Şimdi Ara

İOS ta gamecenter hesabına gmail açabilen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android den İOS a geçiş yaptım. Clash royale ve Clash of Clans oyunlarını Game Center dan almaya çalışıyorum ama ios ta game center gmail girişi sağlamıyor. Diğer android cihazım paramparça olduğu için cihazlar arası geçiş kodu kullanamıyorum. Yardımcı olabilecek var mı ??

• ''gamecenter hesabına gmail açmak'' ne demek? önce bi bunu açıkla
    iphonede internet tarayıcısından gmaile girmek istiyorsun yanlısmı anladım?
    androidden ios a gecıs yapmışsın, bilgisayarda bluesteack programı ile (android) açabilirsin köyünü bluestack'ı bilmiyorsan bilgisayarda tablet ekranı oluyor tablet kullanıyorsun, madem aktarma yaptın telefonda yada bluesteack'ta gmail girişi yaparak oyunu açıp köyünü açabilirsin
    gmail girişi yapmadın varsayalım, tablete veya bluesteack'ta oyunu açtın bu eski cihaz dedin kodu girdin köyünü açtın, gmail hesabı alıp köyü gmaile bağlaman gerekir, bu gmaili nerde giriş yaparsan (telefon, tablet, bluestack) orda açarsın köyünü GMAİL GİRİŞİ YAPARAK!!! aktarma yapmak kod ile 1 kere yapılır baska hakkın yok, aktarma yapınca köyünü gmaile bağla, oyunun verileri silinirse gmaile bağlı değilse köyünü açamassın, desteğe mesaj atıp köyünü androidde açabilmek için yardım istersın desteğe mesaj atarsın yani
    Aktarma sonrası 2 hesaptanda köye girilir hemn android hem gmail, gmailden gmaile yada ios dan iosa aktarma yapamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45cagdas45 -- 27 Ağustos 2017; 11:8:3 >

• Biraz geç cevap verdim kusura bakma çözdüm sorunu teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.