Şimdi Ara

IP Kamera Tavsiyesi Gerekiyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
9
Favori
44.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bana da bir ip camera lazım ama yapacağım şey modeme bağlı olan usb diske kayıt yapmak. Yani pc veya kayıt cihazı vs olmadan, kameradan gelen kayıt ağdaki diske kaydedilmeli..

Bunu yapan kameralar var mı, hangi özelliğe bakmak gerekiyor bunu desteklediğini anlamak için?
  • Yeni şu ucuz kameralardan aldım.Arayüzünde kayıt yapılacak yerin ip sini ayarlıyabiliyorsun ama bende usb girişli modem yok,elimde bir tane android tv box var onunla deneyeceğim.Sonuç alırsam paylaşırım.
  • Merhaba,
    SD kart destekli, ses aktarımı olan, mümkünse megapiksel yada 30fps video aktarımı olan PoE desteği olan bir ip kamera önerisi arıyorum... Yardımlarınızı bekliyorum.
  • FI8918W birde wancam diye bir marka var bunlar kayıt da yapabiliyor. Tabi ki hafızası dahilinde.
  • NetMASTER_ N kullanıcısına yanıt
    Net master plug cam'i kullaniyorum. Daha once IP kamera denedigim icin gercekten kurulumu en kolay kamera diyebilirim. IP kameralarin kurulumu cok zor ve bilgi gerektiyor. Statik IP ye ihtiyac oluyor. Plug cameranin kotu tarafi ses ozelligi yok ve goruntu kalitesi eh iste:-) Ayrica hareket algilama, ve mesaj yollama ozellikleri yok.
  • Selamlar,
    IP Kameralarda çok fazla alternatif olduğunu söyleyebilirim. Özellikle çözünürlük değerleri, gece görüş ve ses seçenekleri ile ilgili beklentileriniz bulunuyorsa alternatifler içinde kaybolmanız içten bile değil. Bu nedenle benim fikrim bir çok marka ve modelle ilgili bilgiye sahip, satışını ve kurulumunu yapan hatta gerekirse telefonda size destek sağlayabilecek bir teknik ekibe sahip deneyimli firmalarla çalışmanızı tavsiye ederim. Bu konuda bildiğim en kapsamlı site kamerapoll. Satış destek ekipleri oldukça bilgili ve her soruya cevap verme sabrına sahip. Bir bakın derim..Aksi taktirde işiniz zor derim.
    Bol şans.
  • sedua S kullanıcısına yanıt
    Sayın Kullanıcımız,

Öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden ötürü teşekkür ederiz. NetMASTER plugCAM'in bilgisayar programını kullanarak hareket algılama ve email ile uyarı fonksiyonlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0216 366 66 96 NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

Sayın Kullanıcımız,

Öncelikle ürünümüze gösterdiğiniz ilgiden ötürü teşekkür ederiz. NetMASTER plugCAM'in bilgisayar programını kullanarak hareket algılama ve email ile uyarı fonksiyonlarından yararlanabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 0216 366 66 96 NetMASTER Destek Hattı'ndan yardım alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

ürün güzel fakat ses niye yok anlamak mümkün değil.
  • uppp..,.,
  • arkadaşlar birşey soracağım...bu tür kameralar illa ki her dk kablo ile modeme bağlanmak durumunda mı?? Yoksa ilk kurulum yaparken mi sadece kablo ile bağlıyoruz..devamlı ethernet kablo ile bağlı olacaksa işime yaramaz...bir de bu tür kameralarda wireless ibaresi var her birinde..dolayısıyla kablo bağlı kalacaksa saçma geliyor...neyse umarım kullanan arkadaşlar tecrüblerini paylaşabilirler..teşekkkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

arkadaşlar birşey soracağım...bu tür kameralar illa ki her dk kablo ile modeme bağlanmak durumunda mı?? Yoksa ilk kurulum yaparken mi sadece kablo ile bağlıyoruz..devamlı ethernet kablo ile bağlı olacaksa işime yaramaz...bir de bu tür kameralarda wireless ibaresi var her birinde..dolayısıyla kablo bağlı kalacaksa saçma geliyor...neyse umarım kullanan arkadaşlar tecrüblerini paylaşabilirler..teşekkkürler.

