Şimdi Ara

İos sistem çok büyük!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İos sistem çok büyük!

Merhabalar arkadaşlar,

Çok araştırdım ve çözüm bulamadım sizede sormak istiyorum. Telefon da çok oyun oynayan biriyim onu söylemek istiyorum. Kaç defa telefonu sıfırladım ama bu alan her geçen gün büyümeye devam ediyor. İnanın sizinde bu alan büyüyor olabilir fark etmiyor olabilirsiniz. Sizce ne yapabilirim bu alan için. Ve işin garip yani İTunes hiç bu alanı görmüyor neden acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çöp dosya olma ihtimali fazla. Uzun zamandır sıfırlamadıysanız sıfırlayınız.

Hayvan gibi yorum yapan kişile ithafen;
    Fotoğrafa iyi bak. Müzik uygulamasında gözüküyor zaten doluluk. Diğer kısmında da var bir doluluk. Ki böyle hayvan gibi yorum yapmak yerine, yapıcı bir yorum yapman daha mantıklı olacaktır. İnsanlara birşey yazarken üslubuna dikkat et!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beginizm -- 11 Mayıs 2018; 13:14:21 >
  • Bunu dene bakalım. Çöp dosya bitinceye kadar tekrar tekrar temizle.

https://itunes.apple.com/tr/app/magic-phone-cleaner/id1176756975?l=tr&mt=8

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beginizm kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim iki gün önce sıfırladım ama boyut hâlâ aynı aksine hâlâ artıyor

• Mr. Jingles kullanıcısına yanıt
    İos sistem çok büyük!

Hocam hâlâ aynı

• bu genel bir sorun

• Bunun çözümünü bilen varsa çok büyük sevaba girer☹️

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba. dfu modunda sıfırlayıp, yeni iphone olarak kurulum yaptınız mı?

• aslannn A kullanıcısına yanıt
    Öncelikle merhabalar

İos sistem çok büyük!

İos sistem çok büyük!

Dfu moda alıp yeniden yazılım kurdum. Fakat İCloud verilerini aldıktan sonra ve uygulamaları yükledikten sonra tekrar o alan geri sorun ne olabilir acaba?

İos sistem çok büyük!

Buda şuan ki hali.

Kolay gelsin.

• Bazı kişiler bunun sebebinin Analiz verilerinin açık olmasına bağlıyor.

Ayarlar > Gizlilik > Analiz > iPhone Analizini Paylaş seçeneğini kapatınca düzeldiğini söylüyorlar.

• İlginiz için teşekkürler ama buda çözüm olmadı başka çözüm önerisi varsa çoğu insan faydalanabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: debbah1

İlginiz için teşekkürler ama buda çözüm olmadı başka çözüm önerisi varsa çoğu insan faydalanabilir.
    Ekşi sözlük debe'de okumuştum. Adam itunes'dan film kiralayıp cihaza indirmeye çalıştığını söylüyordu. Yer açmak için ios'da kendi dosyalarını temizliyormuş tam hatırlayamıyorum.

• Buldum

"hadi ekşicilere bi güzellik yapayım da bir sır vereyim. şimdi iphone'u kullandığınız süre zarfında bazı geçici dosyalar oluşturuyor ve bunlar 16gb'lık iphone kullanıcılarının canını sıkabiliyor.

bu geçici dosyaları zorla sildirip gb'larca yer açmak için:

itunes store app'ını açıyoruz ve uzun bir film buluyoruz (dosya boyutu telefonuza sığmayacak kadar olmalı) "kirala"'ya basıyoruz.

korkmayın herhangi bir ücret ödemeyeceksiniz, itunes filmi kiralamanız için olabildiğince geçici dosyayı silmeye çalışacak ve yeterince yer yok hatası verecek(hata vermezse de iptal edin).

bu işlemi bir kaç defa tekrarlayarak cihazınızda baya bi yer açabilirsiniz."

• Yer açmak için iTunes'dan film kiralama yöntemini bende denemiştim fakat benden para çekildi.Apple'a yazarak geri almak zorunda kaldım parayı.
    Bunun yerine " Magic Phone Cleaner " isimli uygulamayı kullanın.Gayet iyi çalışıyor.

https://itunes.apple.com/us/app/magic-phone-cleaner/id1176756975?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 15 Mayıs 2018; 1:45:19 >
  • Fotoğraflarınız...

Eğer ayarlarda en üstteki grafiğe bir iki kere dokunursanız sistem ya da diğer olarak adlandırılan bölümün büyük bir kısmının fotoğraflar ile değişeceğini görebilirsiniz. (Yani en azından bende öyle oldu. 38gb gözüken sistem 5’e düştü ve kalan kısım gerçekten de telefondaki fotoğraflar)

• ios belli bir miktar alanı kendine saklıyor diye biliyorum ama bu kadarı da çok fazla sanki.
  • Aynı sorun bende de vardı itunes üzerinden restore ile çözüldü başka bir çözüm yok galiba

• Denedim sonuç hâlâ aynı

• faceebook instagram gibi uygulamarı sil tekrar yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.