Şimdi Ara

iOS6 yayınlandı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
24.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _turbo_

Yukleyin yukleyin yarinda baslik acarsiniz JB nebzaman cikacak diye

harbiden ha
  • Eskiden 3G ile giren yerlerden yavas bir sekilde edge ile girmeye basladi. Allah belanizi versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

Harita konusunda dünyanın en büyük navigasyon şirketi olan TomTom firmasıyla ortaklaşa çalışıyorlar. İlerde çok daha iyi olacaktır başlangıç içinde bana sorun çıkartmadı.

Bu kötü haber, tomtom hiç iyi değil.:( ben tomtomun navigasyon cihazını kullanıyorum amerikadan aldığım + ipad 3 te: navigon, tomtom, igo, sygic, ve google maps var. En iyileri: Sygic, igo ve google maps.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipoduma wifi dan kurdum canavar gibi çalışıyor. herhangi bir sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

3GS göçtü beyler, resmen donuyor.

Benim cihaz gayet iyi durum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: yogitech

3GS göçtü beyler, resmen donuyor.

3GS e IOS 6 yükledım herhangı bır sorun yok.

• Arkadaşlar merhaba.

Bende dün gece ios6 yı yükledim. Ama bazı problemlerim var. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim? Akşam tekrar yükleyeceğim. Düzelmesini umut ediyorum.

-Yükledikten sonra şarjım çok hızlı gitmeye başladı (Dün gece saat 02:00 De 100 ken sabah 07:00'de %65 lere inmişti.)
    -Ekranın sol üst köşesinde sarı bir leke oluştu.
    -Klavye eski klavye bi değişiklik yok.
    -Rahatsız Etme özelliği var ama çalışmıyor.
    -Performans olarak çok düşüş var.

Akşam ola hayrola
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sui CompoS

Arkadaşlar merhaba. Bende dün gece ios6 yı yükledim. Ama bazı problemlerim var. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim? Akşam tekrar yükleyeceğim. Düzelmesini umut ediyorum. -Yükledikten sonra şarjım çok hızlı gitmeye başladı (Dün gece saat 02:00 De 100 ken sabah 07:00de %65 lere inmişti.) -Ekranın sol üst köşesinde sarı bir leke oluştu. -Klavye eski klavye bi değişiklik yok. -Rahatsız Etme özelliği var ama çalışmıyor. -Performans olarak çok düşüş var. Akşam ola hayrola

Ben 3GS kullanıyorum. Dün gece güncelleme yaptım. Gece 12 de şarjı %100 de bıraktım. Şu an %95, bana gayet iyi durumda gibi geldi. Klavye klavye ayarlarından değiştirebiliyor. Ama performans falan düştü demişsin. IOS 6 yı tekrar yüklemeni tavsiye ederim. Bir problem çıkmış olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: dranov

Güncelleme tamamlandı çok şükür,banka mesajlarının içi boş çıkıp ikonun üzerindeki "2" rakamını silmeye uğraştım sadece biraz ama onun dışında sorun yok.Herşey yerli yerinde duruyor.Ama çok uzun sürdü..

Edit:Wi-fi sorununu şu an ben de yaşıyorum,wifiye bağlandığımda apple sayfasına yönleniyor ve aktif olmuyor..

Evet bu sorun canımı bezdirdi. Gerçekten bu hale hızlı bir çözüm bulmaları lazım. Kendi içinde wifi sayfası açılıp öyle olduğu gibi yığılıyor.

