Şimdi Ara

İos7 yakınlık sensörü ekranı kapatmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, i5 imı ios7 ye yükselelim fakat yakınlık sensörü ekranı kapatmaz oldu. Görüşmelerde sorun yasıyorum. Bunu nasıl çözebilirim. Ayarlarda da yerini bulamadım... Ayarlardan kapalı gelmiş olamaz di mı? Bu arada cihazda shild var ama ios6 iken sorun yoktu.

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlarda yok, eğer mevcut sistemin üstüne kurduysanız çakışabiliyor. Temiz restore deneyin olmassa servis.

• Sensor yuvasi gevsemis olabilir ios7 alakali oldugunu dusunmuyorum tesadufde olabilir benimde calismiyordu sensor bi gun tel suya dustu icini komple soktum kuruttum taktim baktim sensor duzelmis tel gitti derken hayat buldu

• Sensör çok hassas bir şey. Sensörün olduğu yere en ufak bir ışık dahi girse çalışmaz. Restore edin olmazsa mecbur servise.
  • Tekrar merhaba... Restore ile çözüldü. Demekki telden yükseltmek cok temiz bir işlem değilmiş bunu anladım. Ve bu arada ios7 den kaynaklandığını düşündüğüm bazı sorunlarda halloldu. TSK.

• benimde sensörüm bozuldu cydia da ios 7 olan bi uygulama varmıdır acaba önceden call lock vardı ios 7 de işe yaramıyor malesef
  • fango7 F kullanıcısına yanıt
    dimincall tweak i işini görecek. Kalora reposunda mevcut
  • başka bi alternatifi varmıdır call lock gibi bu direk ekranı kapatmıyor karşı taraf telefonu açtıkdan sonra kapatıyor ekranı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.