Şimdi Ara

İP-4 SARJ SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: underwater

quote:

Orijinalden alıntı: pasha23

quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

@pasha23
    Aynen dostum en son sürüm redsnow ile yaptım.Snowbreeze ile sadece basebandı korudum.Aktivasyon için kendi kartımı kullandım jb de elimle yaptım sanırım biraz pimpirikliyim fakat sonuç mükemmel :)

hahaha anlatım harıka :) bende yaptım aynı sekılde gorucez sonucu :)

son açığı bulan i0n1c twitter da yazmıstı sarjın cabuk bitmesi sorununu duzeltmişler versiyon 16 da.
    farkını görürsünüz birkaç saate. bende baya bi farketti çünkü

gorucez valla pek degısıklık oldugunu sanmıyorum kullanım 47 dk (30 dksı oyun) bekleme 1saat 15 dk yuzde 83de

• DUZELMEDI ARKADASLAR 10 KERE KURDUM JB AMA DUZELMEDI SU GIBI ICIYOR 4.2.1 DEYKEN NE guzeldı ya 2 gun rahat gıdıyordu sımdı shsh kaydıda yok donemıyorumda napcam sasırdım :S
  • quote:

4.2.1deyken cektıgım resim sarj suresi

İP-4 SARJ SORUNU

Sende yanlis olan bir durum var. Ben 4.3.3 gibi sarjdan tasarruflu bir iOS görmedim cünkü ilk defa 3GS te 1Gün 12 saat beklemede 8saat 23 dakikalik kullanim süresine ulastim inanmassan resmi aksama yüklerim. gelelim sendeki sarjin cabuk bitme sebeplerine;

1-Telefonu güncelledin güncelleme yaparken en guncel toollari kullanmamis olabilirsin örnegin redsn0wun veya sn0wbreezenin son surumunu kullanarak yapmalisin.

2- Güncellemeden sonra iPhoneu backupten yukledin temiz ve sorunsuz olmasi icin yeni iPhone secenegiyle yeni isim vererek ve backupten yuklemeyerek yapmalisin.

3. Telefonda Ayarlar -Genel-Kisitlamalardan Pingi kapatmadin bu cok önemli bir nokta mutlaka Pingi kapat

4. Kullanmadiginiz bazi seyleri kapatin örnegin Bildirimler, 3G gibi.Wifiyi sadece gerektigi zaman acik tutun.GPS kullanmadiginiz zamanlarda yer hizmetlerini kapatin.

5. Mailleri iPhoneden okumuyorsaniz mail ayarlarindan Pushu kapat ve süreyi manuell yani elle olarak ayarla.

Hangi yöntemle JB yaptigini belirtirsen iyi olur sahsen sn0wbreeze 2.7.1 veya 2.7.3 ile custom hazirlayip yukleme yöntemini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 16 Mayıs 2011; 17:09:24 >

• Yenı kullanıcı degılım hepsını bende yaptım sureklı kapalıdır benım sınırlamalarım bıldırımlerım 3g edge sadc gerektıgınde acarım hepsınıde son surumle yaptım farklı bırsey var cozemedıgım..
  • Iphoneu backuptenmi geri yükledin??
  • hayır yenı bı kurulum yaptım
  • Yeni sürüm attiysan telefonu ne zaman sarj ettin? Telefonu mutlaka orijinal kablosuyla elektrik prizinden sarj edin tam sarj olmasi icin en az 6 saat sarjda kalmasi gerekir yani %100 olunca hemen fisten cekilmeyecek.Bu sekilde bir sarjdan sonra ancak 4.3.3 hakkinda saglikli pil degerlendirmesi yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _turbo_

Yeni sürüm attiysan telefonu ne zaman sarj ettin? Telefonu mutlaka orijinal kablosuyla elektrik prizinden sarj edin tam sarj olmasi icin en az 6 saat sarjda kalmasi gerekir yani %100 olunca hemen fisten cekilmeyecek.Bu sekilde bir sarjdan sonra ancak 4.3.3 hakkinda saglikli pil degerlendirmesi yapabilirsin.

1 saat once surum attım sarj 100de 100 oldu cıkarttım sarjdan data kablom yan sanayı sarj baslıgı sadece orjınal 6 saat sarjdamı kalcak ne alakakı bu nokıamıkı 6 saat sarjdan cıkarmyım hem yenı telefon degıl sıfır degıl yani
  • Yan sanayi kablo helede i4 icin pek iyi sayilmaz.iPhoneu fisten cikarinca %100 den hemen %99 a dusuyorsa telefon tam dolmamistir demektir normalde ios 4.3.3 te kullanilmayinca yaklasik 7 saat bekleme suresinden sonra %99 a duser.
  • anladım suan sarj suresı yuzde 94te 30dk kullanım 2saat bekleme
  • Ultrasn0w 1.2.3 yiyormuş sarji kaldırınca sorun düzeliyor bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SGA

Ultrasn0w 1.2.3 yiyormuş sarji kaldırınca sorun düzeliyor bilginiz olsun

kurulu degıl zaten source'unu bıle kaldırdım :)
  • Arkadas geveyli bar sorunu için kurmuştuk, kaldırınca şarj düzeldi
  • su bar sorunu nedır ya ? bı ben rastlamadım su bar sorununa sebekeyı dıyosanız bodrum katında bıle 1 2 dıs cekıyor dısarda full cekıyor ultrasnowda yuklu degıl
  • 4.3.3 jb den sonra şebeke 1 bar çekiyor full ceksede 1 bar gösteriyor, normal göstersin diye ultrasn0w 1.2.3 kurmuştuk
  • hım yok oyle bı sorunla karsılasmadım hic
  • quote:

Orijinalden alıntı: SGA

4.3.3 jb den sonra şebeke 1 bar çekiyor full ceksede 1 bar gösteriyor, normal göstersin diye ultrasn0w 1.2.3 kurmuştuk

siz sanirim customu hazirlarken hacktivate secenegini isaretlediniz ve customu yuklerkende itunes telefonu aktive ederken simkartiniz takili idi bu sorun bu yuzden cikiyor yapmaniz gereken tekrar restore etmek hacktivate secenegini isaretlemisseniz telefona customu yuklerken simkarti cikarmak veya hacktivate kutusunu secmeden yuklemek ve orijinal simkartla itunesten aktive etmek bu bir bar sorunu bu yuzden cikiyor arkadasin tele yuklerken basima geldi bu sekilde cözdum.Ultrasn0wun pil yedigini hic sanmiyorum bende yuklu ultrasn0w 1.2.3 suan 15saat 31 dakika bekleme surem ve 49 dakika kullanimla pil göstergem %94
  • ben de jb yaptıktan sonra kullanım yerinde tire vardı.tam bi şarjdan sonra baktım süre görünüyor.şu anda ise yine tire işareti var kullanım ve bekleme süre yerlerinde.çok stabil değil şu anda cihaz.installous ve cydia acarken yada açacakken res. atıyor.önerisi olan var mı?
  • 3 saat 13 dk kullanim 6 saat 34 dk bekleme yuzde 63 sarj var anormal bence sizce ?
  • quote:

3 saat 13 dk kullanim 6 saat 34 dk bekleme yuzde 63 sarj var anormal bence sizce ?

Ne sekilde kullandigina bagli. 3D Grafikli oyun oynadiysan 3 saat normaldir hatta iyi bile denir yada 3G ile internette takildiysan ama normal kullanimsa arama mesaj yada telefonu karistirma kitap okuma gibi o zaman anormaldir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.