Bildirim
iOS6 - Kişisel erişim noktası aniden kayboldu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hat baglantısı mı gitti eger o gittiyse kisisel de gider hat gelmesini bekleyin -
Har var. Tel.den giriyorum ama k.e.nok. hala yok -
Telefonu kapatıp açmayı deneyin -
Malezya vakasi vol23363636.
Kaybolan bir nesne daha. -
Hat vodafone ise arayip telefonu iphone olarak tanitmaniz lazim sonra internet ayarlarinda internet yazan yeri iphone olarak degistiriceksiniz. -
iphone 5 kullanirken benim de basima geldi ve restore etmeden duzelnediydi -
Hücresel veriyi açın o zaman gelir büyük ihtimalle -
Kapatip acin duzelir -
quote:
Orijinalden alıntı: vires
Hat vodafone ise arayip telefonu iphone olarak tanitmaniz lazim sonra internet ayarlarinda internet yazan yeri iphone olarak degistiriceksiniz.
Resimde avea yazıyor kardeş hiç mi bakmadın resme -
Apn ayarlarını değiştirin -
quote:
Orijinalden alıntı: İllegalBiri
Hücresel veriyi açın o zaman gelir büyük ihtimalle
İlk yaptığım şey o oldu. Malesef işe yaramadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ihsan-k
Apn ayarlarını değiştirin
Apn denilen ayar vpn oluyor sanırım, öyle mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: altaymobil
Kapatip acin duzelir
Bu arkadaşı dinle, cidden hiç uğraşma başka şeylerle. -
-
restorequote:
Orijinalden alıntı: İllegalBiriquote:
Orijinalden alıntı: mortallight
quote:
Orijinalden alıntı: ihsan-k
Apn ayarlarını değiştirin
Apn denilen ayar vpn oluyor sanırım, öyle mi?
Vpn ile apn farklı şeyler. Apn hücreselden internete girmenize yarıyor birnevi. Turkcell, vodafone apn'si olur mesela. Apn ayarları şuradan oluyor:
İlk hücresel girin oradan buradaki yere girin,
Sonra da buradan apn ayarlarını değiştirebilirsiniz
Vpn internette daha güvenli gezinmek için kullanılıyor yani interneti sağlamaz internet varken ek olarak kullanılır genelde.
Alıntıları Göster
-
Hücresel veriyi kapatıp, telefonu kapatıp açın. Olmazsa bağlantı ayarlarını sıfırla deyin. Böyle de olmazsa restore tek çözüm. -
Sorun neyden kaynaklandı tam olarak bilemesem de Kişisel Erişim Noktası aniden menüden kayboldu, çözüm de aniden oluştu..
Arkadaşların tavsiyesi üzerine apn menüsünü karıştırdım olması gereken avea internet kısmı tamamdı ama internet paylaşımı kısmı boş duruyordu.
Ben o kısmı "Kişisel Erişim Noktası" menüsünde olması gereken gibi dolurdum. Menüde çıktım baktım Kişisel Erişim Noktası geri gelmiş.
-
Iphone 5 e ios 7.1 yuklenemiyor dimi ben yanlis ki biliyorun yoksa biri xevaplarsa cok makbule gecer -
Benzer içerikler
- whatsapp da karşı tarafta numaram yoksa nasıl anlarım
- telefonda kayıtlı kişiler görünmüyor
- game center giriş
- telefonda wifi şifresi doğru ama yanlış diyor
- bu aksesuar desteklenmiyor olabilir
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X