ilk kurulum yaparken ethernet lazım sonra wifi den kullanıyorsun..hatta pbc özellikli modemin kamerandada pbc varsa tuşlarına basarak aktif edebilirsin lan kablosuna hiç gerek kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknologs

quote:

arkadaşlar birşey soracağım...bu tür kameralar illa ki her dk kablo ile modeme bağlanmak durumunda mı?? Yoksa ilk kurulum yaparken mi sadece kablo ile bağlıyoruz..devamlı ethernet kablo ile bağlı olacaksa işime yaramaz...bir de bu tür kameralarda wireless ibaresi var her birinde..dolayısıyla kablo bağlı kalacaksa saçma geliyor...neyse umarım kullanan arkadaşlar tecrüblerini paylaşabilirler..teşekkkürler.

ilk kurulum yaparken ethernet lazım sonra wifi den kullanıyorsun..hatta pbc özellikli modemin kamerandada pbc varsa tuşlarına basarak aktif edebilirsin lan kablosuna hiç gerek kalmaz

çok teşekkürler dostum...henüz kamera almadım ama forumda baya bir foscam alınabilir deniliyor...foscam in üstünde de pbc tuşu var mı bilmiyorum açıkçası...ama hala tam emin değilim hangi kamerayı almalı diye...foscam 61 usd falan ebay de...bilemedim..

• foscam yerine sana hikvision tavsiye ederim fiyatı 90 dolar civarında ben aldım daha yeni ve süper görüntüsü malzeme kalitesi vs..tek sorun kamera çince ingilizce bile yok:) benim için sorun olmuyor..kullanıyorum..onvif bile var..bu sayede nvr cihazınada bağlarsın ilerde ve 64 gb kart desteğide var..mobil yazılım süper..eski kayıtları izlemek çok kolay.

• quote:

foscam yerine sana hikvision tavsiye ederim fiyatı 90 dolar civarında ben aldım daha yeni ve süper görüntüsü malzeme kalitesi vs..tek sorun kamera çince ingilizce bile yok:) benim için sorun olmuyor..kullanıyorum..onvif bile var..bu sayede nvr cihazınada bağlarsın ilerde ve 64 gb kart desteğide var..mobil yazılım süper..eski kayıtları izlemek çok kolay.

çok sağol dostum..internette arattım ama 90 dolara bulamadım..tam modelini yazabilir misin zahmet olmazsa? çok teşekkürler tekrar
  • quote:

foscam yerine sana hikvision tavsiye ederim fiyatı 90 dolar civarında ben aldım daha yeni ve süper görüntüsü malzeme kalitesi vs..tek sorun kamera çince ingilizce bile yok:) benim için sorun olmuyor..kullanıyorum..onvif bile var..bu sayede nvr cihazınada bağlarsın ilerde ve 64 gb kart desteğide var..mobil yazılım süper..eski kayıtları izlemek çok kolay.

bir de aşağıda linkini verdiğim ürün çöp mü dersiniz? yani alıp denemeye değer mi? yoksa boşu boşuna 40 usd kadar verme mi dersiniz?

http://www.ebay.com/itm/Outdoor-Wireless-IP-Security-Camera-11IR-LED-Audio-P-T-WIFI-Cam-Night-Vision-NEW-/400761291521?pt=US_Security_Cameras&hash=item5d4f3c0301

