Bildirim
IP Kamera Tavsiyesi Gerekiyor (5. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
şimdiii, bunlar ev, iş, depo gibi yerlerde kullanıma uygun.
outdoor derken kastın ney ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam, outdoor 'u çözdüm ! -
Yurtdışından sim kartlı model alırsanız imei problemi yaşarsınız. Pasaport kaydı gerekir :) aslında BTK ile görüşüp bunu telefondan ayrı tutmaları istenebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: OnderT
Yurtdışından sim kartlı model alırsanız imei problemi yaşarsınız. Pasaport kaydı gerekir :) aslında BTK ile görüşüp bunu telefondan ayrı tutmaları istenebilir.
telefon haric diger cihazlarda IMEI durumu yasanmiyor saniyorum.
gecmiste USB stick 3G UMTS modemi sorunsuz kullaniyordum.
bu urunun yurtici, ithalini gormedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: arel.gr
quote:
Orijinalden alıntı: OnderT
telefon haric diger cihazlarda IMEI durumu yasanmiyor saniyorum.
gecmiste USB stick 3G UMTS modemi sorunsuz kullaniyordum.
bu urunun yurtici, ithalini gormedim.
Bilgi için sağol hocam.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar işyerimde bu yaz tadilat var ve yani bölümler için mevcut olan 4 adet kamera sistemine ek 4 adet daha düşünüyoruz,bu arada gece görüşü izleme açısından önemli,fakat kayıt cihazı yerine SD Kayıtlı IP Kamera düşünüyoruz ve internet he daim açık olabilir,bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa yardım rica ediyoruz,saygılarımızla. -
Aliexpress'te Hikvision marka kameralara bakmanızı öneririm.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok teşekkür ederim dostum ,burada bir kurulum yapan firma ile görüüşüp fikir almak istedim ,ancak hep kablolu hd veya full hd kamera söyleyip duruyorlar,ben daha değişik ve iyi bir sistem kurulumu düşündüğüm için bu sd kartlı kamera düşünüyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Technical_Support
Aliexpress'te Hikvision marka kameralara bakmanızı öneririm.
Hikvision 'u ist' da temsil eden firmlar varmi ? -
Ben bikaç firma bulmuştum zamanında ama 250₺ kamera 500-600₺ den satılıyo.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Technical_Support
Ben bikaç firma bulmuştum zamanında ama 250₺ kamera 500-600₺ den satılıyo.
muadil kamerami demek istedin ? -
Yok hayır Çin'de 250tl olan kamera aynısı Türkiyede 500-600tl. -
Arkadaşlar var mı öneriniz iş yeri için İP kamera güzel görüntü çekebilen ?? -
-
kablolu ethernet, kablosuz wifi bağlantı şekillerinin ikisini de destekliyor mu ? -
Kablosuz olarak bağlantı sağlanıyor, ethernet girişi yok fakat kurulumu son derece basitti. -
Kablosuz ip kamera bakacaksanız bu uygun olur
http://www.bestaguvenlik.com/u513/kablosuz-kameralar/ip-kamera-1-3m-wifi-sd-card-jh08.html -
Arkadaşlar slmlar. Bana otopark aracım için güvenlik amaçlı kamera lazım oldu. Bimden bir kamera aldım ve gerçekten mükemmel bir performansı var. Aynı zamanda internetten de online izleyebiliyorsunuz.
https://youtu.be/sA4atcMAF_8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X