistemi..hic guvenillir degil..
    3- icloud ozelligi .. iphone kullanıcıları bu sayede notlarını muziklerini ve resimlerini ne varsa bulut sistemi uzerinde yedekleyip dunyanın neresinde olurlarsa olsunlar internetin oldugu heryerden gorebilirler..andoidciler usb bellek tasımak zorundalar..
    4-uygulama avantajı iosda daha fazla..bunu yazmaya bile gerek duymuyorum.
    5- kullanım ve arayuz ios da cok daha akıcı , cok daha basarılı ve kolay..ilk okul 1 e giden bir cocuk bile rahatca kullanır..
    6- hızlı calısma iosda cok daha iyi..android telefonları bir sure sonra kapatıp acmak zorunda kalırken ios 50 tane uygulama acsanız bile aynı hızla calısır.
    Özetle kolay, kullanışlı ve kafa karıştırmayan bir işletim sistemi arıyorsanız iOS size göre.

Son cumleniz haric hatadasiniz. İosun ustunluklerini yazip gecmissiniz. Androidin ustunluklerinden haberiniz yok belki de. Dropbox tarzi uygulamalara iphoneun aksine HERSEYİNİZİ yedekleyebileceginizden de. Ben diyorum ki genel olarak bakamazsiniz. Genel olarak ios ustun diyemezsiniz. İkisinin de yapabildikleri, hedefleri ve yapamadiklari farkli. Usb bellek tasimak zorundaymis android kullanicilari. İphone kullananin boyle bir imkani yok zaten. Usb bellek takamiyorsunuz bu cihaza cunku. Bir iphone pc yerine kullanilabilir mi? Asla. Belki ben bunu bekliyorum telefonumdan? Genel olarak iyi diye ios mu alayim? Konuyu etraflica dusunemiyorsunuz, bu yuzden tartismaya laf anlatmaya degmez, onceki mesajimdan anlardiniz zaten anlayacak olsaydiniz. Size gore ios kullanisli demek ki. Ama "genel olarak ustun" diye bir dunya yok. Ustun diyebiliyor musunuz? Hayir. Gerisini edebiyatla gecistirmeyin. Bana gore ios daha iyi deyin, kullanin. Boyle sacma sapan konular acmayin, tarafli mesajlar atmayin, karsinizdakinin ne asabi bozulsun, ne uslubu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cellman406 -- 24 Eylül 2013; 17:01:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: cgr9102

donanım özellikleri daha düşük olmasına rağmen programların çalışma, açılış, kapanış hızları iphone da çok daha hızlı. örneklere tamamen katılıyorum. ancak kamera ve hoparlör konusunda biraz daha iyilerini koysalar daha iyi olur

programların çalışma....açılış...kapanış hızları v.s demişsinizde....
    ip 5 ve ipad 3 e ios 7 yükledik..felaket oldu..eğer apple yeni bir yazılımla bunları düzeltmezse..2 tane daha android ciazımmı olacak şimdi...?

ben de iphone 5 e ios7 yükledim ama hiçbir sıkıntı çekmiyorum gayet hızlı

• Bir_Bilgisayarcı kullanıcısına yanıt
    Parmak izi demissiniz mesajinizda. Gecen haber okuyorum telefondan, Apple parmak izini kıran hackera 16 milyon dolar vereceğini aciklamis. Ertesi gün bir haber daha, parmak izi okuyucusu hacklendi :))

