Şimdi Ara

ip kamera+çin tablet = görüntü ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakında elime linkteki (linkteki ip kameraip kamera geçecek. + bir adet kullanmadığım eski bir android çin tablet var.
    Amacım apartman giriş kapısına ip kamera koyup, 2. Kattaki daire kapımın (iç)yanına tableti koyup aşağıdan zile basanı görmek. Kayıt istemiyorum sadece anlık görüntü yani aynen görüntülü diafon (500 tl.den az söyleyen yok) olacak. Ses olması önemli değil. Amacım anlaşıldığına göre şimdi gelelim asıl kriterlerime ;
    1- Gündüz sürekli kamera canlı görüntüsü ekranda olsa çok fazla internetten yer diye ilk olarak direk tablete görüntü gelir mi ? Kamera ucu rj-45 den tablete hdmi çevirici olur mu? Tablet tanır mı kamerayı yoksa android yazılımı mı ister?
    2- Diyelim kamerayı evdeki modeme bağlantı şart. Modemden tablete internetsiz yayın olur mu (modemle tablet birbirine çok yakın) modem arayüzünden nasıl bir ayar gerekiyor?
    3- Bu kameranın anteni modeme bağlanmak için mi yoksa yayın mı dağıtıyor? Yani kablosuz direkt tableti kameraya bağlantı olur mu acaba?

Çok soru sordum biliyorum ama bilenler bildiği kısmı cevaplasa da yardımcı olur bir nebze ve aslında sorun basit;
    İnternet kullanmadan kameradan veya aradaki modemden canlı görüntü almak...
    Teşekkürler arkadaşlar.
     ip kamera+çin tablet = görüntü ??? ip kamera+çin tablet = görüntü ??? ip kamera+çin tablet = görüntü ??? ip kamera+çin tablet = görüntü ??? ip kamera+çin tablet = görüntü ???

• Yardımcı olabilecek birisi yok mu acaba arkadaşlar?
  • kameradan modeme kablo çekip ,tablettende wifi bağlanıp izleyebilirsiniz. Aynı modeme bağlı olduğumuz için internetinizi tüketmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: landmoon

kameradan modeme kablo çekip ,tablettende wifi bağlanıp izleyebilirsiniz. Aynı modeme bağlı olduğumuz için internetinizi tüketmez

Çok teşekkürler kardeşim. İş yoğunluğjndan geç gördüm ama cevabınız benim için fazlası ile yeterli teşekkürler tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.