Bildirim
iOS4 internet paylaşımı?!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yok onu denedim ise yaramadı :( -
ayni sorun bende de mevcut, neden kaybolmus olabilir? -
sanirim restore yapicaz.. -
restore da bi işe yaramıyo 2 defa restore yaptım jb li jbsiz denedim yinede kayboluyo aq ayarlarını sıfırlamakta işe yaramıyo, şu sıralar baya kullanıyodum tetheringi kötü oldu -
Bu noktada birşey soracam, 3GS 39. hafta sonrası iphone var, spirit ile jb yapmadan önce bu sorunu bir iki defa yaşadım ama ağ ayarlarını sıfırlayarak çözmüştüm. Kaybolmasının sebebini de wifi üzerinden bağlanırken yanlışlıla wifi pc ile paylaşmamdan olduğunu farkettim. Ondan sonrada problem yaşamadım. Fakat spirit ile jb yaptıktan sonra paylaşımı hiçbir şekilde geri getiremedim ta ki mywi yi yükleyene kadar.
Sormak istediğim şu JB yapılan telefon hertürlü restore veya versiyon yükseltme sonra sı JB nin etkisi kalıyormu. Yani bir şekilde izi duruyormu acaba.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- önceki bir satın alma işleminin faturalandırılması sorunu
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor nedenleri
- iphone satın alınan zil sesi gözükmüyor
- telefonla konuşurken neden kendi sesimi duyuyorum
- icloud dan geri yükleniyor ne demek
- snapchat nedir
- iphone uygulama kilidi
- apple passwords nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X