Şimdi Ara

Ios taki Oyunu Android te Oynayamama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iphone da oynadığım galaxy empire oyununu,telefonumu değiştirip androide geçtiğim için yeni telefonumda da oynamak istiyorum fakat,ios ta oynarken kullandığım hesabım ile giriş yapamıyorum.Çözümü bilen varsa yardımını bekliyorum.

• :) etkileyici bir bakış açısı o bahsettiğin şey ancak hayal dünyasında mümkün :) appstore ile google play farklı şirketlerin farklı mağazalarıdır. O oyunu oynayabilmek için bir adet Google play hesabına ihtiyacınız var . Kolay gelsin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

:) etkileyici bir bakış açısı o bahsettiğin şey ancak hayal dünyasında mümkün :) appstore ile google play farklı şirketlerin farklı mağazalarıdır. O oyunu oynayabilmek için bir adet Google play hesabına ihtiyacınız var . Kolay gelsin .

Yanlış anlamışsınız.

Oynanan oyunun iOS ve Android versiyonları var. iOS'da giriş yapılan oyun hesabıyla, Android versiyonda giriş yapılamıyormuş. Ben "Pou" isimli oyunu Android'de oynarken iOS'a geçtiğimde aynı oyun hesabı ile devam ettirmiştim.

Konuya dönecek olursak, bu durum maalesef oyun yapımcısının kabahatidir. Belki yeni güncellemeler ile düzeltirler durumu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

quote:

Orijinalden alıntı: hacker_127

:) etkileyici bir bakış açısı o bahsettiğin şey ancak hayal dünyasında mümkün :) appstore ile google play farklı şirketlerin farklı mağazalarıdır. O oyunu oynayabilmek için bir adet Google play hesabına ihtiyacınız var . Kolay gelsin .

Yanlış anlamışsınız.

Oynanan oyunun iOS ve Android versiyonları var. iOS'da giriş yapılan oyun hesabıyla, Android versiyonda giriş yapılamıyormuş. Ben "Pou" isimli oyunu Android'de oynarken iOS'a geçtiğimde aynı oyun hesabı ile devam ettirmiştim.

Konuya dönecek olursak, bu durum maalesef oyun yapımcısının kabahatidir. Belki yeni güncellemeler ile düzeltirler durumu.

Bu daha da etkileyiciymiş :))))

• Okumadan cevap vermemek gerekir değil mi etkileyici hacker127,sorumda gayet açık bir şekilde aynı hesabı kullanabilir miyim? diye belirtmişim.
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt
    İlginize teşekkür ederim,yapımcının destek bölümüne 4-5 mail gönderdim ama faydalı bir bilgi veremediler.Sanırım dediğiniz gibi güncelleme ile çözülebilecek bir sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfed

Okumadan cevap vermemek gerekir değil mi etkileyici hacker127,sorumda gayet açık bir şekilde aynı hesabı kullanabilir miyim? diye belirtmişim.

BAZEN
    AKIL ACI ÇEKER VE BEDEN FERYAT EDER... haklısın hocam bir anlık enerji patlaması oldu . Söylenilen şeyleri düşünmektense düşünülen şeyleri söylemek daha huzur verici oluyor . Saygılar kusura kalmayın .

• Çok doğru tespit,kusurluk bir şey yok,rica ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.