• kamera bence çöp..eğer durum müsaitse kesinlikle bunu alma..bu kamera mjpeg kodek..bedava versen almam o derece.
    tavsiye ettiğim kamera bu:
    Model Number:
    DS-2CD3Q10FD-IW

bu kamerayı mutlaka almalısın.
    hikvision dünyada 1 nci sırada cctv işinde
    arge si bu işleri iyi yapıyor..fiyatta bence süper..kamera daha yeni çıktı piyasaya..tr de bike yok...
    tek sorun menü çince ingilizce bile yok..ama kesinlikle değer..ben arayüz yerine pc programı yada iphoneda ipadden kullanıyorum benim için sorun değil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bir de aşağıda linkini verdiğim ürün çöp mü dersiniz? yani alıp denemeye değer mi? yoksa boşu boşuna 40 usd kadar verme mi dersiniz?

http://www.ebay.com/itm/Outdoor-Wireless-IP-Security-Camera-11IR-LED-Audio-P-T-WIFI-Cam-Night-Vision-NEW-/400761291521?pt=US_Security_Cameras&hash=item5d4f3c0301

Ebay'da baktığınız kameranın easyn marka olanı var bende 20 gün kullandım wireless kısmı bozuldu artık çalışmıyor. Cat5 ile bağladım bakalım kaç gün dayanabilecek. Bende düzgün birşey arıyorum ama nasıl bulucam bilmiyorum.

• quote:

kamera bence çöp..eğer durum müsaitse kesinlikle bunu alma..bu kamera mjpeg kodek..bedava versen almam o derece.
    Model Number:
    DS-2CD3Q10FD-IW

arge si bu işleri iyi yapıyor..fiyatta bence süper..kamera daha yeni çıktı piyasaya..tr de bike yok...
    tek sorun menü çince ingilizce bile yok..ama kesinlikle değer..ben arayüz yerine pc programı yada iphoneda ipadden kullanıyorum benim için sorun değil..

http://www.ebay.com/itm/HIKVISION-3MP-DS-2CD3132-I-HD-IR-Outdoor-Dome-Network-IP-Camera-POE-2-8mm-Sale-/221530469860?pt=US_Security_Cameras&hash=item33943eb5e4

bir de bunu buldum..yine hikvision...3 mp galiba..gerçi işte 100 doların üstüne çıkmak istemiyorum hatta 60 usd olsa daha iyi..
    asıl amacım veewel marka hepsiburadada satılan ürünü almak..bebek izlemek amacıyla kullanacağım da..ama işte böyle bir kamera bulup fiyatı da nispeten ucuz olursa daha işime gelecek..çünkü hb deki fiyat 400-500 TL arası... :(

• quote:

quote:

kamera bence çöp..eğer durum müsaitse kesinlikle bunu alma..bu kamera mjpeg kodek..bedava versen almam o derece.
    Model Number:
    DS-2CD3Q10FD-IW

http://www.ebay.com/itm/HIKVISION-3MP-DS-2CD3132-I-HD-IR-Outdoor-Dome-Network-IP-Camera-POE-2-8mm-Sale-/221530469860?pt=US_Security_Cameras&hash=item33943eb5e4

bir de bunu buldum..yine hikvision...3 mp galiba..gerçi işte 100 doların üstüne çıkmak istemiyorum hatta 60 usd olsa daha iyi..
    asıl amacım veewel marka hepsiburadada satılan ürünü almak..bebek izlemek amacıyla kullanacağım da..ama işte böyle bir kamera bulup fiyatı da nispeten ucuz olursa daha işime gelecek..çünkü hb deki fiyat 400-500 TL arası... :(

bu linkteki kablosuz değilki kablolu....60 dolarlık kamera alıcağına benim tavsiye ettiğimi al..yada istersen elimde bi kamera var vstarcam 7837wip modeli sadece gece görüşü çalışmıyor görüntüsü cam gibi 100 tl den veririm..h264 kodek..

• quote:

quote:

quote:

Model Number:
    DS-2CD3Q10FD-IW

bu linkteki kablosuz değilki kablolu....60 dolarlık kamera alıcağına benim tavsiye ettiğimi al..yada istersen elimde bi kamera var vstarcam 7837wip modeli sadece gece görüşü çalışmıyor görüntüsü cam gibi 100 tl den veririm..h264 kodek..

sağol dostum..gece görüşü hiç mi çalışmıyor yoksa göstermiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.