Şimdi Ara

ios5 Klavye Titresimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaslar klavyeden yazi yazarken titremesini istiyorum bunu yapan bi uygulama biliyo musunuz?

bildigim haptic pro var onuda bulamadim.

iyi aksamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinTasci -- 28 Ocak 2012; 18:21:02 >

• ancak jailbreak yoluyla yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

ancak jailbreak yoluyla yapabilirsiniz.

biliyorum haptic proda cydia uygulamasi.
  • bilen yok mu arkadaslar?
  • yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

yok.

peki
  • xsellize'da yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gamepad'te Titreşimi Kapama?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerçekten var mı böyle bişey bende denemek istiyorum güzel oluyor hissediyorsun gibi.
    şu anda yükleyebileceğim bi yerde değilim deneyip konudan oldu ya da olmadı yazarak benide bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klipsi Ca

gerçekten var mı böyle bişey bende denemek istiyorum güzel oluyor hissediyorsun gibi.
    şu anda yükleyebileceğim bi yerde değilim deneyip konudan oldu ya da olmadı yazarak benide bilgilendirirseniz sevinirim.

bunu yapan tk haptic pro var oda 2 dolar cracklisi yok ama yabanci forumlarda arastirdim ifile ile telefona atiliyo bende ugrasmadim uyelik filan almak gerekiyodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

gerçekten var mı böyle bişey bende denemek istiyorum güzel oluyor hissediyorsun gibi.

bunu yapan tk haptic pro var oda 2 dolar cracklisi yok ama yabanci forumlarda arastirdim ifile ile telefona atiliyo bende ugrasmadim uyelik filan almak gerekiyodu.

teşekkürler şu anda sadece denemek istiyorum aslında araştırcam iyice olmassa 2 dolara alırım.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler şu anda sadece denemek istiyorum aslında araştırcam iyice olmassa 2 dolara alırım.

bi gelisme var mi?

• quote:

quote:

BEN İNDİRDİM. İFUNBOX İLE TELEFONA ATMAK İSTİYORUM. FAKAT HANGİ YOLA ATACAĞIM BİLMİYORUM. BİLGİSİ OLAN VARMI??

http://www.theiphonespot.net/haptic-pro-3-0-download/

BUDA İNDİRDİĞİM SİTE İHTİYACI OLAN VARSA BUYURSUN..

• quote:

Orijinalden alıntı: COTTONS

quote:

quote:

BEN İNDİRDİM. İFUNBOX İLE TELEFONA ATMAK İSTİYORUM. FAKAT HANGİ YOLA ATACAĞIM BİLMİYORUM. BİLGİSİ OLAN VARMI??

http://www.theiphonespot.net/haptic-pro-3-0-download/

BUDA İNDİRDİĞİM SİTE İHTİYACI OLAN VARSA BUYURSUN..

smdi bilgisaya gecip denicem bu yontemi olursa buraya yazarim nasil yapildigini

• şarjı emdiğine dair bişey okumuştum bi yerde, bence lüzumsuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

şarjı emdiğine dair bişey okumuştum bi yerde, bence lüzumsuz

şimdi geçtim bilgisayara. haklı olabilirsiniz ama nokiada olan sistemi ben çok seviyorum. dokundu hissi yaratıyor bir nevi.
    yinede deniyeceğim şarjı kontrol ediceğim eğer abartı bişey varsa kaldırırım. denemekten zarar gelmez

teşekkürler
  • arkadaşlar istedikleri dizine dosyaları attım sonra reboot attım telefona.
    herhangibirşey yüklenmedi ve klavyede titreşim yok.

tek anlamadığım şey 'Copy the HapticPro folder to root/usr/include and set permissions to 777' derken ne demek istiyor. dizine atılacak klasörü attım fakat 777 ne demek?
    eğer orayıda halledersek olucak sanırım
  • quote:

arkadaşlar istedikleri dizine dosyaları attım sonra reboot attım telefona.

tek anlamadığım şey 'Copy the HapticPro folder to root/usr/include and set permissions to 777' derken ne demek istiyor. dizine atılacak klasörü attım fakat 777 ne demek?

dediği dizindeki dosya veya dosya izinlerini sag tıplayım özellikler di galiba777 olarak yapın dıyor sanırım
    filezilla programı ile ben dreambox için yapıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 2 Şubat 2012; 14:55:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

quote:

arkadaşlar istedikleri dizine dosyaları attım sonra reboot attım telefona.

dediği dizindeki dosya veya dosya izinlerini sag tıplayım özellikler di galiba777 olarak yapın dıyor sanırım
    filezilla programı ile ben dreambox için yapıyordum.

evet onu bende anladım aynı şekilde bende filezilladan yapıyordum forum için istiyordu hatta.
    ama burda ifile programına falan özelliklere geldim sayılarla ilgili bişey yok.
    777 demek tüm izinleri açmak demek şimdi sallamakta istemedim bozulcak ayarlar falan uğraşmayalım bidaha.

ifilede nasıl olucak bu acaba? ya da itools?

• bu klaveye titremesi JB yapınca bir program vardı sanırım onunla oluyordu bildiğim ?
    diğerine gelince valla konuyu tam anlamayamadım ama,
    iphonebrowser programı var dosyalara erişim, burdan o dosyayı alsanız filezilla ile 77 yapsanız sonra geri atsanız ılgılı yere ?
    tamamen salladım suanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

bu klaveye titremesi JB yapınca bir program vardı sanırım onunla oluyordu bildiğim ?
    diğerine gelince valla konuyu tam anlamayamadım ama,
    iphonebrowser programı var dosyalara erişim, burdan o dosyayı alsanız filezilla ile 77 yapsanız sonra geri atsanız ılgılı yere ?
    tamamen salladım suanda.

sanırım şunu demek istediniz: atıcağımız dosyayı ilk önce sitemin ftpsini açarak içine atıcam ve ordan sağ tıklayarak 777 yapıcam sonra filezilladan iphoneye atıcam.

eğer başka jb programı varsa adını falan hatırlarsanız söyleyin hiç uğraşmaya gerek kalmaz.

not: bu titreşme olayı benim için çok önemli değil sadece denicem ve yapmak isteyen arkadaşlar için nasıl yapıldığını anlatıcam. amacım yardım etmek diğer arkadaşlarada ama bende kullanırım tahminen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.