Şimdi Ara

IP'nin ilk 2 hanesini değiştirmek ?!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir oyun serverında 88.245.* ile başlayan tüm IP leri engellemişler. Bende çözüm olarak HOTSPOT SHIELD kullanıyordum ama bu seferde internet çok yavaşlıyor oyun oynanmıyor. Arkadaşlar IP min ilk 2 hanesini nasıl değiştirebilirim ? Modem reset ile cartla curtla sadece son 2 hane değişiyor. Acaba İnternet Servis Sağlayıcı'mı değiştirsem ( TTNet'den Superonline'a geçsem ) sorun hallolur mu ? YARDIM LÜTFEN !!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• iss internet servis saglayıcınızı değiştirirseniz mesela kablo net ( 90 ile başlıyor ) sorunun düzelme ihtmali var veya hangi iss servisinden internet erişimi aldıysanız onları arayak size yardımcı olmasını saglayabilirsiniz..
  • Sadece 88.245 mi? Modemini resetle muhakkak 70 ve 90 lara geleceksin. Ben modemi kapatıp açtığımda 98 bile alıyorum. Şuan ise 78 ile başlıyor. Modemini kapat aç muhakkak gelecektir 1 tane ip.
  • Arkadaşlar öncelikle baktığınız için çok teşekkür ederim.
    Bugün TTnet'i aradım ve beni statik IP almam konusunda yönlendirdiler. Yani yardımcı olmadılar.
    Merak ettiğim şey şu, statik IP alınca IP numarası değişmiyor diye biliyorum, ama istediğim IP yi kullanabiliyor muyum ? Örneğin 80 ile başlayan bir statik IP alsam olabilir mi, istediğim IP numarasını verebiliyorlar mı yoksa rastgele bir IP mi veriyorlar ?

----

Bu arada modemi 15-20 defa resetlememe rağmen son 2 hane değişiyor sürekli. Ne yaparsam yapayım 88.245li bir IP veriyor TTnet amca. İnternet servis sağlayıcımı Superonline veya Doping olarak değiştirsem bu sorun ortadan kalkabilir mi ?
  • bulunduğunuz bölgeye bağlı olarak bazı ip havuzlarından çıkmanız mümkün olmayabilir.
    kablonet veay superonline a geçmek çözebilirmi bilemiyorum...

statik ipnizi kendiniz seçemezsiniz.......
  • Ben yinede başka bir servis sağlayıcısına geçmeyi deneyeceğim.
    Bu arada şunuda öğrenmek istiyorum Hide IP gibi programlar kullanmak bir çözüm olabilir mi ?
  • Hide IP gibi programlar sorunu çözebilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardım beyler benimde sorunum aynı
  • yardımcı olun uleyn

• http://www.ip-numaram.com/ip-degistirme.html

bir bakın deneyin belki sornunuz çözülür
  • HUGHES DW-4020 cihazını bir araştırın. direk uydudan Almanya IP ile türkiyeden internete girmeniz mümkün. Türkiyede bu hizmeti veren bir firma mevcut fakat söylemem doğru olmaz araştırabilirsiniz. Üstelik çok daha hızlı :)
    Bahsettiğiniz sorun Türkiye'de tanımlanmış IP Adreslerinin o oyun serverinde yasaklanmış olmasından kaynaklanıyor. Bağlı olduğunuz TTNET serverinda belirli IP aralıklarında dağıtım yapılır ve ilk iki rakam değil daha sonrakiler değişiklik gösterir buda serverin kaç kullanıcıya hizmet verdiği ile alakalı bir durumdur.

88.125.1.1
    88.125.255.255

arasındaki ip ler gibi
    (ip numaraları sallamadır kesinlikle gerçeklik dışıdır)
  • beylr benim sorunum ip ban yedim 2 ipmde banlandı bi rest atınca 78 ile başlayan var bide 85 bunu bu ikisi dışında başlatamazmıyım yani ttneti arasam dahi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.