Şimdi Ara

İP ADRESLERİ VE ADSL MODEMLERLE İLGİLİ PROBLEMLER BURAYA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ama bendenedim bir baglantı olmadı bu numarayı rasgelemi verecegim. yukarıdaki örnege yakın bişeyler yaptım ama neden se internete baglantı yapamıyorum sonra tekrar otamatik al dedim ama gene eski numaramı verdi. bu işin baska yolu yokmu yardım arkadaslar
  • ethernetten baglı olmam acaba farkettirirmi
  • bir bilen yokmu koca forumda
  • yok galiba:(
  • benim sorum olacak şimdi benim yapmak istedigim internet üzerinden başka bi bilgisayarın ip numarasını alarak o makinaya baglana bilmek ve bütün herşeyi görebilmek bunun hakkında bilgi verirsen sevinirim..
  • dediğimi anlayan bir allahın kulu yokmu
    ag gecidindeki ip adresimi nasıl degiştirebilirim. birde böyle anlatayım bakalım anlayan cıkacakmı:)

tamamen baskasının bilgisayarına girmek diye bişey yok bence.ancak tanıdıgın biri olacak uzaktan yardımla gireceksin.
    birde diyorlarya trojan yollayınca yapılabiliyormus böyle seyler diye yapanıda görmedim daha:)
    sadece paylasılan dosyalara girebiliyorsun. ben okadarını yapabildim:) bir cok sitede söyle yaparsan bu olur diyorlar ama yalan inanma:) yapabilen varsa bende merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavi54

bu konuda biraz yeniyim
    simdi iki ip adresi var degilmi
    biri bilgisayarımıza ait olan
    digeride hattımıza ait olan
    hatta ait olan sürekli degişiyor sitelerden sordugumda hep farklı
    peki bilgisiyarımın ip numarası hep aynı
    bunu nasıl degiştirebilirim. yani farklı bir bilgisayardan girmiş gibi kendimi nasıl gösterebilirim.
    beni bilgilendirirseniz sevinirim tskler

öncelikle dediğin gibi iki şekilde ip var bi tanesi senin pc ne ait olan diğeride hattına ait olan yanı tum adsl kullanıcıları ıcın dunyanın heryerınde gecerlı olan bı adrese sahıpsın.istersen bu adresi sabit yapabılırsın bunuda turktelekoma basvurarak.farklı bı bılgısyarden gırıyomus gıbı yapman ıcınse bılgısayrın ıpsını dhcp yapman yeterlı otomatık olarak bı ıp alırsa eger modeme farklı bı pc den baglanmıs sayılabılırsın...

• Arkaadşlar kısa bi aradan sonra yeniden cvp lamaya başlıyorum, sorulara cvp gelmedi 7 gün kadar kusura bakmayın .lüzumsuz yere 7 gün yattık içeride ama şimdi cezaevinden çıktık artık başlayabiliriz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: psycx

Sabit Ip alıyorum
     İP ADRESLERİ VE ADSL MODEMLERLE İLGİLİ PROBLEMLER BURAYA...

Cmd Ipconfig / All yaptıgım zaman Ip' ım sabit ve istedigim sekilde
     İP ADRESLERİ VE ADSL MODEMLERLE İLGİLİ PROBLEMLER BURAYA...

quote:

Orjinalden alıntı: mavi54

pcye elle ip adresi veriliyor galiba
    ama bendenedim bir baglantı olmadı bu numarayı rasgelemi verecegim. yukarıdaki örnege yakın bişeyler yaptım ama neden se internete baglantı yapamıyorum sonra tekrar otamatik al dedim ama gene eski numaramı verdi. bu işin baska yolu yokmu yardım arkadaslar

arkadaşım öncelikle başlat-çalıştır-oraya cmd yaz enter a tıkla,çıkan dos ekranına ipconfig yaz enterla şu anda olan ip adresini ve bilgisayarına vermen gereken ip segmentini görebilirsin.{10.0.0.?---192.168.1.?---192.168.2.?} vs...sende ona göre değiştirmek istersen eğerki;

ağ bağlantılarım üzerinde sağ tuş özellikler de çıkan yerel ağ bağlantısı üzerinde sağ tuş özellikler de tekrar, 'yerel ağ bğntısı özellikleri ' penceresi açılacaktır.Burada inernet iletişim kuralları(tcp/ip) ye çift tıkla ve çıkan pencerede bi ip adresi belirt ama gatewayde yazmalısın unutma...büyük ihtimal bağlanırsın internete...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.