Ayipli urunun kullanimi toplum duzenini bozacak derecede tehlikeli ise kanun zoruyla toplatilir.konu disina ciktik.ben sadece genpanin yaklasimini merak etmistim.saygilar
ben hem hatuna hemde bana aldım,benimkinde hiç problem yokken hatununki hep kötü.ikiside 42.hafta üretimi ve4,1 versiyon. 4.2 versiyon ile düzelmez ise iade edeceğiz.
@coolsincer
eger 2 farkli ip4 ile yaptiysaniz karsilastirmayi diyecek birsey yok, sizin urununuze ozel bir sorun olabilir. ancak farkli marka/model iki cihaz ile yapiyorsaniz testinizi daha genisletmeniz gerekir. diger telefon sinyal kaybi gostermeyebilir, ancak baglanti sirasinda yavaslik, kopma, ses kesilmesi gibi sorunlar da yasayabilir.
Hadi diyelim odanizda HTC bir bar dusuyor, ip4 sinyali tamamen kaybediyor da olabilir. iki cihazin da RF devresinin ayni verimlilikte calismasi gibi bir durum yok. cep telefonu gibi cihazlarda kusursuz hizmet gibi bir taahut yok. sinyal zayifsa kopma yasanir, bazi cihazlar digerlerine gore daha az ceker, yada daha az cekiyormus gibi gorunur, bu duruma cihazin fiziksel tasariminin buyuk etkisi vardir. hele ip4 gibi harici olarak anten kullanilmis cihazda belli ozel konumlar ozellikle kayiplara neden olabilir. Bunu uretici belirttigi taktirde (ki apple bunu sonradan da olsa baskilar yuzunden detayli bir sekilde belirtti) kullanici bilerek aldigi icin hicbirsey diyemez.
@alimakkaya
Aslinda hemfikiriz.bende full cekim beklemiyorum iphone dan sinyal azalmasinida bisey demiyorum ancak sebeke yok yazisi yazacak kadar problem olmamasi gerek canimi sikan o. Bir tanidik vasitasiyla kvk merkezde gorevli bir muhendisle gorusme firsatim oldu bu aksam.dedigi o ki iphone un tum modellerinde cekim problemi varmis hicbir telefon her yonden mukemmel olamaz dedi.internet multimedia islevsellik sistem stabilizesi mukemmel telefonda cekim problemi olmasi goz ardi edilebilir dedi.sizin soyleminizi teyit eden bir gorus ve bende bole dusunuyorum artik.
Tamamiyle kişiden kişiye değişiyor anten problemi, 24 eylül'den beri birçok kez sağ elde sol elde test yaptım sadece 1 bar düşürebildim. dün akşam bir uygulama göstermek için arkadaşıma verdim ve gözümün önünde tek tek bar düşerek hat gitti? gitti telefon zannettim arkadaşın hemen elinden aldım hat tavan yaptı (sahibini tanıdı kerata)
Sonuç: Arkadaşımın elleri yapısı itibari ile çok nemlidir (ter) yani daha iletken olduğu için resmen sinyali kesti, gözlerimle test etmiş oldum.
Komple elimle heryerini kapatınca ancak 1 bar düşürebilirken, arkadaşım elinle normal tuttu hat gitti.
Özet : Anten sorunu var bu telefonun diye satarsak alan talihli kişi ya duğa eder, yada küfür eder
Sensör sorunu için 4.2 yi bekleyen arkadaslar hayalleriniz yikilabilir buna hazırlıklı olun çünkü apple forumlarında 4.2 yi yukleyip sorunu düzelmeyen ip4 kullanıcıları var...Buda sorunun donanimsal olduğunu gösterir...
Şu ameliyat eldiveni gibi olan ince lastik eldivenlerden giyip elde öyle tutup denemek lazım. Vücut iletkenliğinden kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için.
Arkadaşımda 40.Hafta Capitol Timden alınmış cihazda sensör sorunu çok ciddi şekilde var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme