Bildirim
ıp kamera hakkında yardım
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
dealextreme'de 100$'a var. -
IP yi sabitleyoorsun ethernet arabirimi ile bağlıyorsun. modemden portları açıyosun. ister domain ata ister sapgibi ip kullan. git herhangi bi kafeye yada telefonundan net e bağlan ordan bak. ister uzak pc ye programını kur o sürekli kayıt yapsın tabi bu senin pc içinde geçerli.
+ bu konuda sony ve sharp ın iyi olduğunu duydum 30 40$ fazla ver onlardan al. eminönünde spot çarşısı mevcuttur. -
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
IP yi sabitleyoorsun ethernet arabirimi ile bağlıyorsun. modemden portları açıyosun. ister domain ata ister sapgibi ip kullan. git herhangi bi kafeye yada telefonundan net e bağlan ordan bak. ister uzak pc ye programını kur o sürekli kayıt yapsın tabi bu senin pc içinde geçerli.
+ bu konuda sony ve sharp ın iyi olduğunu duydum 30 40$ fazla ver onlardan al. eminönünde spot çarşısı mevcuttur.
teşekkür ederim ankarada nereden bulabilirim be bu konuda detaylı bilgi alabileceğim nette adres varmı? -
Bu işlerle ilgilenen arkadaş şu an msn de değil ama ankaradada bu işler istanbul kadar yoğun devam ediyo. yani güvenlik systemleriyle ilgili çok firma vardır.
sony i ararsan istediğin adres ve telefon numaralarına ulaşabilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: xXx_xXx
Bu işlerle ilgilenen arkadaş şu an msn de değil ama ankaradada bu işler istanbul kadar yoğun devam ediyo. yani güvenlik systemleriyle ilgili çok firma vardır.
sony i ararsan istediğin adres ve telefon numaralarına ulaşabilirsin.
Sony direk ip cam yapmaz. Sadece lens verir. İp cam de bilgi almak istiyorsanwww.hanelektronik.com.tr adresine girip ordan bakabilir veya yine aynı siteden telefon numarası öğrenip arayabilirsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X