Şimdi Ara

★★★ iOS OYUN-UYGULAMA TAVSİYE VE PAYLAŞIM ★★★ ANA KONU ★★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
16
Favori
27.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

Devami gelecek. Yaklasik 100 kadar daha secme app ekleyecegim. Sizler de destek olursaniz konu tutar. Kendi tavsiyelerinizi yazarsaniz sevinirim.

hocam merakla bekliyoruz ama bence uygulama resmi koymayın sayfa yavaş yükleniyor

150x150 ikonlar ne madar yavaslatabilir hocam 1 mbps internetle mobil giriyorum yine hizli aciliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamaların paylaşılma sırası eklendi.
    Apple (Bitti), Browsers, Social, Assistants, Tools, Places, News, Books, Photos, TV, Media, Fun, HD Games, Games, Football Games
  • Oyunlar

Fieldrunners2 = Strateji oyunu defense tarzında. Yıllarca oyunun birincisini oynamıştım ikincisi yeni çıktı çokda eğlenceli.
    Robbery Bob = Hırsızlık oyunu ev sahiplerine yakalanmadan eve girip çalıp çırpıyosunuz heycanlı bi oyun.
    Parking 3D = Çok iyi grafiklere ve kontrollere sahip bi park etme oyunu tek sorun 15 level genede değer.
    The heist = Çeşitli bulmacaları çözerek kasayı açmaya çalışıyoruz oyun iyi kurgulanmış ajanı canlandırıyoruz arada telefon çalışıyo birileri arıyo ingilizce bişeyler diyo falan filan.

Bilinenleri yazmadım şimdilik bu kadar.
  • Tarayıcılar eklendi.
  • New star soccer ı bulamıyorum Apple Store da?

• quote:

Orijinalden alıntı: pituitaria

New star soccer ı bulamıyorum Apple Store da?

O oyun bedava gozuksede 10 mac izin veriyor ben satin aldim fena sardi simfi duruyor kenarda bilmak icin new star games yaz cikar belki

• aslinda herkes begendigi uygulamalari paylassa super olur
  • Takip

• değerli bi konu
  • Hemen çok güzel bir oyundan bahsedeyim üstelik ücretsiz, Riptide GP; su motoru kullanarak yarışıyorsunuz. Oyun yaratıcı ve güzel olmuş denemeniz tavsiye olunur.
  • Çalışırsan güzel bi konu olur ki çalışacağa benziyorsun.

favori uygulamalarımı ben de ekleyeyim:

Discovr music: bir sanatçı adı yazıyorsunuz ve bu sanatçının yaptığı müzik tütüne göre size başka sanatçı öneriyor. discovr film isimli film arama uygulaması da var. ikisinin de fiyat 1,99$

Penultimate: stylus kalemle kullanabileceğiniz çok güzel bir not alma uygulaması,bir kaç tane daha denedim fakat bu en iyisiydi,bu da ücretli bir uygulama 1$'dı yanlış hatırlamıyorsam.

Av player hd: çok güzel bir media player,bir çok türü destekliyor ve gayet kullanışlı.

Cloudon: dosyalarınızı programın kendi serverlarınadaki (emin değilim) microsoft office ile düzenleyebiliyorsunuz,gerçekten başarılı bu uygulama da.

Splashtop: ipadinizle wi-fi ya da 3G üzerinden bilgisayarınıza bağlanıp bilgisayarınızı kullanabildiğiniz bir uygulama,bir kaç uygulama denedim en başarılısı buydu.

Soundhound: dinlettiğiniz müziği bulan bir uygulama,aynı işi gören diğer uygulamalardan bana kalırsa daha başarılı,denedim ve ne arattıysam buldu.

Skyfire: flash videoları bu tarayıcıda oynatıyorum,araştırma yaptım ve flash oynatmak için en çok önerilen taraycı buydu.

oyunları aramanıza gerek yok onlar zaten sizi bulur,çok başarılı oyunlar var,arkadaşlar da zilyon tane yazacaklardır zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi | OMG! | -- 10 Ağustos 2012; 2:39:51 >

• Oyun olarak

Ski Safari
    Osmos
    Tiny Wings
    AirSupremacy
    Ringfling
    Modern Combat 3
    Beat Sneak Bandit

Uygulama Olarak

Touch Retouch
    Flipboard
    Google Earth 7.0.0(3D destekli)
  • Yahu bu google earth'e neden itunes üzerinde erişemiyorum? Bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amtcn10

Yahu bu google earth'e neden itunes üzerinde erişemiyorum? Bilginiz var mı?

us hesapla indirmen lazım.. tr store da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrighT

quote:

O oyun bedava gozuksede 10 mac izin veriyor ben satin aldim fena sardi simfi duruyor kenarda bilmak icin new star games yaz cikar belki

yok hocam o şekildede çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: prooge

quote:

quote:

Bende baktim yok italya dada yok :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

neden kalktı acaba çok garip çok severek oynuyordum restore attık şimdi yükleyemiyoz iPadstoredede yok.

• Sanal asistanlar ve sosyal uygulamalar eklendi.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

neden kalktı acaba çok garip çok severek oynuyordum restore attık şimdi yükleyemiyoz iPadstoredede yok.

İnternetten arastir dosyasini bul jb ile yukle tek care bu gibi

• Takip
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.