• İphone gerçekten çok kaliteli ve mükemmel bi telefon. Bence bir adım önde. Dokunmatik ekranının bildiğim kadarı ile 14 ayrı patenti var. Oyun ve internet için bir numara ve kimse daha iyisini yapamıyor. Bu konuda diyecek kelime yok. Uygulamaların vs ilk appla göre yapılmasıda cabası. Fakat dikkat ettiyseniz 150 TL lik cihazlarda olan çok basit bi çok özellik apple sisteminde yok. Bu yüzden sistem şişmiyor ve hata vermemesi normal. İphonenin hata verdiği ve sistemi bozduğu hususlar oldukça azdır. Android kendini sürekli yenileyen bir sistem. Sistem konusunda gerçekten iyi. Fakat gel gelelimki bi arayana özel zil sesi atayamıyorsun. Bi mp3 zil sesi yapmak için bin dereden bin su getiriyorsun. Bu türk ufak görünen özellikleri atlamamalı. Hergün insanlar değişik şeyler istiyorlar ama bi çoğunu beceremiyorlar. Arkadaş iphone sisteminin güvenilirliğinden bhasetmiş. Kırılmayacan bi sistem yok ve android kullananlar USB bellek taşımak zorunda değil. Keza iphonede her gittiğiniz yere ufak bi map dosyası atıldığını ve sizi istediğiniz her yerde bulabildiğinide haberlede okumuşsunuzdur. Açık kodla yazılması çok şey ifade etmez. Bu saatten sonra sistem gayet kuvvetli. Gelelim güncellemelere. İphone neden 3g desteğini kesti? keza şu an 3gsi de öyle. Ve düz iphone 4 de ios nasil yavaş ve saçma çalışıyor test etmişsinizdir. Eski telefona yeni yazilim güncellemesi gelmemeli.. Samsungun bi çok akilli telefonunun bi çok yazilimi mevcut. i9000 lerden başlayında şimdiye kadar.. ios 7 kullanım arayüzü akıcı değil. Aksine berbat. Menüye yukardan kapama vs windows 8 gibi. saçma sapan olmuş.

• Hocam doğrudur susturmaları lazım ya parayla ya da başka şekilde. 16 milyon Apple için bir şey değil ama bunu kırabilecek insan sayısı da az değil. N olursa olsun parmak izi okuyucusuna gerek yoktu olmamalıydı.

• kamilkamilov K kullanıcısına yanıt
    pardonda samsung sadece büyük firma ama şişirilmiş bir balondur kendisi sıze urun gosterır bır dunya ozellık var bende der ıyı reklam ıyı pazarlama ıle kullanıcıyı alır avcuna ben telefon ıthalatcısı ve toptan satıcısıyım farazi konusuyorum 1000 tane iphone sattıysam 3ünden şikayet aldım ve ürünler gerçekten hatalıydı ve hemen değiştirildi yenisi ile 50 000 samsung modellerinden sattıysam her 10 musterıden bırı sıkayetcı ve daha degısım gormedım bır format gecıcı cozum ıkı ay sonra yıne gel... sorunlar ıle bırebır muhatab olunca o zaman karsınızdakı fırmanın buyuklugunu kucuklugunu anlıyorsunuz çok satıs yapmak yada cok parası olmak o sırketı buyuk yada lıder yapmıyor evet samsung cok satıyor ama samsung un cıhazı kopyalaması yetmedı bence mantıgıda kopyalamalı
  • İos çamaşır makinası gibidir. Beyaz çamaşırlar için üretilmiştir. Başka renkte çamaşırları kabul etmez. sadece sıcak suyla çalışır uzun yıkama moduyla sana inanılmaz derecede beyaz çamaşırlarınızı temiz olarak verir. siz makinadan çıkartır önce sıkar sonra ipe asar kurutursunuz. renkli çamaşırlarınız mı? Kim renkli çamaşır giyerki di mi ama?

Android çamaşır makinası gibidir. Her türlü çamaşırınızı yıkar. beyazlarınızı bembeyaz yapmaz ama işinizi görecek kadar yıkar. renklilerinizi de yıkar. sonra kendisi çamaşırınızı sıkar, kurutur size pek bir iş bırakmaz.

Bir yıl sonra ios yeni çamaşır makinası S modeliyle size çamaşır sıkmada yepyeni bir deneyim yaşatacaktır.
  • Genel olarak biraz daha genç yaşta olup telefonla uğraşmayı seven, widgetlar yükleyen, telden radyo dinleyen, kulağında kulaklığı elinde telefonu takılan kişiler için android iyidir. Ama ben telde internet, sosyal medya, mail takılırım işimi görürüm kişiselleştirme şu bu önemli değildir diyen kitle için de ios idealdir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.