Şimdi Ara

İP KAMERALARLA İLGİLİ TEKNİK DESTEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gördümki ip kamera konusunda bi başlık yok.Ve açma gereği duydum. Takıldığınız bi konu varsa burada paylaşabiliriz,elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanfb -- 16 Mayıs 2006; 21:20:29 >

• nası başlamak gerek,
    direk bi web cami pc ye bağlayıp net ile ip verince mi oluyoo yoksa,:

bi güvenlik camini nası olcak
    MERAK
  • Internetten kameranın IP'sini yazarak direkt olarak görüntü alabiliyor muyum? PC gerek yok diye biliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibraxi

nası başlamak gerek,
    direk bi web cami pc ye bağlayıp net ile ip verince mi oluyoo yoksa,:

bi güvenlik camini nası olcak
    MERAK

o şekilde düşünmemek gerekir.ip kameralar direk eternet çıkışı bulunan kameralardır,bilgisayardan bağımsız olarak çalışrlar ve tıpkı biadsl modem de olduğu gibi bi web arayüzüne sahiptir.Yani bi güvenlik cam ini ip yapabilmek için veb server lar gerekiyor,internet üzerinden izlemek içinde direk ip numarasını girmek yeterli olacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Internetten kameranın IP'sini yazarak direkt olarak görüntü alabiliyor muyum? PC gerek yok diye biliyorum.

Evet internet üzerinden direk ip numarasını girerek görüntüye ulaşabiliyosun.Zaten pc ye gerek yok olmaması da benım ıcın teknolojının son noktası bu konuda...
  • peki ip kameralar için hangi yazılımı kullanıyosun?Ben intellinet ip cameralardan kullanıyorum ama yazılımları işe yaramıyor zati bişide yok.Go1984 diye bir program buldum onu kullanıyorum.Bayağı iyi bir program ama onunda tr yok.daha doğrusu varda crack bulamadım:))
  • quote:

Orjinalden alıntı: pinkcrow7

peki ip kameralar için hangi yazılımı kullanıyosun?Ben intellinet ip cameralardan kullanıyorum ama yazılımları işe yaramıyor zati bişide yok.Go1984 diye bir program buldum onu kullanıyorum.Bayağı iyi bir program ama onunda tr yok.daha doğrusu varda crack bulamadım:))

Kameraların markasına göre orjinal yazılımları değişir.Bu arada intellineti getiren firmanın çözüm ortağında çalışıyorum.Yani teknik destek konusunuda biz sağlıyoruz ve bu kameralar için html ler geliştiriyoruz .Aynı anda kaç tane görüntüyü göreceksen sana onunla ilgili bi html verebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mesela aynı anda 5 kameradan görüntü alıyorum ve kaydediyorum
  • tamam,zaten ip kameralar içersinden çıkan software 4 kamera desteklıyor her markada bu sekılde ama ınternetttende ındırılebılen bazı yazılımlar ıle bu sayı 16 ya kadar arttırılabılıyor.Sana tavsiye edebilceğim py software e ait aktive web cam bende bu yazılımı kullanıyorum sadece ıntellınet ıcın degıl networkunda baglı bulunan tum kameraları ve usb cam ını dahı bu yazılımda aynı anda ızleyıp kayıt yapabılırsın ayrıca kayıt ıcınde onerdıgım bı yazılım severek kullanıyorum aynı zamanda

burdan indirebilirsin.. http://www.lojistiksistem.com.tr/capture-software.html orada aktiv webcam goeceksin

• Şu anda indiriyorum bi bakalım.Peki program free mi?Shareware mi?
  • kardeş peki bana iyi bir marka onerebilir misin vivotek nasıl fiyat+perf olarak
  • quote:

Şu anda indiriyorum bi bakalım.Peki program free mi?Shareware mi?

demo maalesef ama idare eder bulursan crack leyebilirsinde. bu arada yazılım da 29.9 usd yaw...
  • Yaw 29 dolar bişi değilde sen gel bizim müşterilere annat:)) Crack arayayım bari ben.Bu arada benim kullandığım go1984 de kameralar ortamda hareket algılayınca kayıda başlıyo(Kendinde ayarlıyabiliyosun)Sen kullandığına göre daha iyi bilirsin bundada bu özellik varmı?Bide kayıtları hangi formmatta yapıyo bu program?Alakan için teşekkürler dostum..
  • quote:

Yaw 29 dolar bişi değilde sen gel bizim müşterilere annat:)) Crack arayayım bari ben.Bu arada benim kullandığım go1984 de kameralar ortamda hareket algılayınca kayıda başlıyo(Kendinde ayarlıyabiliyosun)Sen kullandığına göre daha iyi bilirsin bundada bu özellik varmı?Bide kayıtları hangi formmatta yapıyo bu program?Alakan için teşekkürler dostum..

Ya güzel bi konuya değindin aslında,müşteriye anlatmak çok zor,evet motion dedect özelliği var yani harekete duayrlı olarak kayıt var,kendin ayarlayabiliyosunda.Kayıtları yazılım kendi ürettiği bi formatta kaydediyo adıda ''Active WebCam Video Record'' diye bi şey çok uğraşmadım ama media player ve çok tercih edilen media player türü porramlar desteklemıyo hatta an cok kullanılan codec paketlerınde bıle yok bu format...Rica ederim...

• quote:

Orjinalden alıntı: smbdy

kardeş peki bana iyi bir marka onerebilir misin vivotek nasıl fiyat+perf olarak

arkadaş araştırıyorum da olumlu sonuç yok gibi ya tüm teknik özellikler birbirine yakın bu ürünlerde fiyat da o şekilde sen almaya karar verdiğin ürünü söyle yada tam olarak modeliyle beraber yazarsan bana kesin bi sonuç çıkarabilirz.Benim tercihimi sorarsan sana kendi ürünümüzü tavsiye edebilirim yani detaylı bilgi için istersen inceleyebilirsin reklam değil amaç kimse yanlış anlamasın...

www.lojistiksistem.com.tr

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.