Şimdi Ara

IP4 Shsh Kaydı Olmadan iOS 7 den iOS 6 ya Dönme %100 garanti ama TETHERED (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.617
Cevap
24
Favori
70.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: esinjeo

Kardes itunes a dair herseyi sil denetim masasindan sonra baslata itunes library yaz adinda itunes gecen herseyi sil

tamam onuda yapıyorum şimdi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apple-Apple

Tamam ipsw olarak 3,2 olanı indirin shsh olarak 3,2 olanı indirin 3,2=rev a

şuan ios 6 yükleniyor başladı...
  • konuyu ilgiyle ve merakla bekleyenlerdenim dostlar emeklerinize sağlık ..
  • arkadaşlar ios 6.1.3 ü sorunsuz açtım şuan,cydia dan ilex rat ı kurdum ve restore işlemini başlattım,dualarınız esirgemeyin eğer yaparsak bir ilki başarıcaz
  • Hocam ip4 ekran kırıldı sinirden yere attım hemen çatladı ne yapmam gerek dokunmarik çalışıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım stabil bir şekilde hallederiz iphone 4 aldım içnde ios 7 yüklü geldi turkcell'den hemde 0 iphone 4'tü aralıkta aldım
    umarım hallederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpay97

arkadaşlar ios 6.1.3 ü sorunsuz açtım şuan,cydia dan ilex rat ı kurdum ve restore işlemini başlattım,dualarınız esirgemeyin eğer yaparsak bir ilki başarıcaz

ios 6 yı yüklerken 37 hatasını aldım denilenleri yaptım fakat resimdeki hatayı aldım yardım edebilirmisiniz..
     IP4 Shsh Kaydı Olmadan iOS 7 den iOS 6 ya Dönme %100 garanti ama TETHERED

• arkadaşlar kilit sorunu yok şuanda sorunsuz kullanıyorum başardık ulan başardıııııııııkkkkkkkkk
  • Bir donanımhaber Başarısı daha Tebrikler Arkadaslar :)
  • quote:

arkadaşlar kilit sorunu yok şuanda sorunsuz kullanıyorum başardık ulan başardıııııııııkkkkkkkkk

bana karşılaştığım hatada yardımcı olurmusun hocam

• alpay97 A kullanıcısına yanıt
    kilit sorununu nasıl hallettin hocam ?
  • telefonu kapatıp açınca just boot yapmak zorunda kalıyoruz ama ios 7.0.4 e dönmeye gerek kalmıyor arkadaşlar :DD:D:D:D:D:D:D:
    ulan halay çekicem diyodum harbiden çekicem lan şuan
  • Tamer.turkmen T kullanıcısına yanıt
    yanlış firmware iPhonen Rev A galiba
  • quote:

telefonu kapatıp açınca just boot yapmak zorunda kalıyoruz ama ios 7.0.4 e dönmeye gerek kalmıyor arkadaşlar :DD:D:D:D:D:D:D:
    ulan halay çekicem diyodum harbiden çekicem lan şuan

fotoğraf atarmısınız.iphone 4 dimi telefoqn
  • şimdi batuhan arkadaşın dediklerini başarıyla yaptıysanız,cydia ya girip ilex rat tweakını indiriyorsunuz,ardından açıp ilex restore a tıklıyorsunuz
    bu sayede telefon itunes a ihtiyaç duymadan restore yapıyor fakat kapanıyor açılmıyor,redsn0w ile justboot yapıyoruz ve açılıyor,kilit sorunu falan yok şuan.
  • quote:

arkadaşlar kilit sorunu yok şuanda sorunsuz kullanıyorum başardık ulan başardıııııııııkkkkkkkkk

Gerçekten helal olsun.
    Yaptıklarınızı derleyip toparlarsanız bizde dönelim.

• Nasil cozdunuz kilidi
  • cihazı kendi elinle kapatabilirsin ama just boot yaparak yeniden düzgünce açabilirsin orada bi sorunumuz yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: esinjeo

Kardes itunes a dair herseyi sil denetim masasindan sonra baslata itunes library yaz adinda itunes gecen herseyi sil

Telefonu kırdım bi anlık sinirle forumda konusunuda açtım bırak ip4 ü bi b.k olmaz artık 5s için para biriktircem satcam şu karın ağrısınıda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • batuhan355 kullanıcısına yanıt
    Kardes bi derleyip toplayin ana konu falan nasil oluyosa bide resimli anlatim cok kullanisli olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.