Şimdi Ara

ıp kamera hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evdeki pcme nasıl kuruabilirim ıp kamera en ucuz kaça maal edebilirim bana yardım edermisiniz

biraz bilgi verebilirmisiniz bu konuda?

ve asıl sorum başka pcden istediğim pcden bu ıp kameraya bağlanıp görüntüyü alabilirmiyim?

• dealextreme'de 100$'a var.
  • IP yi sabitleyoorsun ethernet arabirimi ile bağlıyorsun. modemden portları açıyosun. ister domain ata ister sapgibi ip kullan. git herhangi bi kafeye yada telefonundan net e bağlan ordan bak. ister uzak pc ye programını kur o sürekli kayıt yapsın tabi bu senin pc içinde geçerli.
    + bu konuda sony ve sharp ın iyi olduğunu duydum 30 40$ fazla ver onlardan al. eminönünde spot çarşısı mevcuttur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

IP yi sabitleyoorsun ethernet arabirimi ile bağlıyorsun. modemden portları açıyosun. ister domain ata ister sapgibi ip kullan. git herhangi bi kafeye yada telefonundan net e bağlan ordan bak. ister uzak pc ye programını kur o sürekli kayıt yapsın tabi bu senin pc içinde geçerli.
    + bu konuda sony ve sharp ın iyi olduğunu duydum 30 40$ fazla ver onlardan al. eminönünde spot çarşısı mevcuttur.

teşekkür ederim ankarada nereden bulabilirim be bu konuda detaylı bilgi alabileceğim nette adres varmı?
  • Bu işlerle ilgilenen arkadaş şu an msn de değil ama ankaradada bu işler istanbul kadar yoğun devam ediyo. yani güvenlik systemleriyle ilgili çok firma vardır.
    sony i ararsan istediğin adres ve telefon numaralarına ulaşabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xXx_xXx

Bu işlerle ilgilenen arkadaş şu an msn de değil ama ankaradada bu işler istanbul kadar yoğun devam ediyo. yani güvenlik systemleriyle ilgili çok firma vardır.
    sony i ararsan istediğin adres ve telefon numaralarına ulaşabilirsin.

Sony direk ip cam yapmaz. Sadece lens verir. İp cam de bilgi almak istiyorsanwww.hanelektronik.com.tr adresine girip ordan bakabilir veya yine aynı siteden telefon numarası öğrenip arayabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IP sabitleme lütfen yardım..
    9 yıl önce açıldı
    Usb Port Hakkında Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.