arkadaşlar ben ip mi no-ip den sabitlemiştim sonra programı kapattım açınca ipim değişmiş siteden tekrar değiştirdim ama olmadı ben istediğim ip yi almak istiyorum 85.99.x.xx gibi bunu nasıl alabilirim
up
önce başlat-çalıştıra gir. cmd yaz. dos penceresi çıkacakç orda ipconfig yaz. çıkan sayıları not et bir yere. sonra ağ bağlantılarında yerel ağ bağlantısından ayarlara gir. oralarda bir yerde Iplerle ilgili bişey vardı orda değiştir. tam hatırlamıyorum ama böle bişey olması lazım
no-ip programını yüklediğinde o online olarak ip degistirirse kendisi siteye otomatik bildiriyodu benim bildiğim !!!
arkadaşlar daha ayrıntılı bilgi vercecek varmı
benim için gerçekten önemli
Sanırım sen statik ip istiyorsun.Bunu da ancak bildiğim kadarıyla TT yapabiliyor.Sen modemini açıp kapatınca otomatik farklı bir ip'den bağlanyor.Dilekçe ile başvurup talep edebilirsin, fakat istediğin özellikle bir ip varsa da onu yapabiliyorlar mı bilmiyorum.Eğer farklı bir şekli var ise ben de öğrenmek isterim.
Kolay gelsin
Evet No-IP ile sadece domain alabilirsiniz. 85.105.x.x gibi olan ttnet adresinizin sabit olmasını istiyorsanız ttnet'e başvurup statik IP isteyeceksiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme