Şimdi Ara

İp4- Gs2-Htc sensation

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selamlar size sorum su bu 3unden hangisini önerirsiniz sizce hangisi alınmalı. İstediğim özellikler de su biraz uzun batarya ömrü uygulama Zenginliği görüntülü görüşme ve guZel duruş diyelim:)

• Galaxy S2 en guclu cihaz. Ama uzun batarya omrunu yakalaman boyle cihazlarda pek mumkun degil.
  • Hocam bana da en mantiklisi o geldi i phone larvcok kısıtlanmış gibi geliyor bana a daha özgürlük verseler keske :)
  • şarjı pek uzun süreli dayanmaz s2'nin. bir de aşırı ısınma ve donma yaptığı söylentileri var. iphone4 veya htc sensation alınabilir. htc'nin de tasarımı biraz kabaca sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blackmamba_

şarjı pek uzun süreli dayanmaz s2'nin. bir de aşırı ısınma ve donma yaptığı söylentileri var. iphone4 veya htc sensation alınabilir. htc'nin de tasarımı biraz kabaca sanki.

Fazla isinma sorunu guncellemeyle giderildi diye biliyorum
  • valla hocam s2 de karar kıldım i phone dan soğudum iyice 4 alacağıma 3gs daha mantıklı geldi o da s2 yi yakalayamaz bence
  • SGS2'deki kamera problemi beni kendisinden soğuttu sensation iyidir
  • 4gs s2'yi aşağı alabilir gibi geliyor bana. yada iphone4 piyasaya çıkınca s2'nin fiyatı düşebilir. bence biraz daha beklemelisin. şu anda s2'nin fiyatı çok yüksek.
  • S2 AL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.