Bildirim
IP ADRESİNİZ STATİKMİ YOKSA DİNAMİKMİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
benim ip dinamik..her modemi restart yaptığımda ipm deiğişiyo...
statikte ipn sabit oluyor..statik ip için başvuru formunda istediğini belirtiyorsun..daha sonra da değiştirebilmen lazım. -
BAŞVURURKEN SÖYLÜYORLAR AHMCOLUN DEDİĞİ GİBİ STATİKTE DEĞİŞMEZ O YÜZDEN WEB YAYINI YAPAİLİRİSİN AMA BİRAZ RİSKLİ OLDUĞU İÇİN KİMSE ÖNERMİYOR STATİK İPYİ HACKER OLAYI YANİquote:
Orijinalden alıntı: ahmcol
benim ip dinamik..her modemi restart yaptığımda ipm deiğişiyo...
statikte ipn sabit oluyor..statik ip için başvuru formunda istediğini belirtiyorsun..daha sonra da değiştirebilmen lazım. -
gir internete ipadresimne.com dequote:
Orijinalden alıntı: savior_m
BAŞVURURKEN SÖYLÜYORLAR AHMCOLUN DEDİĞİ GİBİ STATİKTE DEĞİŞMEZ O YÜZDEN WEB YAYINI YAPAİLİRİSİN AMA BİRAZ RİSKLİ OLDUĞU İÇİN KİMSE ÖNERMİYOR STATİK İPYİ HACKER OLAYI YANİ
Alıntıları Göster
çıkan ip'yi kağıta yaz
sonra modemin elektriğini falan kes sonra tekrar tak internete bağlan
bak bakalım aynı ip numarası mı
eğer aynı ip adresi yazıyorsa sende statik ip var demektir....
eğer ip no değişiyorsa sende dinamik ip var demektir....
telekom bunu kendi kafasına göre belirlemiyor herhalde
başvuru yaparken sitiyorum diyorsun onlarda vriyor....
-
Benim IP 128 k iken değişikti 256K olunca değişti ondan sonrada modemi birkaç kez açıp kapadım ama IP değişmiyor şimdi statik IP mi oluyor yani hiç değişmeyecek öylemi.quote:
Orijinalden alıntı: oliter
gir internete ipadresimne.com de
çıkan ip'yi kağıta yaz
sonra modemin elektriğini falan kes sonra tekrar tak internete bağlan
bak bakalım aynı ip numarası mı
eğer aynı ip adresi yazıyorsa sende statik ip var demektir....
eğer ip no değişiyorsa sende dinamik ip var demektir....
telekom bunu kendi kafasına göre belirlemiyor herhalde
başvuru yaparken sitiyorum diyorsun onlarda vriyor....
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: savior_m
BAŞVURURKEN SÖYLÜYORLAR AHMCOLUN DEDİĞİ GİBİ STATİKTE DEĞİŞMEZ O YÜZDEN WEB YAYINI YAPAİLİRİSİN AMA BİRAZ RİSKLİ OLDUĞU İÇİN KİMSE ÖNERMİYOR STATİK İPYİ HACKER OLAYI YANİ
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: savior_m
yaklasik 2.5senedir kablonet kullaniyorum ve dogal olarak statik ip kullaniyorum. ama ne hacker geldi ne bisey, kullanmasini bilmek lazim sanirim.
-
size ttnet tarafından atanan IP adresinin bir expire süresi vardır. Bu süre bitimine doğru makinanız (sürekli açık olduğunu düşünüyoruz) aynı IP'nin yenilenmesi talebinde bulunur.
Ya da expire süresi dolmadan tekrar bağlanırsanız aynı IP yi alırsınız. Yani modemi kapa aç ile kolay kolay yeni IP alamamanız gerekiyor.
ipconfig /all derseniz ip'yi aldığınız zamanı ve expire olacağı zamanı görebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: oghuz
size ttnet tarafından atanan IP adresinin bir expire süresi vardır. Bu süre bitimine doğru makinanız (sürekli açık olduğunu düşünüyoruz) aynı IP'nin yenilenmesi talebinde bulunur.
Ya da expire süresi dolmadan tekrar bağlanırsanız aynı IP yi alırsınız. Yani modemi kapa aç ile kolay kolay yeni IP alamamanız gerekiyor.
ipconfig /all derseniz ip'yi aldığınız zamanı ve expire olacağı zamanı görebilirsiniz.quote:
Orjinalden alıntı: oghuz
ipconfig /all derseniz ip'yi aldığınız zamanı ve expire olacağı zamanı görebilirsiniz.
NASIL YAPILIR BU DEDİĞİN İPCONFİG TARİF EDERMİSİN
-
Arkadaşlar sabit, statik ip öyle herkese verilmez.. Ektra ücret isterler sizden.. Dolayısıyla herhangi bir talebiniz olmadıysa ip adresiniz dinamiktir..quote:
Orijinalden alıntı: STARTEMquote:
ipconfig /all derseniz ip'yi aldığınız zamanı ve expire olacağı zamanı görebilirsiniz.