• begendigim bazi ozellikler;
    safari hizlanmis chrome ile ayni neredeyse,
    kullanim suresi ve bekleme suresi hesaplanmis ayri ayri, bu sayede ne kadarlik kullanimda ne kadar tuketmis gorulebiliyor,
    seslendir ozelligi eklenmis o da hos olmus,

itouch4 ile ilk basta acayip yavas calisti kullandikca hizlandi ilk kullanimda yavaslama hissederseniz paniklemeyin

yalniz appstore yeni hali olmamis eskisi modern degildi kullanimi cok basitti,
    ayrica iphone uygulamalari da gorunuyor su an ama yuklenmiyor o ayri
    whatsapp i gorup ipod a geldi sandim bir an

• 3GS ve IOS6 kuranlar basaband değişikliği var mı diye bakabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: loomy

quote:

Orijinalden alıntı: TechZone

quote:

Vayy arkadas su ios ne stabil ne olaganüstü bir sistemmis ya:D
    Baksana forumda dogru düzgün update edebilen bir insan yok:d
    Nazar degmesin tü tü tü:d

sistem stabilitesi ile milyonlarca cihazın Apple serverlarından iOS 6'yı download etmeye çalışmasını aynı şey zanneden fandroidler var..

şu anda milyonlarca cihaz (sadece iPhone'da değil özellikle belirtmekte fayda var) OTA, iTunes ya da diğer şekillerde download yapıyor.. o kadar ürünün yazılımını sana verip dağıt desek, 1 saniye sonra beynin yanar! sen bence root yap, en sorunsuz fw'yi bulup yüklemeye ve kullanmaya çalış..

artık gereksizlikte son nokta olan saçma mesajlarınız devrim niteliğinde!

hii haklisin,
    Sistem göcen telefonlar, acilmayan telefonlar, veri kaybi yasayan telefonlarda.
    Bir cok kisinin update yapmaya calismasindan oluyor:)

Teyy allahim, yogunluk var diye yavas inerse iner. Telefon niye göcecek:) Veri kaybi niye olacak:) Senin telefonun icindeki hdd yidemi applenin serverlarindan cekiyosun yoksa:d

Acda bi bak bakalim son basliklara yada son mesajlara:d Kaci ios 6 dan memnun degil hata aliyor:d

1) temiz restore diye bir şey var!

2) uygulamalarım kalsın dersen direk üstüne yüklersen hatalar alırsın! ben 1 haftadır GM sürümü ile kullanıyorum restore sonrası yükleme yaptım hiçbir problemim yok..

önce öğren sonra konuş!

• 3.nesil ipad var.Şarj çok hızlı bitmeye başladı.İtunes kitleniyor apple store kasıyor. Kısacası olmamış bu , android x.1 alt sürümlerde bundan daha fazla yenilik sunarken bunlar yepyeni sürümde bir kaç özellik ekleyebilmişler

Youtube uygulaması ipad için varsa link atar mısınız arkadaşlar ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sistem stabilitesi ile milyonlarca cihazın Apple serverlarından iOS 6'yı download etmeye çalışmasını aynı şey zanneden fandroidler var..

şu anda milyonlarca cihaz (sadece iPhone'da değil özellikle belirtmekte fayda var) OTA, iTunes ya da diğer şekillerde download yapıyor.. o kadar ürünün yazılımını sana verip dağıt desek, 1 saniye sonra beynin yanar! sen bence root yap, en sorunsuz fw'yi bulup yüklemeye ve kullanmaya çalış..

hii haklisin,

Teyy allahim, yogunluk var diye yavas inerse iner. Telefon niye göcecek:) Veri kaybi niye olacak:) Senin telefonun icindeki hdd yidemi applenin serverlarindan cekiyosun yoksa:d

Acda bi bak bakalim son basliklara yada son mesajlara:d Kaci ios 6 dan memnun degil hata aliyor:d

2) uygulamalarım kalsın dersen direk üstüne yüklersen hatalar alırsın! ben 1 haftadır GM sürümü ile kullanıyorum restore sonrası yükleme yaptım hiçbir problemim yok..

