Şimdi Ara

ıp adresi sabitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
27.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar. işyerimizde kamera sistemi var. kameranın bağlı olduğu bilgisayarın ıp si her elektrik kesilmesinde değişiyor ve bizde kamera sistemini uzaktan başka bir yerden izliyemiyoruz işyerimizi bu sebepten. her defasında modemin port yönlendirme kısmına yeni ıp adresini yazmak zorunda kalıyoruz. acaba ıp adresini sabitlememizin bir yolu varmıdır. elektrik kesilse bile ıp numaramız sabit kalamazmı.

• Yapay Zekanın Yanıtı

IP Sabitleme: Web Sitenizi Güvence Altına Almanın Kritik Bir Yolu

İnternetin sürekli değişen ortamında, web sitenizin güvenliğini sağlamak hayati önem taşır. IP sabitleme, bu güvenliği artırmanın etkili bir yoludur.

IP sabitleme, web sitenize yalnızca belirli IP adreslerinden erişilmesine izin veren bir güvenlik önlemidir. Bu sayede, yetkisiz kişilerin web sitenize erişmesi ve hassas verilere erişmesi engellenir.

IP Sabitlemenin Faydaları:

• Arttırılmış Güvenlik: IP sabitleme, web sitenizi bilgisayar korsanları ve kötü niyetli saldırganlardan korur.
    • Uyumluluk: IP sabitleme, HIPAA ve PCI DSS gibi sektör düzenlemelerine uymanıza yardımcı olabilir.
    • Kimlik Avı Önleme: IP sabitleme, kimlik avı saldırılarını engelleyerek kullanıcıların kimlik bilgilerinin çalınmasını önler.
    • Bot Saldırılarına Karşı Koruma: IP sabitleme, web sitenize aşırı yük bindirebilecek ve performansı olumsuz etkileyebilecek bot saldırılarına karşı korur.

IP Sabitleme Nasıl Uygulanır:

IP sabitlemeyi uygulamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Web sitenizin kontrol paneline giriş yapın.
    • Güvenlik ayarlarını bulun.
    • "IP Adresi Kısıtlaması" veya "IP Sabitleme" seçeneğini etkinleştirin.
    • Web sitenize erişilmesine izin vermek istediğiniz IP adreslerini girin.

İpuçları:

• Yalnızca güvendiğiniz IP adreslerini ekleyin.
    • IP adreslerinin zaman içinde değişebileceğini göz önünde bulundurun ve bunları düzenli olarak güncelleyin.
    • IP sabitlemeyi bir güvenlik katmanı olarak düşünün ve diğer güvenlik önlemleriyle birleştirin.

IP sabitleme, web sitenizin güvenliğini artırmak ve hassas verileri korumak için önemli bir adımdır. Bu önlemi uygulayarak, yetkisiz erişimi azaltabilir ve web sitenizin bütünlüğünü koruyabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ya sabit ip adresi alacaksın. Yada no ipden bir sahte ip adresi alacaksın.. Bende kamera sistemi kullanıyorum. İoma .. 32+9 Kameram var.Bu arada modem port yönlendirmeye gelince yönlendirdiginiz ip adresi zaten ağ içinde bulunan bilgisayar değilmi?yapmanıza gerek yok diye düsünüyorum..

Normal no ipden adres alırsan muhtemelen internet explorere ip adresini yazarsan programsız uzakdan izleyebilirsin.. Ben öyle yapıyorum arada*
  • internet hizmeti aldığınız kurumdan sapit ip isteyin
    aylık 2,5 lira gibi gideri var
  • arkadaşlar zaten ınternet explorerein adres sayfasına yazdığım sabit ıp adresim var 88. le başlayan . onu yazınca adres sayfasına izliyorum uzaktan izleme yapabiliyorum. fakat benim dediğim yerel ıp adresi kameranın bağlı olduğu bilgisayarın ıp adresinden bahsediyorum. o değişiyor elektrik kesilmelerinde onu nasıl sabitliyebilirim .
  • Arkaşında dediği gibi ek para ödeyerek alabilirsiniz
  • Modemin içinden bazı ayarlamalar yapılarak Statik Atanmış IP Adresi Listesi gibi bir bölümden kendinize Statik IP atarsınız. Modem bu IP adresini başkasına veremez. Eğer problem buysa;

ıp adresi sabitleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihat35nihat

Modemin içinden bazı ayarlamalar yapılarak Statik Atanmış IP Adresi Listesi gibi bir bölümden kendinize Statik IP atarsınız. Modem bu IP adresini başkasına veremez. Eğer problem buysa;

ıp adresi sabitleme

peki arkadaşlar bu işlemi ZTE ZXV10 W300 modemde nasıl yapabilirim. şimdi demek istediğimi anlatabildimmi acaba şunu demek istiyorum yani yerel ıp adresim sabit kalsın istiyorum. yerel ıp adresini tanıttığımız için modemin nat bölümünden yönlendirme kısmına kamerayı izliyebilmek için işte o sabit kalsın istiyorum çünkü bazen elektrik kesildiğinde atıyorum yerel ıp adresim 192.168.2.8 diyelim kameraya tanıttığım izlemek için ertesi gün bir bakıyorum 192.168.2.3 olmuş hoppa tekrar değiştirmek zorunda kalıyorum modem ayarlarından ıp adresini. işte bunu nasıl sabit kılabilirim devamlı aynı ıp adresini nasıl kullanabilirim . ne ayarlar yapmam gerekiyor. dediğim gibi yukarıdada modem ZTE ZXV10 W300

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VPN ile ip yönlendirme...
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • manual vericeksin ip adresini

ağ bağlantılarım sağ tık özellikler yerel ağ bağlantısı sağ tık özellikler

internet iletişim kuralları 2 tık :)

aşağıdaki ip adreslerini kulla işaretlenip

ip adresine : 192.168.2.8 ( sen örnek verdin diye yazdım )
    alt ağ maskesi : 255.255.255.0
    varsayılan ağ geçidi : modemin ip adresi

Dns : modemin ip adresi

heralde bunu sormuştun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

manual vericeksin ip adresini

ağ bağlantılarım sağ tık özellikler yerel ağ bağlantısı sağ tık özellikler

internet iletişim kuralları 2 tık :)

aşağıdaki ip adreslerini kulla işaretlenip

ip adresine : 192.168.2.8 ( sen örnek verdin diye yazdım )
    alt ağ maskesi : 255.255.255.0
    varsayılan ağ geçidi : modemin ip adresi

Dns : modemin ip adresi

heralde bunu sormuştun

herşeyi anladımda hocam modemin ıp adresi olayını anlamadım. nerden bakacam modemin ıp adresine
  • Başlat çalıştır cmd yaz

dos eranı geliyor ( siyah )

ipconfig yaz enter'a bas varsayılan ağ geçidi modemin ip adresidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonball

Başlat çalıştır cmd yaz

dos eranı geliyor ( siyah )

ipconfig yaz enter'a bas varsayılan ağ geçidi modemin ip adresidir..

eyvallah hocam. teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.