Alıntıları Göster
-
Benim dinamik bence en iyisi bu. Çünkü istediğinizde değiştirme şansınız var.quote:
Orijinalden alıntı: OstotheK
Arkadaşlar sabit, statik ip öyle herkese verilmez.. Ektra ücret isterler sizden.. Dolayısıyla herhangi bir talebiniz olmadıysa ip adresiniz dinamiktir..
Alıntıları Göster -
quote:
Arkadaşlar sabit, statik ip öyle herkese verilmez.. Ektra ücret isterler sizden.. Dolayısıyla herhangi bir talebiniz olmadıysa ip adresiniz dinamiktir..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: OstotheK
varsayımlar veya tahminler üzerine konuşmasak, insnaları yanlış yönlendiriyorsunuz...
şu an turk telekom ADSL ile isterseniz dinamik isterseniz statik IP alabilirsiniz
EKSTRA BİR ÜCRET ÖDEMEDEN ve aylık ücretinizde aynı kalarak.
-
Arkadaşım yanlışın var.quote:
Orijinalden alıntı: sailors70quote:
Orjinalden alıntı: OstotheK
varsayımlar veya tahminler üzerine konuşmasak, insnaları yanlış yönlendiriyorsunuz...
şu an turk telekom ADSL ile isterseniz dinamik isterseniz statik IP alabilirsiniz
EKSTRA BİR ÜCRET ÖDEMEDEN ve aylık ücretinizde aynı kalarak.
Alıntıları Göster
statik ip para ile......
ip kontrolu için windows altındaki winipcfg programını kullanabilirsiniz.
-
Ne varsayımı, ne tahmini.. Dediğim şekildedir dostum.. Eğer tt herkese farkında olmadan statik ip dağıtıyorsa onu bilemem..quote:
Orijinalden alıntı: koby
Arkadaşım yanlışın var.
statik ip para ile......
ip kontrolu için windows altındaki winipcfg programını kullanabilirsiniz.
Alıntıları Göster -
walla ben kay1t olurken sordum fiyat fark1 varm1 diye yok dediler bana ben de bari dinamik olsun didimquote:
Ne varsayımı, ne tahmini.. Dediğim şekildedir dostum.. Eğer tt herkese farkında olmadan statik ip dağıtıyorsa onu bilemem..
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: STARTEMquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: STARTEM
quote:
Start->Run-> cmd yaz
Çıkan dos ekranında ipconfig /all yaz.
-
1. Static IP ücretsizdir.quote:
Orijinalden alıntı: oghuzquote:
Orjinalden alıntı: STARTEM
quote:
Start->Run-> cmd yaz
Çıkan dos ekranında ipconfig /all yaz.
Alıntıları Göster
2. İnternete çıktığın IP nihttp://speedtest.ttnet.net.tr adresinden öğrenebilirsin.
3. Static IP kurumsal işlemler WEB Hosting i açmak v.s işlemler için kullanılır gerekmediği sürece normal kullanıcılara taviste etmem ...
-
bende fiyat farkı oldugunu biliyorum enazından ben alırken şimdi var mı yok mu hemenwww.telekom.gov.tr ye bakmak lazımquote:
Orijinalden alıntı: Kadir DOĞAN
1. Static IP ücretsizdir.
2. İnternete çıktığın IP nihttp://speedtest.ttnet.net.tr adresinden öğrenebilirsin.
3. Static IP kurumsal işlemler WEB Hosting i açmak v.s işlemler için kullanılır gerekmediği sürece normal kullanıcılara taviste etmem ...
Alıntıları Göster
-
ewt 9 şıkkı okursak ücretesiz olmuş hayırlı uğurlu olsunhttp://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=152quote:
Orijinalden alıntı: trasher
bende fiyat farkı oldugunu biliyorum enazından ben alırken şimdi var mı yok mu hemenwww.telekom.gov.tr ye bakmak lazım
Alıntıları Göster
-
once baslat-calistir-command yaz sonra ipconfig de bakiyim gorduklerin seni tatmin edecekmiquote:
Orijinalden alıntı: trasher
ewt 9 şıkkı okursak ücretesiz olmuş hayırlı uğurlu olsunhttp://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=152
Alıntıları Göster
-
adsl basvurusu sırasında ip tercihi yapılabiliniyor ücretsiz eğer sonradanquote:
Orijinalden alıntı: ummax
once baslat-calistir-command yaz sonra ipconfig de bakiyim gorduklerin seni tatmin edecekmi
Alıntıları Göster
ben static ip alcam diyosan parasını verceksin
Benzer içerikler
- dns.adguard.com guvenilir mi
- intel wifi 6 ax201 160mhz sorunu
- ortak ağ kurma
- router modem olarak kullanılabilir mi
- telefondan wifi engeli kaldırma
- nvidia h100
- lisa su
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X