Şimdi Ara

iOS7 Gelir Gelmez Hemen Atlayıp ip4'üne Yükleyen Masum Gence YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 Eylül de iPhone 4 üme iOS7 yi çok bir haltmış gibi yükledim. Sonuç felaket oldu. İnternette forumlarda araştırıyorum. Herkes birşeyler söylemiş. itunes üzerinden downgrade yok, onu anladım. sadece ip4 downgrade olabiliyormuş onuda anladım. Tam ümitlendim oh çekiyordum ki hooop şimdide shsh çıktı. Bende ne shsh var ne jailbreak var nede başka birşey. Sorarım size, var mıdır benim iPhone 4 ümü iOS7 batağından kurtaracak birisi? Yoksa bir bardak buzz gibi su mu içeyim???
    Lütfen YARDIMMM!!!

Varsa bi yolu bekliyorum...

• Suyun buzlu olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vmutaf

18 Eylül de iPhone 4 üme iOS7 yi çok bir haltmış gibi yükledim. Sonuç felaket oldu. İnternette forumlarda araştırıyorum. Herkes birşeyler söylemiş. itunes üzerinden downgrade yok, onu anladım. sadece ip4 downgrade olabiliyormuş onuda anladım. Tam ümitlendim oh çekiyordum ki hooop şimdide shsh çıktı. Bende ne shsh var ne jailbreak var nede başka birşey. Sorarım size, var mıdır benim iPhone 4 ümü iOS7 batağından kurtaracak birisi? Yoksa bir bardak buzz gibi su mu içeyim???
    Lütfen YARDIMMM!!!

maalesef ios7 ye devam etmek zorundasın, şu durumda geri dönüşün imkansız görünüyor.

• Ben 4s'ime bile kıyamadım,ios 7 ile kafası bozulmasın dedim
    Geçmiş olsun,çaresi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır maalesef yok. Geçmiş olsun.
  • Tek çözüm o 4 ü satıp , ios 6 yüklü bir 4 almak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Suyun buzlu olsun

/>
  • Malesef aslinda bir you var ama onda da telefonu kapadin mi acmak icin pc ye baglaman gerek.....

• Sağolun arkadaşlar,

Hemen ayarladım soğuk suyumu...Yani bunları demeniz iyi oldu. olur mu olmaz mı diye düşünmekten çok sinirleniyodum artık netim

Peki bişey daha sorayım. telefonumda çok fazla oyun ve uygulama var. onları silsem hızlanma olur mu dersiniz?
  • vmutaf kullanıcısına yanıt
    Silmen olumlu olur senin için bir süre daha idare et bence 7.1.3 ile her şey düzelecek o eski stabiliteye geri dönecek apple

• telefonun içinden guncelleyerek ios7ye gectiysen itunestan restore et hızlanır

• quote:

Orijinalden alıntı: vmutaf

18 Eylül de iPhone 4 üme iOS7 yi çok bir haltmış gibi yükledim. Sonuç felaket oldu. İnternette forumlarda araştırıyorum. Herkes birşeyler söylemiş. itunes üzerinden downgrade yok, onu anladım. sadece ip4 downgrade olabiliyormuş onuda anladım. Tam ümitlendim oh çekiyordum ki hooop şimdide shsh çıktı. Bende ne shsh var ne jailbreak var nede başka birşey. Sorarım size, var mıdır benim iPhone 4 ümü iOS7 batağından kurtaracak birisi? Yoksa bir bardak buzz gibi su mu içeyim???
    Lütfen YARDIMMM!!!

Gecmis ve hayirli olsun ios 7 ailesi olarak seni aramizda gormekten memnunuz birakmiyoruz bi yere seni gidemezsin.

• Takma kafana kardeşim telefonu şimdilik sadece ALO! demek için kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.