ne yüzsüz insansınız insan bare benden alıntı yaptığını yazar. 255 e kadar denedim ben o ıp leri.
bende hepsi oluo x trapta sorunsuz...ama sifreyi fln yazınca gerisi gelmiooo
SAAT 20:00 GİRMİYOR BU IPLE
sağol ya en sondaki işe yaradı helal sana
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
ne yüzsüz insansınız insan bare benden alıntı yaptığını yazar. 255 e kadar denedim ben o ıp leri.
sen anlarsın bro
bu ip leri böle bıraktık ya normal haliyle ko düzelirse biz deişik ip lerde bırakırsak ne olur???
o deiştirdiğimiz haliyle eskisi gibi devam eder mi ?
tmm saolasında o rakamları nereye yaazacam bi sölermisiniz???????
quote:
Orjinalden alıntı: theibine
tmm saolasında o rakamları nereye yaazacam bi sölermisiniz???????
arkADAŞlar hepnis girmişiniz birinz tam olarak nerye ne yazcağımızı sölerse bizde girelim bende bilmyiorum
quote:
Orjinalden alıntı: nightsong
quote:
Orjinalden alıntı: FearFroMe
sen anlarsın bro
bu ip leri böle bıraktık ya normal haliyle ko düzelirse biz deişik ip lerde bırakırsak ne olur???
o deiştirdiğimiz haliyle eskisi gibi devam eder mi ?
birşey olmayabilir olsada yedeği var istersen veririz
beyler knightın ip adresleri 207.38.30.1 den baslayıp 207.38.30.255 e kadar devam ediyor yani hiç bir sey olmaz ama dns ayarlarınızı değiştirmeyin onda hack olayı oluyormus bu ip adreslerini sadece knightin içindeki server.ini adlı dosyadaki login.knightonlineworld.com yazısının yerine yazıyoruz
yine dc oldum
yazam bari knıgta sağ tıkla özellikler hedef bul yani bu program files içindeki dosya neyse ordan server yazıyo tıkla içine ıp nin yanındaki yazıyı sil oraya bu ıp yi yaz bu kadar