Şimdi Ara

iOS6 yayınlandı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
24.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akşam güncelleme olarak değil de shift+restore mantığıyla tekrar kurucam...

Whatsapp saçmaladı en basitinden )):
  • Jb ne zamana çıkar beyler ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipadime wifi den kurdum canavar gibi çalışıyor....
  • Akşam güncellemeyi yapsam mı ki ? tavsiye eder misiniz ? problem yaşayanlar var gibi çekiniyorum biraz.
  • ip4 e akşam wifi üzerinden ios6 yı kurdum hiç problem yaşamadım, iki saat kadar sürdü... tek endişem şarj olayı... yine eskisi gibi çabuk bitmesinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Akşam güncellemeyi yapsam mı ki ? tavsiye eder misiniz ? problem yaşayanlar var gibi çekiniyorum biraz.

Bende yükleyeceğim ama sorunlar var baksana dertsiz başa dert almayalım boşver
  • iPhone 4 'e dün akşam kurdum. Gördüklerim :
    Şarj : Bu konuda sıkıntı yok. 5.1.1. neyse 6.0da da aynı...
    Passbook : Passbook normal çalışıyor. Sadece elimizde kupon,bilet v.s. olmadığından herhangi bir şey göstermiyor. Tavsiyem safari üzerinden passsource.com sitesinden örnek kupon,bilet gibi örnekler oluşturun, passbook'a taşındığını göreceksiniz.
    Uygulamalar : Açılma sürelerinde herhangi bir sıkıntı yok.
    Harita : Hızlı çalışıyor, eksik görmedim ama muhakkak olacaktır...

Mesajlar : Banka,telekom v.b. yerlerden ios6 kurmadan önce gelen bilgi mesajları açılınca içleri boş görünüyor. Yeni gelen bu tip mesajlarda ise sorun yok...
    Eski ve önemli mesajlarınız varsa açmayın derim...

Bence sorunların çoğu jb'li cihazın üzerine yeni bir versiyon kurmaktan kaynaklanıyor.

Edit : Mesajlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.L.B. -- 20 Eylül 2012; 10:46:30 >
  • Allah belasını versin inmedi gitti bi türlü.

• ben simfree 4s jailbreak'li cihaz üzerine sıfır kurulum yaptım yani dfu mod üzerinden. Şu an'a kadar hiçbir sorun yaşamadım. pek bi fark yok ama güncel olması her zaman icin daha iyi mantığındayım. zaten jb li olması bi extra olmuyordu sadece whatsapp'ı 1 dolar verip satın aldım baska bi eksisi olmadı jb'i kaybetmemin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

quote:

Orijinalden alıntı: Styric

Akşam güncellemeyi yapsam mı ki ? tavsiye eder misiniz ? problem yaşayanlar var gibi çekiniyorum biraz.

Bende yükleyeceğim ama sorunlar var baksana dertsiz başa dert almayalım boşver

Yine de yükleyeceğim sanırım. Kaşınıyorum galiba.
  • Arkadaşlar klavyeyi eski haline getirmek çok kolay.

Ayarlar / Genel / Klavye/ Klavyeler'den QWERTY-Türkçe'yi seçin.

iOS6 yayınlandı

iOS6 yayınlandı

• Bu arada 4s kullanıyorum. Dün güncellemeyi yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • 4S'e IOS 6 sorunsuz kuruldu. Değişen pek bir şey yok günlük kullanımda ama harita tam bir fiyasko. Denizli için çok fazla eksik var. Ana caddelerde bile hatalar var, sokakların çoğu yok, olanlarda da hatalar var. Google Maps çıkana kadar Yandex Maps ile idare edilecek artık.

• Iphone 4 kullanıyorum. Dün gece wifi hatası aldım, ağ var bağlanıyorum ancak bağlanınca otomatik olarak apple.com 'ı açıyor ve internete bağlanmamış gibi gösteriyo
  • önce JB sonra ios 6...

• Bende de 3gs var sürüm 6.0 (10A403)
  • akşam wifi açık telefondan indirim yaptım sabah kalktığımda güncelleme inmiş ancak kurulum yapılmamıştı, sabah kalktığımda kurulumu başlattım yaklaşık 45dk sürdü ve temiz bir güncelleme oldu.
  • Ulen harita çok yanliş yahu! Bir yeri yapıyor ötekini batırıyor adamlar yahu..

• Harita konusunda Google'ın deneyimi uzun yıllara dayanıyor, Apple bu konuda yetişebilir mi bilmiyorum ?
  • Sonunda yüklendi,gayet güzel
    Cihaz hızlandı,Türkçe klavye gayet güzel,haritayı zaten kullanmıyordum,igo primo var zaten,safari hızlanmış,zaten bizimkisi 4 olduğundan fazla birşey gelmemiş,cihazda kasma yok ,hatta daha stabil geldi bana.

Birşey soracağım ;bu zil seslerinde sol üstte mağaza var,tıklayınca ıtunes bağlanmıyor.
    Nedir bu,zil sesimi mi indiriliyor?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.