Şimdi Ara

ios4`te acik kalan tum programlari tek tiklamayla kapatma :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu SBsettings eklentisiyle ios4`te acik kalan tum programlari tek tiklamayla kapatabiliyoruz
    bigboss reposundan Remove Bacground eklentisini indirin
    daha sonra sbsettings`i acin
    RemoveBG diye bir ikon gozukmesi gerekiyor..gozukmezse more`a tiklayarak aktif hale getirin ve islem tamam
    artik tek tikla arka planda acik kalan programlarin hepsini kapatabiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TraLoNe -- 16 Ağustos 2010; 1:29:32 >

• Tabi bu program için JB gerekiyor dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ymumuy

Tabi bu program için JB gerekiyor dimi?
    iyide arkaplanda acık kalan programları kapatmak için jb veya program gerekmiyorkı..ios4 de multitasking özelligi geldi zaten home tusuna ard arda 2 kere basın sonra simgenın uzerıne basılı kalın acık kalan programları oyle secerek kapayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vulgAr the best

iyide arkaplanda acık kalan programları kapatmak için jb veya program gerekmiyorkı..ios4 de multitasking özelligi geldi zaten home tusuna ard arda 2 kere basın sonra simgenın uzerıne basılı kalın acık kalan programları oyle secerek kapayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Bu eklentinin amacı tek basışla açık olan hepsini kapatmak. Elle tek tek kapatmak sıkabiliyor bazen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vulgAr the best

Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkürler fakat RemoveBG özelliğini Status Bar'a Double Tap olarak atadığımda cihaz hata verip tekrar başlatılması gerekiyor. Remove Background versiyon 1.0 kurulu bende.

Aynı sorunu yaşayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcmstar -- 16 Ağustos 2010; 11:40:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcmstar

Bilgilendirme için teşekkürler fakat RemoveBG özelliğini Status Bar'a Double Tap olarak atadığımda cihaz hata verip tekrar başlatılması gerekiyor. Remove Background versiyon 1.0 kurulu bende.

Aynı sorunu yaşayan oldu mu?

Alıntıları Göster
    zorla yükleyecekler gene şu sbsettingi ya.4.0dan sonra getirdiği kolaylıklara rağmen inatla sbsettingi telefona yüklemedim.amabu sefer gene yüklicem heralde tek tek programları silmek resmen eziyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Bu eklentinin amacı tek basışla açık olan hepsini kapatmak. Elle tek tek kapatmak sıkabiliyor bazen..

Alıntıları Göster
    işe yarıyo eline sağlık.
  • bigboss'un source adresi nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

zorla yükleyecekler gene şu sbsettingi ya.4.0dan sonra getirdiği kolaylıklara rağmen inatla sbsettingi telefona yüklemedim.amabu sefer gene yüklicem heralde tek tek programları silmek resmen eziyet

Aynen ben de kurmadım sbsettingsi. Ama galiba yine yükletecekler zorla
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

bigboss'un source adresi nedir ?

bigbossun kaynak adresi kendinden ekli geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onbeskarakterli

quote:

Alıntıları Göster
    jb siz kapatma olsa keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

İos5 e de onu koyarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaydin89

quote:

Orijinalden alıntı: Re-1

İos5 e de onu koyarlar

Alıntıları Göster
    dostum programi yukeldim fakata program masa ustunde felan cikmadi nasil bi islem yapicaz..

pardon spring borad mu nedir ona gelmis cok sagol guzelmis ,,program icin cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardB -- 16 Ağustos 2010; 16:48:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

quote:

Çok teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ahmett_551

quote:

Çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    iphone4 ios 4.1 JB 'li telefonda RemoveBG çalışmıyor, cihaz respring yapıyor sbsetting toogle 'ına bastığınız anda.. bu problemi başka yaşayan varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oayk

iphone4 ios 4.1 JB 'li telefonda RemoveBG çalışmıyor, cihaz respring yapıyor sbsetting toogle 'ına bastığınız anda.. bu problemi başka yaşayan varmı ?

