Şimdi Ara

Gamepad'te Titreşimi Kapama?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
11.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gamepad'te titreşimi kapayamıyor muyuz? Titreşim sorunlu olduğu için ateş ederken felan gamepad kapanıyor ve direkt ölüyorum. Yok mu bunun bir çaresi. Titreşimi kapayamıyor muyuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gamepad'te Titreşimi Kapatma

Oyun oynarken gamepad'inizin titremesi can sıkıcı olabilir. İster yarış oyunlarında direksiyon titreşiminden ister aksiyon oyunlarında patlama titreşiminden kurtulmak isteyin, gamepad'inizin titreşimini kapatmanın birkaç yolu vardır.

PC Gamepad'lerde Titreşimi Kapatma

• Bilgisayarınızın Ayarlar menüsünü açın.
    • "Oyun Çubuğu"nu arayın ve "Titreşim" seçeneğini kapatın.
    • Oyun içindeyse, oyunun ayarlar menüsüne gidin ve "Titreşim" seçeneğini arayın.

Xbox Gamepad'lerde Titreşimi Kapatma

• Xbox konsolunuzun ayarlar menüsünü açın.
    • "Erişilebilirlik"e gidin ve "Denetleyici" sekmesini seçin.
    • "Titreşim" seçeneğini kapatın.
    • Xbox gamepad'iniz PC'ye bağlıysa, Windows'un Ayarlar menüsünde de titreşimi kapatabilirsiniz.

DS4 Windows Gamepad'lerde Titreşimi Kapatma

• DS4 Windows yazılımını açın.
    • "Profiller" sekmesine gidin ve "Genel Ayarlar"ı seçin.
    • "Titreşim Etkinleştir" seçeneğini kapatın.

Assetto Corsa'da Titreşimi Kapatma

• Assetto Corsa oyununu başlatın.
    • Yarış ayarlarını açın ve "Force Feedback" sekmesine gidin.
    • "Titreşim" seçeneğini "Kapalı" olarak ayarlayın.

Titreşimi kapatmak, oyun deneyiminizi daha keyifli hale getirmenize ve rahatsız edici titreşimlerin oyununuza engel olmasını önlemenize yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyundayken opşıns tan controller dan vibrasyon u off yaparsın olur biter.
  • direk ps3'den kapatamazsın ama oyundan kapatırsın.(tüm oyunlardada kapatma vardır heralde)

pardon ps3 konusu zannettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marihuanatürk -- 9 Ağustos 2010; 21:52:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Oyundayken opşıns tan controller dan vibrasyon u off yaparsın olur biter.

Tamam yapıyorum sağ ol.

Sağ ol yapıyorum, tamam.

Yapıyorum, sağ ol tamam.

Sağol tamam yapıyorum.

@marihuanatürk

Sende sağ ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PETTIBONE -- 9 Ağustos 2010; 21:52:24 >

• Konsoldan da kapanıyor.Guide tuşuna bas en sağ tarafa gel orda bulursun.. .
  • Dostum guide tuşuna basıp gez biraz menüleri. Kesin bulursun yani. Yanlış bir şeye basarsan konsol infilak etmeyecek korkma. Gez biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Günaydın. Bulurum birazdan açıp konsolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_cooler_king

Oyundayken opşıns tan controller dan vibrasyon u off yaparsın olur biter.

• Guide tuşuna bas, en sağdaki Settings tabına geç, Preferences'a gir, Vibration'a gir, Enable Vibration seçeneğindeki işareti kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slicer -- 10 Ağustos 2010; 21:04:58 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WirldPrN

Sorun Gamepad'de değil sorun pillerinde pillerinin ömrü bitmek üzere olduğu için ateş ettiğin zaman titreşim pilleri oynatıp gamepad'i kapatıyor pilleri değiştir bence bendede oluyor pil'in ömrü azalınca değiştiriyorum yenileriyle sorun olmuyor birde kağıt parçaları soktum sabitlemek için pilleri eğer kağıt sıkıştırmayı düşünürsen çok sıkıştırma sonra pilleri değiştirirken zorluk çekersin

Pilleri hep şarj ediyorum neden böyle oluyor acaba? Yeni pil alırım öyle denerim birde.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y -- 29 Ocak 2021; 23:37:30 >
  • Pillerin girdiği yuvayı ve o kısmın kol ile bağlantısını sağlayan minik iletken yeri kontrol et gevşeklik vardır.
  • Bendede arkadaşla fifa oynarken kimin topu direkten dönerse 2 gameped de aynı anda kapanıyor ve deliriyorum o zaman. Ortalama bi maçta 4-5 topumda direkten dönüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.