önce öğren sonra konuş!

iste o cok övdügünüz süper stabil program en salak kullanicida bile sorunsuz calismasi lazim:)

Foruma bakiyorum masallah ios 6 hata basliklarindan gecilmiyor:d

Dikkat edin süper hizli ios 6 nizla sörf ederken felan ucmayin:d

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_h

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

jb'den feragat edip yükledim nasıl olsa 3 vakte kadar ip5 için geçecektik, alışmış olurum dedim. safari şu an canavar gibi hızlı, henüz şarjı test edemedim yarın göreceğiz. en çok mutlu eden siri'nin türkiye'de de location servis hizmeti vermeye başlaması(tutarlı değil pek ama olsun) ve denilenleri eskisine göre yüzde 60-70 daha başarılı şekilde anlayabilmesi.. sesli yol tarifinin de çok başarısız olduğunu söyleyemeyeceğim, güzel başlangıçlar içeriyor, ama tabii ki yetmez..

iOS6 yayınlandı
    [/url]]siri

iOS6 yayınlandı
    [/url]]siri

Burda siri ile ilgili hicbir bolumde Turkiye yazmiyor ama

http://www.apple.com/ios/feature-availability/

Yazmadigini biliyorum ben de cok sasirdim oldugunu gorunce. Hatta listedekileri secince maps ile goturebiliyor. Herkes denesin, i'm hungry deyin o bile yetiyor=)

• Ekran ve menü görüntuleri daha bi kaliteli geldi. 3GS bayağı hoş gelmeye başladı bana safari söylendiği gibi harika. Ben yüklediğime ve Türkçe klavye kullabildiğime memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sui CompoS

Arkadaşlar merhaba.

Bende dün gece ios6 yı yükledim. Ama bazı problemlerim var. Aynı problemi yaşayan arkadaşlar var mı merak ettim? Akşam tekrar yükleyeceğim. Düzelmesini umut ediyorum.

-Yükledikten sonra şarjım çok hızlı gitmeye başladı (Dün gece saat 02:00 De 100 ken sabah 07:00'de %65 lere inmişti.)
    -Ekranın sol üst köşesinde sarı bir leke oluştu.
    -Klavye eski klavye bi değişiklik yok.
    -Rahatsız Etme özelliği var ama çalışmıyor.
    -Performans olarak çok düşüş var.

Akşam ola hayrola

Klavye için genel-klavye-klavyeler-türkçe-türkçe Q yı seçmen lazım qwerty türkçe'de olduğu için aynı görünüyordur. Rahatsız etme özelliğide ekran kilitliyken gelen aramalarda çalışıyor onun için deneme yaparken çalışmamıştır. Diğer sorunlarla karşılaşmadım. Yalnız ios6'yı ilk kurduğumda ayarlar kısmında çıkan erişebilirlik kısmı şimdi bende görünmüyor. Bu neden olmuştur arkadaşlar sizde de erişebilirlik kısmı koyboldu mu ?

• Vires malesef klavye ayarlarımda bu bölümler mevcut değil. Dün yükleme yaparken hata vermedi ama tekrar yükleyince düzelir diye düşünüyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hii haklisin,

önce öğren sonra konuş!

iste o cok övdügünüz süper stabil program en salak kullanicida bile sorunsuz calismasi lazim:)

Foruma bakiyorum masallah ios 6 hata basliklarindan gecilmiyor:d

Dikkat edin süper hizli ios 6 nizla sörf ederken felan ucmayin:d

valla diğer arkadaşları bilmem.. bu tip durumlarda gerekli yedekler alındıktan sonra, tertemiz kurulum yapıp daha sonra yedeklerini atan onlarca adam var... bunlardan biri de benim burada.. bazıları JB'li cihazın üstüne sıfır yazılım atıyor.. androidde kullandım bak mesela onda da uçmaya eğilim bile gösteremiyorduk rootlardan, custom romlardan.. aynı nickle nice android forumunda üyeliğim vardır.. vaktin bolsa otur araştır!!

her işi gerektiği gibi yaparsan sorun çıkmaz!! buraya iOS 6 ile ilgili sorun yaşayıp başlık açanlar haricinde, sayıca kat ve kat daha fazla sorunsuz kullanan insanlar var.. kusura bakma da gereksiziğin anlamı yok!!

android'in ne olduğunu bilmesek yutturacaksınız da herkes yemez...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.