Şimdi Ara

İP-4 SARJ SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar geveyle kullanıyorum cıhazı 100de 100 dolduruyorum oyun felan oynuyorum oda 10 15 dk blkı oyun oynarken sıkıntı yok sarj gıtmıyor 4.3.3 ıyı dedıler gectık 4.3.3e sarj sorunuyla karsılastım 4.2.1de 2 gun rahat gıdıyordu sarj kullanımda 6 7 saat suruyordu. dun gece koydum telefonu yatarken yuzde 80deydı sabah kalktım yuzde 39 olmus telı kullanmadan sarj gıdıyor acaba nedendır bı fıkrı olan varmı ? benım aklıma tek gelen sey yan sanayı data kablosuyla sarj etmem gibime gelıyor fıkrı olan varsa bı zahmet paylasabılırmı saygılar

• 4.3.3 Cok şarj harcıyormuş duyduğuma göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohaybetion

4.3.3 Cok şarj harcıyormuş duyduğuma göre

Vallahı bende yapılan yorumlara gore 4.3.3e gectım gecmez olaydım fıstık gibi 4.2.1 de sarjım gıdıyordu 2 gun 2.5 gun
  • 4.2.1deyken cektıgım resim sarj suresi

İP-4 SARJ SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha23 -- 13 Mayıs 2011; 15:06:12 >
  • Bendede ip4 4.3.3 var sarj cok iyi gidiyo 18 saat beklemede hala %100 kaldigini bilirim demekki telefola ilgili bisey yada nebiliyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbelo

Bendede ip4 4.3.3 var sarj cok iyi gidiyo 18 saat beklemede hala %100 kaldigini bilirim demekki telefola ilgili bisey yada nebiliyim :)

Lan yuksel delrıtme benı :D telefonu kullanıomusunkı hatmı var ıcınde sarjı gıtsın :D dingil :D
  • JailBreak varmı?
    varsa son cıkan redsn0w rc16 ile tekrar jb yapın pil suresinde baya duzelme oldu bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: underwater

JailBreak varmı?
    varsa son cıkan redsn0w rc16 ile tekrar jb yapın pil suresinde baya duzelme oldu bende.

var cıhazı snowbreeze mydı neydı onla jb yapmıstım otomatık kendı yapmıstı yanı ben kurmadım o kendı kurdu acaba ondanmıdır
  • tekrar jb yaptım bakalım duzelcekmı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasha23 -- 13 Mayıs 2011; 15:44:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha23

quote:

Orijinalden alıntı: underwater

JailBreak varmı?

var cıhazı snowbreeze mydı neydı onla jb yapmıstım otomatık kendı yapmıstı yanı ben kurmadım o kendı kurdu acaba ondanmıdır

aynen ondan.. bende ilk 15 ile yapmıstım cok cabuk bitiyordu pil.
    daha sonra snow ile yaptım o da aynı oldu.
    bugun 3. restore dan sonra redsn0w 16 ile jb yaptım, sabahtan bu saate
    %98 e yeni dustu.
  • Size şöyle bir şey söyliyim...
    4.3.1 kullanıyordum geveyli jb li bir şekilde.Arkadaşım aradı 4.3.3 yükledim şarj da ömrünün bariz bir şekilde uzadığını söyledi ve 3 gün önce 4.3.3 e geçtim.
    Abartmıyorum şuan benim cihazımda %20 lik bir şarj artışı mevcut bu durumdan çok memnunum iyi ki 4.3.3 e geçiş yapmışım.
  • haklısınız bundan oncekı 3gs 3g cıhazlarımdada redsnow cok ıyı sarj konusunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanthn

Size şöyle bir şey söyliyim...
    4.3.1 kullanıyordum geveyli jb li bir şekilde.Arkadaşım aradı 4.3.3 yükledim şarj da ömrünün bariz bir şekilde uzadığını söyledi ve 3 gün önce 4.3.3 e geçtim.
    Abartmıyorum şuan benim cihazımda %20 lik bir şarj artışı mevcut bu durumdan çok memnunum iyi ki 4.3.3 e geçiş yapmışım.

Sanırım jb Redsnow la yaptnız jb'İ ? kendımce sarj kablosunun yan sanayı olmasından dıye dusunuyorum ama bılemıyorum yarına kadar bellı olur hersey tekrar yazarım buraya :)
  • Benim anlamadığım her sürümde şarjın çok yenildiği söyleniyor ve ben bir türlü göremedim 4.3.1 hakkındada diyodular sürümüm 4.3.1 ama değişen bişey göremedim...
  • Ewet bende Redsn0w la yaptim sarj cok iyi gidiyo zorunami gitti murat XD 42 saat beklemede %82 idi sarj
  • Yalan soylıcek degılım bos yere neden boyle bı konu acayım sıkıntı yasamasam bos bos yazılar yazmayın lutfen ben fıkrınızı paylasırmısınz dedım sarjım cok ıyı gıdıyor yada gıtmıyor muhabbetınde degılım sızce neden boyledır dedım .. varsa neden gıttıgı hakkında fıkrınız buyrun soyleyın yoksa yorum yapmanıza gerek yok

quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Benim anlamadığım her sürümde şarjın çok yenildiği söyleniyor ve ben bir türlü göremedim 4.3.1 hakkındada diyodular sürümüm 4.3.1 ama değişen bişey göremedim...
  • @pasha23
    Aynen dostum en son sürüm redsnow ile yaptım.Snowbreeze ile sadece basebandı korudum.Aktivasyon için kendi kartımı kullandım jb de elimle yaptım sanırım biraz pimpirikliyim fakat sonuç mükemmel :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbelo

Ewet bende Redsn0w la yaptim sarj cok iyi gidiyo zorunami gitti murat XD 42 saat beklemede %82 idi sarj

nıye zoruma gıtsın oglum manyka manyak konusma. ben redsnowla yapmamıstım ondandır belkı smdı redsnowla yaptım gorucez sonucu
  • quote:

@pasha23
    Aynen dostum en son sürüm redsnow ile yaptım.Snowbreeze ile sadece basebandı korudum.Aktivasyon için kendi kartımı kullandım jb de elimle yaptım sanırım biraz pimpirikliyim fakat sonuç mükemmel :)

hahaha anlatım harıka :) bende yaptım aynı sekılde gorucez sonucu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasha23

quote:

@pasha23

hahaha anlatım harıka :) bende yaptım aynı sekılde gorucez sonucu :)

son açığı bulan i0n1c twitter da yazmıstı sarjın cabuk bitmesi sorununu duzeltmişler versiyon 16 da.
    farkını görürsünüz birkaç saate. bende baya bi farketti çünkü

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.