Alıntıları Göster
    tamam yazılımcının twitterını buldum, sorun varmış zaten

http://twitter.com/rono23_en

• Arkaplanda çalışan programları kapatmanın görsel etki dışında hiçbir etkisi yok iphone 4'te.. çünkü o programlar aslında çalışmıyor, ios multitasking'i bildiğiniz pc manasındaki multitasking değil. programdan çıkar çıkmaz program dondurulup geri plana gidiyor. eğer gerçekten çalışıyor olsa, mesela oyunlar oynayıp giderdi kendinden, ama aynen kaldığınız yere geri dönüyor..
    asıl hata sbssettings kurmak olur, çünkü o program kelimenin tam anlamıyla arkaplanda çalışıyor..
    kısacası ARKADA ÇALIŞAN PROGRAMLARI KAPATMAYIN...

vaktiniz varsa, neden böyle olduğuna dair teknik bilgiler:http://fupeg.blogspot.com/2010/06/ios-multitasking.html

• @lacolf benim downloadlar devam ediyor o ne olcak peki,yani multiasking yanlis tanimlamisin birazcik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozok -- 12 Ekim 2010; 12:04:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

Arkaplanda çalışan programları kapatmanın görsel etki dışında hiçbir etkisi yok iphone 4'te.. çünkü o programlar aslında çalışmıyor, ios multitasking'i bildiğiniz pc manasındaki multitasking değil. programdan çıkar çıkmaz program dondurulup geri plana gidiyor. eğer gerçekten çalışıyor olsa, mesela oyunlar oynayıp giderdi kendinden, ama aynen kaldığınız yere geri dönüyor..
    asıl hata sbssettings kurmak olur, çünkü o program kelimenin tam anlamıyla arkaplanda çalışıyor..

vaktiniz varsa, neden böyle olduğuna dair teknik bilgiler:http://fupeg.blogspot.com/2010/06/ios-multitasking.html

iOS4 destekli, yani Appstore'dan indirirken yanında + ikonu olan bütün uygulamalar arkaplanda çalışmaya devam ediyorlar. Bu tür uygulamalar bildiğimiz, gerçek multitasking'i (forumda bazı arkadaşların bahsettiği multipausing gibi değil yani) destekliyorlar. + ikonu olmayan uygulamalar ise sadece arkaplanda suspended modda duruyorlar, yani siz arkaplana attığınızda çalışmaya devam etmiyorlar.

Installous uygulaması da multitasking destekliyor bu arada. Dün akşam Installous'tan aynı anda 3 uygulama indiriyordum. Home tuşu ile kapatıp Appstore'u açtım. Tekrar Installous'u açtığımda downloadların devam ettiğini gördüm. Kapadığımda %30 civarında inmiş olan dosyalar tekrar açtığımda %75'lerdeydi, yani arkaplanda indirmeye devam etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: tristam

quote:

Orijinalden alıntı: laconf

Arkaplanda çalışan programları kapatmanın görsel etki dışında hiçbir etkisi yok iphone 4'te.. çünkü o programlar aslında çalışmıyor, ios multitasking'i bildiğiniz pc manasındaki multitasking değil. programdan çıkar çıkmaz program dondurulup geri plana gidiyor. eğer gerçekten çalışıyor olsa, mesela oyunlar oynayıp giderdi kendinden, ama aynen kaldığınız yere geri dönüyor..

iOS4 destekli, yani Appstore'dan indirirken yanında + ikonu olan bütün uygulamalar arkaplanda çalışmaya devam ediyorlar. Bu tür uygulamalar bildiğimiz, gerçek multitasking'i (forumda bazı arkadaşların bahsettiği multipausing gibi değil yani) destekliyorlar. + ikonu olmayan uygulamalar ise sadece arkaplanda suspended modda duruyorlar, yani siz arkaplana attığınızda çalışmaya devam etmiyorlar.

Installous uygulaması da multitasking destekliyor bu arada. Dün akşam Installous'tan aynı anda 3 uygulama indiriyordum. Home tuşu ile kapatıp Appstore'u açtım. Tekrar Installous'u açtığımda downloadların devam ettiğini gördüm. Kapadığımda %30 civarında inmiş olan dosyalar tekrar açtığımda %75'lerdeydi, yani arkaplanda indirmeye devam etti.

Alıntıları Göster

işte bu güzel haber!!! çünkü installous'dan dosya indirirken telefon geldiğinde bile siliniyordu download işlemi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.