ıp kameralı arıyorum sizce nasıl bişey almalıyım istediğim özellikler PC ile bağlantılı 7/24 kayıt tutmasını istiyorum bide uzaktan izlemek ufak bir dukkan için kullanıcam 2 adet hem sağ hem sol taraftan görelim diye çok pahalı olmıcak bir şey arıyorum ama önerileri açığım biraz acil tavsiyeler istiyorum güvenlik kameraları bazı sizin tercih ettiğiniz başka bişey olur ben kablo olayı olmasın diye ip lı istedim.
Arkadaşlar Merhaba; Öncelikle herkesi saygı ve sevgi ile selamlarım. Arkadaşlar ucuz olan ürünün neden ucuz olduğunuz anlatmaya gerek yok artık biliyorsunuzdur. Ama güvenlik ucuz olunca sıkıntı çok olur.
Kamera sistemi kurmak veya kurdurmak istediğinizde dikkat etmeniz gereken başlıca konular şu şekildedir.
1- İş yaptıracağınız firma. Firmanın kuruluş tarihi ve referanslarına, kendi referanslarını yazmazlar genelde dikkat edin (En önemli konu bu)
2- İnternet te paket olarak satılan 2-3-5 mp sony lens gibi ibareler yazıp ucuza satılan ürünlerden uzak durun. Tamamı Çin ve yanlış ibareler kullanılıyor
3- Bu aralar Hard disk konusunda baya şikayet var yeni icat edilmiş. Refurbished (yenilenmiş) Harddisk'lerden uzak durun. Sıfır ve garantili olsun
4- Global markalar üzerinden çalışın. Bu firmalar kendini kanıtlamış ve verilen ölçütler doğrudur. Haikon, Dahua, Uniview, Tiandy, Hilook vs
5- Kablo görüntüyü ileten etkendir ve kalınlığı 0,50mm olursa (100 mt mesafeyi aşmasın) daha sağlıklı görüntü iletir ve verim alırsınız
6- Adaptör Kamera sisteminde en çok arıza veren alettir kaliteli olsun. Aksi halde sadece karanlığı kaydedersiniz.
www.alkatek.net olarak bizi DH'den arayanlara özel indirim uygulanacak ve güzel bir iş çıkacaktır 0532 626 77 12 arayabilirsiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme