Bildirim
İOS OYUN ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
The Fear adlı korku oyunu çıkardık 2 gün önce, denemek istersen çok seviniriz! :)
itunes.apple.comiTunes Store’a bağlanıyor.https://itunes.apple.com/tr/app/the-fear-haunted-house/id1139616309?l=tr&ls=1&mt=8
-
Transistor, VOEZ, Terraria.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizmi çıkardınız ? :o
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yusal2010
The Fear adlı korku oyunu çıkardık 2 gün önce, denemek istersen çok seviniriz! :)
itunes.apple.comiTunes Store’a bağlanıyor.https://itunes.apple.com/tr/app/the-fear-haunted-house/id1139616309?l=tr&ls=1&mt=8
destek olmak amaçlı bile indirilebilir ki oyun güzel gözüküyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Legendary-Pro
İos için oyun arıyorum.Bilidğiniz güzel oyun varmı ?
Shakes - Bar masası üstünden kadeh kaydırma oyunu
İnto the Dead - Ormanda zombi öldürme oyunu
Red Ball 4 - Güzel bir oyun.
Alto - Kayak oyunu
Hoop - Basketbol oyunu
Commute - Oyun 1970lerden başlıyor.Bir araba var.Onu hedefe sürüyorsun.Ama güzel oyun.Bildiğin araba yarışı filan değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vega
quote:
Orijinalden alıntı: Legendary-Pro
İos için oyun arıyorum.Bilidğiniz güzel oyun varmı ?
Shakes - Bar masası üstünden kadeh kaydırma oyunu
İnto the Dead - Ormanda zombi öldürme oyunu
Red Ball 4 - Güzel bir oyun.
Alto - Kayak oyunu
Hoop - Basketbol oyunu
Commute - Oyun 1970lerden başlıyor.Bir araba var.Onu hedefe sürüyorsun.Ama güzel oyun.Bildiğin araba yarışı filan değil.
çok güzel oyunlar tavsiye etmişsiniz,
red ball 4 dışındakileri yeni öğrendim sayende, teşekkür ederim
bu arada red ball 4 ü bende tavsiye ederim, hem altın madalya hemde altın saatlerin hepsini topladım üstüne birde trophileride bitirdim çok eğlenceli
-
Torqueburnout vazgecilmezim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yen'i var mı
Leo's Fortune 👍
Swamp Attack - Adamın birinin göl kıyısında evi var. Bu gölden çıkan timsah kunduz gibi hayvanları pompalı tüfekle vuruyorsun. Ben oyun bitirdim
Limbo - Çok güzel bir oyun. İndirimdeyken satın almıştım. Oyun bitirdim.
8 ball pool - Bilardo oyunu
Bil ve Fethet - Ben pek beğenmedim. Bilgi yarışması oyunu
Walking Dead the Game - Zombi temalı film gibi bir oyun.
Eyes the horror game - Bu çok güzel bir korku oyunu. Olay bir şato gibi bir yerin içinde geçiyor. Bu şatoda seni takip eden bir hayalet var. Bu hayalete yakalanmadan altınları toplaman lazım. Hayaletin yaklaştığını görürsen herhangi bir odaya girip saklanıyorsun. Ben paralı sürümünü aldım
Valiant Hearts:The Great War - Bu da çok güzel bir oyun. 4 bölümden oluşan 1.dünya şavaşı temalı oyun. Ama bildiğimiz tanklı tüfekli bir şavaş değil bu. YouTube dan izleyebilirsiniz. Ben paralı sürümlerini alıp oyun bitirdim. Oyunda size savaş sırasında yardım eden bir köpek var. Bu köpek oyunun sonunda ölüyor.
Lonewolf - Keskin nişancı oyunu. Oyun güzel ve gerçekci.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
modern combat, dead space, nba 2k serisi. mortal kombat x, -
fifa 16 ultimate team -
Pokemon go tarzı oyunları sevenler için güzel bir oyun var. Etrafta madenler inşa edip birbirinizle savaşıyorsunuz. Ejderhalara saldırıp askerlerinizi geliştiriyorsunuz. Çevrede gezinirken farklı ödüller kazanıyorsunuz. Oyunu biz yaptık çizimi kurgusu her şeyi %100 Türk sermayesi. Sadece ios için yaptık şimdilik.Buyrun linki. itunes.apple.comConnecting to the iTunes Store.https://itunes.apple.com/tr/app/mine-wars-online/id1173991079?mt=8
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X