Bildirim
İp4- Gs2-Htc sensation
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Galaxy S2 en guclu cihaz. Ama uzun batarya omrunu yakalaman boyle cihazlarda pek mumkun degil. -
Hocam bana da en mantiklisi o geldi i phone larvcok kısıtlanmış gibi geliyor bana a daha özgürlük verseler keske :) -
şarjı pek uzun süreli dayanmaz s2'nin. bir de aşırı ısınma ve donma yaptığı söylentileri var. iphone4 veya htc sensation alınabilir. htc'nin de tasarımı biraz kabaca sanki. -
quote:
Orijinalden alıntı: _blackmamba_
şarjı pek uzun süreli dayanmaz s2'nin. bir de aşırı ısınma ve donma yaptığı söylentileri var. iphone4 veya htc sensation alınabilir. htc'nin de tasarımı biraz kabaca sanki.
Fazla isinma sorunu guncellemeyle giderildi diye biliyorum -
valla hocam s2 de karar kıldım i phone dan soğudum iyice 4 alacağıma 3gs daha mantıklı geldi o da s2 yi yakalayamaz bence -
SGS2'deki kamera problemi beni kendisinden soğuttu sensation iyidir -
4gs s2'yi aşağı alabilir gibi geliyor bana. yada iphone4 piyasaya çıkınca s2'nin fiyatı düşebilir. bence biraz daha beklemelisin. şu anda s2'nin fiyatı çok yüksek. -
S2 AL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X