Şimdi Ara

xiaomi mi wifi pro sinyal yakınlaştırıcı laptopta nasıl kurulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bu ürünü önce modeme sonra laptopa nasıl tanıtacağım? laptopım hp pavilion g6

• bu ise izle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

bu ise izle...
    bunu hp pavilion g6 laptop üstünden internetten mi kurucam burda telefonla kurmuş da?
  • ozajon O kullanıcısına yanıt
    telefonla yapacaksın uygulamayı teefona kur aç yap...
  • quote:

telefonla yapacaksın uygulamayı teefona kur aç yap...
    yani telefonla kurduktan sonra laptopumu da görecek diyorsun?
  • ozajon O kullanıcısına yanıt
    o sadece wifi yayınını tekrarlıyacak sadece uygulama görecek laptop sadece wifi ağını sinyali güçlü olarak görüp bağlanmasını sağlıyacak başka numarası yok roamaning aktif olunca modemle onuna geçişi hızlı ve otomatik olacak...
  • quote:

o sadece wifi yayınını tekrarlıyacak sadece uygulama görecek laptop sadece wifi ağını sinyali güçlü olarak görüp bağlanmasını sağlıyacak başka numarası yok roamaning aktif olunca modemle onuna geçişi hızlı ve otomatik olacak...
    roamaning nedir? o halde telefondan tanıtınca laptop otomatikman görecek normal sinyali?

• bunu izle...
  • quote:

ben yapamadım yeni modem alıcam hangi modemi önerirsin marka ve model olarak? ayrıca ttnet ile internet paketi anlaşmam var da modemi değiştirmek yasak değil di mi yeni modemde de internet aynı paket ile devam edecek mi?

• xiomi için ülkeyi Çin seçip dene...

• pavilion g6 ya selam olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Dün bu cihazdan aldım ama uygulama üzerinden bir türlü kurulum yapamadm.

Şifre ekranında "setup failed" hatası veriyor. Bir çözümü var mı ? Veya ne yapmam lazım ? Resetleme işleminde mi hata yapıyorum acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.