Şimdi Ara

iP2700 Kartuş Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kartuşu doldurdum ama hiç basamadım şu hatayı veriyor
     iP2700 Kartuş Sorunu

Ne yapmalıyım arkadaşlar ? bazı işlemler yaptım ama olmadı sizin bir fikriniz var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: tuybey

Arkadaşlar kartuşu doldurdum ama hiç basamadım şu hatayı veriyor
     iP2700 Kartuş Sorunu

Ne yapmalıyım arkadaşlar ? bazı işlemler yaptım ama olmadı sizin bir fikriniz var mı ?

cihazının sağ üst köşesindeiki tus bulunmakta.alt tuşa 10sn civari basılı tutun sorununuz çözülür.
  • arkadaşın dediği gibi makineyi resetlemen gerekiyor. Canon yazıcılarda kartuş dolumundan sonra böyle sıkıntı oluşabiliyor
  • arkadaşlar söylediğinizz yöntemi zaten uygulamıştım ama bir gelişme yok yazıcı hala aynı durumda ne yapmalıyım ?
  • quote:

arkadaşlar söylediğinizz yöntemi zaten uygulamıştım ama bir gelişme yok yazıcı hala aynı durumda ne yapmalıyım ?

ekran görüntüsünü biraz daha netleştirebilir misiniz?
  • daha fazla netleştirmem mümkün değil malesef. türlü yöntemler denedim hiçbiri işe yaramadı
  • quote:

daha fazla netleştirmem mümkün değil malesef. türlü yöntemler denedim hiçbiri işe yaramadı

sadece hata komutunu resim olarak alın.
    yada orada ne yazıyor aynen yazın.
    ashampoo photo commander gayet netleştiriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yazıcı acıkken kapagını kaldırın ve kartuslar ortaya gelsin.. sonra fisi cekin.. kartusları yerinden cıkartın ve bakır baglantı noktalarını parmagınızla iyice silin..
    iyice sildikten sonra kartusları yeniden takın, kapagını kapatın, fisi takın ve yazıcının acma düğmesine basın.. eger olmazsa haber edin makinayı resetleyelim birde
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

yazıcı acıkken kapagını kaldırın ve kartuslar ortaya gelsin.. sonra fisi cekin.. kartusları yerinden cıkartın ve bakır baglantı noktalarını parmagınızla iyice silin..
    iyice sildikten sonra kartusları yeniden takın, kapagını kapatın, fisi takın ve yazıcının acma düğmesine basın.. eger olmazsa haber edin makinayı resetleyelim birde

elle değilde ilk önce ıslak mendille sonrada pecete ile silerseniz tamamen temizlenir bağlantı yolları
    ama ekran görüntüsü sunu söylüyor ya reset atılacak yada yeni kartuş

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: meco

yazıcı acıkken kapagını kaldırın ve kartuslar ortaya gelsin.. sonra fisi cekin.. kartusları yerinden cıkartın ve bakır baglantı noktalarını parmagınızla iyice silin..

elle değilde ilk önce ıslak mendille sonrada pecete ile silerseniz tamamen temizlenir bağlantı yolları
    ama ekran görüntüsü sunu söylüyor ya reset atılacak yada yeni kartuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.