Şimdi Ara

IP 4S SIMDI ALINIR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler telefon alma arifesindeyim ve apple kullanicisi olmayi cok istiyorum butcem 1500 4s bulabilirmiyim ve alinir mi ustune 2 model cikmisken fikir verirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500 liraya temiz garantili ip5 al.
  • 1500 e temiz garantili 5 bak bnce
  • kalayci36 K kullanıcısına yanıt
    dostum fikrimi belirteyim elindeki bütçe 1500 tl bu parayla şu an 4s alınır ama bence üstüne 500 daha koy 5s al hem hız hem ekranı daha büyüdü hem özellikleri bakımından 4s i katlar bence durumun varsa kesinlikle hiç düşünmeden 5s al derim ben
  • kalayci36 K kullanıcısına yanıt
    ben şu an samsung s4 kullanıcısıyım ben bile düşünüyorum iphone 5s almayı daha stabil bi telefon şu an 300 liralık telefonda bile android var ama iphone işletim sistemi olarak daha stabil kesinlikle iphone 5s al
  • temiz bir 5 alabilirsin
  • Hepinize yorumlar için teşekkürler 1500 TL ye ben 5 bulamadım satan site ya da bir yer varsa soyleyebılırmısınız ?
  • 2. el garantili temiz bulabilirsin
  • Tamam arkadaslar cok tesekkurler
  • Alınır ios 7 sorunsuz çalışıyor ama 5c daha mantıklı şu an. Donanımı ip5'le aynı. Hem de 4s'e göre 1 yıl fazla güncelleme alır.
  • Alınır mı soruları için ana konu lazım hep aynı sorular aynı cevaplar
  • Sakın alma. iPhone 5 al.
  • Arkadaşlar bugün 2150 TL ye 5s 16 GB siyah aldım babamız bir kıyak yapıp ustunu tamamladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalayci36 -- 29 Aralık 2013; 16:51:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.