Şimdi Ara

IP ADRESİNİZ STATİKMİ YOKSA DİNAMİKMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Statik her zaman iyidir. Problem yaşadığında kapatıp açarsın havuzdan başka bir ip alırsın sorunun düzelebilir... Ücretlenmeye gelince 440375'i arayınca bana "bildiğim kadarıyla yok" dedi çıkan bayan.. Bu nasıl iştir ya, "bildiğim kadarıyla" ne demek.. Oraya seni kavanoz gibi dur diye mi koydular bilmelisin.. Sinir oldum sabah sabah:):):)
  • statik ip herhalukarda ücretsizdir belki sonradan talep edilince bir kerelik hizmet ücreti alırlar 3-5 milyon o kadar...ama onunda alınıp alınmayacağını beklerseniz önümüzdeki ay söylerim çünkü ip mi 5 gün önce statiğe çevirdim ayrıca sisteminize ve kendinize güveniyorsanız statik ip iyidir. dışarıdan eve ulaşmak içinde ideal...dinamik ip insanı hackden pek fazla korumaz ayrıca....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Standart Kullanıcı -- 7 Kasım 2004, 13:35:53 >
  • dinamik + sportif +zeki + çevik
  • OstotheK senin dediğin kapatıp açınca yeni gelen dinamik IP. Static sabit değişmeyen ip. Ben kimseye gerekmedikçe static IP tavsiye etmiyorum atıyorum bir chat serverinde kavga ettiniz küüüt sizin IP bi ban bidaha girebilirmisiniz acaba o chat serverine?.

Ayrıca konu hakkında bilmeyenler konuşmasın lütfen "Consiglier" konu hakkında detaylı bilgisye sahip olmadığını düşünüyorum istersen bi "trasher" in verdiği buhttp://www.telekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=152 adresi incele?
  • işte bu tarihi konuları çok severim :D 2004 :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.